Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3759
View
26
Reply

perkenalan yang chaos

[Copy link]

Author: zawara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2015 10:24 PM | Show all posts |Read mode
aku knl dia sebulan lepas thru media social, permulaan kenal pon aku tak layan dia sgt..malas nk balas msg dlm tu..lepas dia sound aku sombong and whatsoever bru aku lyn dia and rasa cam boleh sekepala lak ..terus melarat ke whatsapp, tak sampai berapa hari, gaduh lagi..aku ego,dia ego..da tangkap cintan tp taknak ngaku..putus kwn kejap seminggu..gigih dia block/unblock aku..da okay2 text tu kantoi plak kt bos dia, dia guna no fon company gayot sejam dua ngn aku..da jd kes sbb staff situ p whatsapp aku menyamar nk berkenalan..aku mls lyn, aku ckp jela aku bini org... tak disangka2 dia kena gantung keje sbb kacau Bini org kononnye guna no company... skrg ni dia bengang ngn aku salahkn aku g melayan staff tu..hurmm..da plan nk jumpa sy weekend ni..disebabkan jauh..dia bagitaw la parents dia, mak dia nk ikut lak..padahal kitorang sendiri pon belom jumpa lg..camne ni..nk jumpa ke x
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 14-10-2015 10:31 PM | Show all posts
kami tak declare couple ke hape taw..kawan je..

dia pon segan nk bwk mak dia jumpa aku terus, tp nk buat camna, mak dia nk ikot gak.

patot cancel ke? abis bila nya nk jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Avvy tu zawara kew...kenyit mata sket kt zawara..

Aummm aummm..cako2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa lak nak komen..ego tak kemana..buang masa je..

Kalo nak hubungan yg serious dua2 sila buang ego jaoh2..n nikmati lah perhubungan yg indah tanpa ego..nikmat nyaaaaaaaaa

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 08:51 AM | Show all posts
kalau dah u betol rasa nak jumpa, jumpa je la..
sape2 nak ikut dia tu buat xkesah je la
kata kawan kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 11:25 AM | Show all posts
mungkin mak kawan u tu pulak beriya nak berkenalan dengan u. takpa la kenal2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 02:40 PM | Show all posts
miabebe replied at 14-10-2015 11:32 PM
Lupa lak nak komen..ego tak kemana..buang masa je..

Kalo nak hubungan yg serious dua2 sila buang  ...

cakkkkk....lama tak nampak mia ....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 02:42 PM | Show all posts
menjawab kepada persoalan tt....errr nak jumpa2 a total stranger nih macam skeri...
sebab banyak sangat orang saiko zaman2 sekarang nih...
tapi nak try jumpa pun ok jugak just make sure kat tempat yg ramai orang & chuols kena alert sikit...
tak pun ajak kawan teman ke since heols pun bawak mak heols kan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 03:08 PM | Show all posts
Tah sapa2 depa tu..plan nak culik ang kut ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 04:17 PM | Show all posts
tt... takde lelaki yang elok sikit ke?
lelaki yang bergayut pakai phone company yang dihadap sangat?
so, tak payah jumpa dan tolong cari yang lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 05:55 PM | Show all posts
hehehe.. nanti jumpa maknya berkenan pula kat hati org tua tu dah berangan awak ni bakal menantu. babe, umur awak berapa. mamat tu cam kebudak-budakkan. elok tak payah jumpa sekarang. tgu la 1/2 tahun ke. lagipun apa alasan dia nak jumpa awak. kawan je kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2015 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
umor sy 23..dia 27..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 15-10-2015 02:40 PM
cakkkkk....lama tak nampak mia ....

Opocot!.!.!.!.! Tanjat bebe..hihihi..

Mia br balik dr paris g operate hati kasi buang..kihkihkih..

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miabebe replied at 15-10-2015 10:10 PM
Opocot!.!.!.!.! Tanjat bebe..hihihi..

Mia br balik dr paris g operate hati kasi buang..kihkihki ...

wahhhhh ironmia la skang??
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 11:48 AM | Show all posts
jumpa je la ngn dia..... kot2 tu alasan dia, tp sbnrnya dia serius ngn awk. kalau x, mesti mak dia x ikut kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2015 03:54 PM | Show all posts
ntah btl ke x dia bwk mak dia...leh je nyamar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2015 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
tak jadi la jumpa..macam kena game je aku ...hahahaa...menyampah plak kejap nk jumpa kejap taknak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 09:36 AM | Show all posts
Mak dia risaulah tuh, anak jantan sorang kot, takut anak terunanya diapa-apakan, zaman sekarang biasalah macam2 berlaku

Tapi I berani jer nak jumpa dengan kawan I tuh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2015 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
koser sgt....sabo jelah..law tak harini jumpa dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2015 10:19 AM | Show all posts
hehehe..tak jadi jumpa ek...
ada hikmah di sebalik keputusan tu
tapi memang cam kebudak2an. anak mak pulak tu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list