CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Linda Onn, Suria FM diperintah bayar ganti rugi RM50,000 kepada MOY

[Copy link]
Post time 22-8-2015 04:06 PM | Show all posts
samperit replied at 22-8-2015 02:53 PM
Kartunis - Aie

Aku, Dia & Volkswagen

Aku rasa "Aku Dia & Volkswegan" tu rasanya pelukisnya Ubi, bukannya Aie...........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 04:16 PM | Show all posts
Respon LO di fb page sheols

Hmm... Apa pun, thank u kepada akhbar ni. Semoga laris.. Btw, kepada yang bertanya. Apa yg boleh Linda cakap. Hanya Allah yang tahu saya benar atau salah.

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 22-8-2015 01:23 AM
Haters neelopak dan datuk moy sekeluarga. Tp kes ujang ni x seberat p ramlee. P ramlee lg sadis! Sam ...

Ye ke jins samsudin buat team??xtahu la pulak cite ni...
Story ckit klu tahu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cauliflower replied at 22-8-2015 04:01 PM
ada ke...bila lg pesta buku tu teringin nak beli. rindu gak ujang zaman kecik kecik dulu. time tu  ...

kalau tak salah pesta buku kt pwtc tu dalam bulan mac/april..tak ingat..

ade jer booth ujang/gila-gila/apo tu  tapi malu la pulak nak g tengok dekat sebab masetu ramai bbnu dok kerumun booth tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 21-8-2015 06:47 PM
Nape jahat sgt moy ni

org umno mmg jahat2....
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 22-8-2015 04:16 PM
Respon LO di fb page sheols

Hmm... Apa pun, thank u kepada akhbar ni. Semoga laris.. Btw, kepada ...

takpe linda onn... moy tu nama dah busuk... skrg skjp je viral.... tak mcm dulu org tak tahu cite hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 04:58 PM | Show all posts
August replied at 22-8-2015 12:15 PM
Teringat kat Mat RM2 yang selalu dajalkan bos dia..

lupa pelukis dia... kena start beli balik GG  ...

itu kan Mat Despatch - kartunis Lengkuas. keluaran Ujang la bukan Gila-gila
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 05:00 PM | Show all posts
Dalam banyak2 kartunis aku suka Gayour "Bersama Selamanya"



Watak fav "Amar"

Comments

Dari kiri - tak kenal, Din Seget, Mat Tepet, tak kenal ,tak kenal, Amar, Pet  Post time 22-8-2015 05:09 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 05:19 PM | Show all posts
@firdaruddin hahaha dollah tu kalau tak silap dia suka gaduh dgn mat. Har har har!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 05:24 PM | Show all posts
piahsemah replied at 21-8-2015 08:54 PM
Eh..sapa pnh baca ruangan matromeo..huhu..dia ada buat novel jugak..lama dia ilang..

perghh mat romeo ni lama ooooo... memori nya. Pesaing nya ialah minahleter yg cukup anti dng lelaki...
matt ni, syok ceritanya pasal romeonya dia tu.
awek merata-rata hahaha.... novel pun dia ada buat jugak

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 22-8-2015 04:54 PM
org umno mmg jahat2....

Haippppp... Mana ada. Ni bukan org umno ni.. Ni org najib.





Hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat despatch totap d hati den
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LiveYourLife at 22-8-2015 07:27 PM
dino replied at 22-8-2015 04:54 PM
org umno mmg jahat2....


hehehe. Dia masih adun lagi ke? Mcm tak dah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 06:46 PM | Show all posts
erm .. parok gak nih weh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 06:50 PM | Show all posts
avrilizana replied at 22-8-2015 05:00 PM
Dalam banyak2 kartunis aku suka Gayour "Bersama Selamanya"

omgggggg bersama selamanya*swoooooooonnn*

amar reminds me so much of my laki hahahah. waktu kecik2 dulu rajin baca novel grafik gayour ni. suka tengok adik kembar amar tu. gayour kalau lukis perempuan, memang cantik2. menyesal pulak layan buku tu cam pekasam tak tau mana nak cari dah zaman sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:02 PM | Show all posts
highcastle replied at 22-8-2015 04:06 PM
Aku rasa "Aku Dia & Volkswegan" tu rasanya pelukisnya Ubi, bukannya Aie...........

erkk typo sorry tenkiu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 21-8-2015 05:30 PM
kalau bab Lofa tu meols mmg setuju 100% ... lofa lah pengacara terbimboo abad ni..latest, masa int ...

Ntah kenapela aku cukup xberkenan dengan lofa tuu...baik tak bertudung and bila dah bertudung..alim2 kucing.. pastu mengacara meletop mcm ala kadar...makeup tebal2..tapi knowledge xdak??...yg pelinh annoying cakap slang nak bunyi mat salleh walaupon bahasa melayu...annoyed sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 22-8-2015 12:11 AM
Lopa mmg xpandai mengacara..meletop tu mujur ada nabil je..dah la mcm kurang ajar.aku perati dh by ...

Lopak mmg biadap pun
Dah le bodoh mengacara takde isi takde knowledge
Tg diabtahu cuma mengilai mcm setan betina birah kat set meletop
Jihan jauh lebih bagus dr lopak
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
@nanaLee n kaka @sepitsiput rasanya belum ada yg menjawab persoalan kalian?

Moy menyaman LO dan suriafm atas siaran ulangan carta,ada segmen Tanya HOLO, dan soalan dari pendengar, apa yg telah berlaku ke atas majalah ujang camtu, LO bagi jawapan yg MOY yg jadi punca kejatuhan ujang. Camtu laaa...maybe masa siaran pertama tu ada org report ke moy, pastu moy pun apa lagi, tunggu time siaran ulangan. Penerbit suria si hafiz tu pun mesti xsangka benda ni leh jadi isu saman. Kalau x, boleh je edit sebelum siaran ulangan (carta suria sabtu, ulangan ahad petang)
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 21-8-2015 07:02 PM
paksu aku dulu collector majalah GG...berkotak2

aku lak collector majalah Ujang esp edisi bumber. ...

kenangan tak bole lupa dengan gila2.taun 1993 aku dh berkotak2 mcm paksu ko agaknya..dlm almari tp rumah kena banjir. mak aku pulak letak dlm almari belakang rumah habis kembang dengan almari tu sekali sbb kena rendam air..aku menangis dah mcm hapa..esoknya jemur cover depan yg kulit tebal..bila dah kering lepas balik sekolah aku tengok mak aku dh bakar katanya mengarut kertas kembang pon nak simpan. majalah gila2 dulu kalau edisi raya dia buat tebal dr biasa. i miss GG.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 10:29 PM GMT+8 , Processed in 0.080033 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list