Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24850
View
106
Reply

Kerabat Negeri 9 - Ahli jemaah2nya tak kire previous ruler atau current ruler

[Copy link]

Author: watachiwa       Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2015 10:37 PM | Show all posts
Si kakaknya tunku myra tu pun kawen mat salleh... Anak comel2 jugak
Tunku jamie pun xnak kalah kawen sarimah yg half kokesen tuh

Bila dah membesar & sekolah kat oversea.. Friends & acquaintances pun semua omputih... maka berjodohan lah among themselves jugakk








Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 09:44 AM | Show all posts
fuiyoo nama tengku danny. omputih sangat nama. tapi muka dia muka typical melayu ja. and betul ada orang sini cakap, macam muka ustaz-ustaz orang alim. macam penah join pencetus ummah. eloklah tu, semua orang nampak dia macam orang baik-baik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 09:55 AM | Show all posts
biarpun dia kawen omputih tp bini dia baguslah x nmpk bimbo..x sesetengah kerabat tu bini yg bkn omputih pun nmpk bimbo...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 07:24 PM | Show all posts
Hey! Wanita tu adik kepada isteri kawan Saya di uk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2015 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-11-2015 07:24 PM
Hey! Wanita tu adik kepada isteri kawan Saya di uk.

Amboi skema nyer ayat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2015 10:02 AM | Show all posts
kite x de thread khas untuk kerabat diraja N9 ni ek? ke ade wata x jumpe carik?
kerabat yg tgh memerintah, anakanda Tunku Mukhriz masing2 ade thread sendiri kan..
rasernya Kerabat N9 yang mantan memerintah havoc sket kan.. byk kuar magazines n sosial media
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 09:22 AM | Show all posts
comel sokmo..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 11:57 AM | Show all posts
haaa lama aku crik thread kaitan gan rja aku neh....aku sdri xkenai sapakan tunku dany wlu aku org nesmilan pon....maklumlah raja nesmilan xpemes mcm raja jhor...salsilah kerabat n9 pn xbyk tau...adoii durhaka aku...ampunkan patikk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2016 12:11 PM | Show all posts
biduando replied at 5-1-2016 11:57 AM
haaa lama aku crik thread kaitan gan rja aku neh....aku sdri xkenai sapakan tunku dany wlu aku org n ...

suku bduanda kah? hahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 12:12 PM | Show all posts
watachiwa replied at 5-1-2016 12:11 PM
suku bduanda kah? hahahaah

heheheheheh kannn tp tu lah deh kerabat nesmilan mmg fail...kerabt jhor kemain lagi den hapal..hahhaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2016 12:51 PM | Show all posts
biduando replied at 5-1-2016 12:12 PM
heheheheheh kannn tp tu lah deh kerabat nesmilan mmg fail...kerabt jhor kemain lagi den hapal..hah ...

neg 9 pon unik actually..

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 01:26 PM | Show all posts
biduando replied at 5-1-2016 12:12 PM
heheheheheh kannn tp tu lah deh kerabat nesmilan mmg fail...kerabt jhor kemain lagi den hapal..hah ...

dulu ada benang dorang..actually i rasa kerabat N9 antara top 3 royal fam yg famous kt msia..ramai org kenal dorang sbb good reason and bad   johor n pahang respectively no 1 & 2..
susah nak ingat nama sbb nama kerabat N9 ni kadang susah nak sebut.. contoh anak tuanku jaafar si tunku naquiyuddin tu.. ejaan komain unik..
tapi N9 ni fam bond kuat walaupun social mmg no 1 if nak diabandingkan dgn org lain.. one thing i suka pasal dorang ni semua educated..bukan bljr luar negara tapi masuk uni ntah mana2..dorang mainly masuk top unis..mmg pandai cuma perangai 'melayu' je xde sgt

@yipun_78 kaka yip tahu x benang kerabat N9?




Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 01:43 PM | Show all posts
311gurl replied at 5-1-2016 01:26 PM
dulu ada benang dorang..actually i rasa kerabat N9 antara top 3 royal fam yg famous kt msia..ramai ...

btoll...aku tgk ig khyra wife salah sorg tunku nesmilan tu pon khidupan dorang perhhhhh...pastu melissa indot tu pon kerabt nesmilan gak ke?sama gak...99 % sosial gile kot....lgsg xde kemelayuan dah...tp xpelah hak dorang kensss....tp dorang ni mmg jenis layan luar negara jek kot...sbb tu xpemes sgt.muahahh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 01:44 PM | Show all posts
watachiwa replied at 5-1-2016 12:51 PM
neg 9 pon unik actually..

sebb unik tu ler aku xkawin lg nokkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 01:59 PM | Show all posts
biduando replied at 5-1-2016 01:43 PM
btoll...aku tgk ig khyra wife salah sorg tunku nesmilan tu pon khidupan dorang perhhhhh...pastu me ...

melissa tu anak org kaya kt sarawak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 02:00 PM | Show all posts
311gurl replied at 5-1-2016 01:59 PM
melissa tu anak org kaya kt sarawak..

oh salah org..muahahha...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2016 02:10 PM | Show all posts
biduando replied at 5-1-2016 01:44 PM
sebb unik tu ler aku xkawin lg nokkk

miahahaah bukan salah uniknya neg 9 ko x menikah lagi oi.. tu kan ketentuan Tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 02:51 PM | Show all posts
watachiwa replied at 5-1-2016 02:10 PM
miahahaah bukan salah uniknya neg 9 ko x menikah lagi oi.. tu kan ketentuan Tuhan

wakakakka hahahha sja je nokkk.. lagi sapa ade gamba kaum kerabat nesmilan tepek la..mcm johor aku tau tmj, pastu tnku apa tah.,pastu tunku rahman , pastu arwah tunku jalil...so nesmilan cmne plak?xde ke yg mude2 nye mcm krabat johor ni...kenssss...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2016 04:30 PM | Show all posts
biduando replied at 5-1-2016 02:51 PM
wakakakka hahahha sja je nokkk.. lagi sapa ade gamba kaum kerabat nesmilan tepek l ...

neg 9 lagik tasty nyah.. ade Tunku zainal abidin dgn tunku ape dah abangnya anak Tunku Mukriz
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2016 04:39 PM | Show all posts
watachiwa replied at 5-1-2016 04:30 PM
neg 9 lagik tasty nyah.. ade Tunku zainal abidin dgn tunku ape dah abangnya anak Tunku Mukriz

tepk la gambo nokkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081254s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list