Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3596
View
19
Reply

Akukah tak Hot atau Suami ada Masaalah?

[Copy link]

Author: CikguZara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-9-2015 07:42 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CikguZara at 4-9-2015 08:30 AM

Hi yuols.

Ai nak tanya la kepada suami suami yang telah lama berumahtangga ni kan? Selepas berkahwin lebih dari 10 tahun, adakah keinginan seks yuols akan berkurangan? Atau berkurangan bila memandang isteri sajer? tapi bila tengok perempuan lain mencanaks canaks?

Well, to be honest (menyampah plak kejap BI kejap BM), ai dah kawen dengan suami dekat 10 tahun, anak sorang. Lately ai perasan, husband susah nak terangsang (mencanaks). Kadang kadang sedang foreplay elok je canaks, tetiba bila time nak penatrate, terus kulai?

My husband punya alasan cuma lah, sejuk. Is it true? Kalau sejuk buat bebird korang tewas sebelum tarung ke?
My sex desire sangat tinggi. I do love my husband very much and i care for him. And i want sex at least 3-4 times a weeks. I enjoyed sex.
Dan buat masa sekarang, ai takde lagi dan pernah terniat nak curang. ai masih tahu dosa pahala.

Cuma yang ai tatau la kalau2 husband ai ada pasang belakang . (minta dijauhkan). tapi rasanya macam tak sebab dia sempanjang masa kat rumah. Dan nak kata ai dah naik badan, atau vagina ada bau tengik, macam tak...badan ai masih sama seperti dulu, cuma pinggang kalau dulu 23cm, sekarang dah 26cm, ponggong pun rasanya mengkar lagi...Vagina pun ai selalu amalkan kagel. Ni sekarang sambil menaip pun menkagel jugak nih. So adakah masalah tu datang dari ai atau dia?
Ai pun selalu pakai baju tidur seksi meksi.  kata nak timbulkan spark kan?
Husband ai pun memang asal asalnya eksaited nak senggama. Masa foreplay tu la mencanak, lepas tu lembik balik..apakah?

Tapi yang sakit hati, bila pagi pagi bangun, mencanak-canak pulak tu.

apakah?


ps maaf bahasa sedikit straight forward. ai tak reti nak kias kias..nanti hajat tak sampai pulak.

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2015 08:37 AM | Show all posts
kalau muka cikguzara macam profile photo tu rasenya xpatut suami layan gitu... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2015 09:40 AM | Show all posts
lama sangat kot foreplay korang...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2015 09:54 AM | Show all posts
Somi TT penat kot...org lelaki ni kalo penat mende pun x naik...depan dok ingat nak tido jer...huhu

Boleh tau somi TT umo bape?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2015 10:09 AM | Show all posts
Eura replied at 4-9-2015 09:54 AM
Somi TT penat kot...org lelaki ni kalo penat mende pun x naik...depan dok ingat nak tido jer...huhu
...

Umur husband ai 35 taun. ai muda setahun dari dia.

Nak kata foreplay lama, macam sedang sedang molek dah.
Orang kata makin bertambah usia, makin berkurang libido..tapi on women side lah..ni terbalik, laki pulak kurang nafsu.


Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2015 10:42 AM | Show all posts
CikguZara replied at 4-9-2015 10:09 AM
Umur husband ai 35 taun. ai muda setahun dari dia.

Nak kata foreplay lama, macam sedang sedang  ...

Eh...muda lagi...sepatutnya umur2 mcm ni mmg tgh mencanak2 libido level.

Keje letih sangat ke hubby TT ni...

Sbb setau eura lelaki kalo dia letih mentally, mmg sex drive dia pun akan terganggu...sbb lelaki to be honest, barang dia tu di control oleh otak n blood circulation dia. Kalau ada sesuatu yg menganggu otak / fikiran dia, leh sebabkan Psychological Erectile Dysfunction (ED) which mcm kes TT citer ni la, belum sempat pape dah terkulai...


Maybe somi TT perlukan rehat...perlukan suasana yg lagi relaks...apa kata try pi bercuti ke kan...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2015 01:41 PM | Show all posts
Try... start dengan mengurut.... bagi dia tenang and relax...i mean urut bahu and belakang tengkuk dia. biar bagi relax. dah rasa relax2 gitu baru lah foreplay. tapi tak yah lah lama sangat foreplay nya.
and sekali sekala cuba new position. jangan lah asyik sama mcm 10tahun lalu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2015 12:12 PM | Show all posts
Syazzy replied at 15-9-2015 01:41 PM
Try... start dengan mengurut.... bagi dia tenang and relax...i mean urut bahu and belakang tengkuk d ...

done everything. ai ada banyak lingerie.

kekadang duk tengok tivi, ai akan urut2 dia, belai2 dia.

tah la..ai rasa dia ada masalah la..kena berurut ke jumpa doktor eh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 11:13 AM | Show all posts
Edited by aciklola at 10-6-2016 03:33 PM

deleted. salah window
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg kan banyak ada dipasaran supplement nak bg tahan lama, keras mencanak, blh try lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau dah mencanak waktu pagi...ML laa waktu pg...maybe time tu time fav dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bangun pagi mencanak canak apa ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 09:18 AM | Show all posts
onexox97 replied at 18-2-2018 06:29 PM
bangun pagi mencanak canak apa ?

Penaikkan bendera ler ngok....

[youtube]2alzBDgkAeI[/youtube]


Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 10:52 PM | Show all posts
odedamai replied at 18-2-2018 12:49 PM
Skrg kan banyak ada dipasaran supplement nak bg tahan lama, keras mencanak, blh try lah

Teringat iklan kt hiway, subuh baru cabut
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 10:57 PM | Show all posts
CikguZara replied at 22-9-2015 12:12 PM
done everything. ai ada banyak lingerie.

kekadang duk tengok tivi, ai akan urut2 dia, belai2 di ...

Org lelaki ni ego tahap diva. Tambah2 isu mcm ni. Xkan letih sgt smpi everytime mcm tu. Mybe dia ada mslh dlmn, tp xmo share.
Hubby i, if dia letih sgt2, time i kacau dia, dia ckp elok2, nk tdo dulu, nti smbg. Biasa x penah tolak punya hihih..

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:39 AM | Show all posts
mungkin konek dah selalu pakai hari2
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:15 PM | Show all posts
anyway..... jgnla sampai nak curang... ape kata beli toy....while waiting cure for your asben...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 03:57 PM | Show all posts
True-X replied at 20-2-2018 01:15 PM
anyway..... jgnla sampai nak curang... ape kata beli toy....while waiting cure for your asben...

Would you have extended the same idea utk janda janda diluar sana Yang masih belum nak berlaki lagi tang beli toys tuh???

Hang selalu jugak buat kerja kutuk Nee kah true x ??? Ter Utama setiap kali laki outstation dan air gatal hang penuh atas kepala???

Bawak mengucap true x.....


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2018 07:55 AM | Show all posts
suh hubby u tu mkn jamu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2018 06:42 AM | Show all posts
Candy B ada. belikan dia Candy B.. makan macam gula gula, 2 jam sebelum bersama.

bukak wechat people nearby confirm ada seorang dua jual. biasanya RM120 - 140. Dalam ada 12 biji.

1 biji boleh tahan 3 hari.

I lelaki I makan Candy B ni. I tak jual ye.. so this is not iklan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.279142s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list