CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Linda Onn, Suria FM diperintah bayar ganti rugi RM50,000 kepada MOY

[Copy link]
Post time 22-8-2015 09:20 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 21-8-2015 05:30 PM
kalau bab Lofa tu meols mmg setuju 100% ... lofa lah pengacara terbimboo abad ni..latest, masa int ...

bab lofa pun aku setuju. pengacara bimbo. aku minat dia tapi aku x bleh terima cara dia jd pengacara meletop. selau blur. handlle prog hiburan tp selalu x update dgn cerita hiburan. kdg interview pelakon utk drama2 baru, nnt dia akan tanya 'dah siar ke belum drama/film ni?' 'eh ke dah siar eh?'. Ya Allah mmg x study langsung. Lepas tu selalu sambil lewa bila interview artis tak berapa nk popular @ xde class. Nampak sangat dia mengacara cukup apa yg ada di q card. kalau artis high class sikit baru dia study lebih2 tunjuk mcm kau tau perkembangan semasa artis tu


fafau / penyampai hot pun sama. kuat gelak pastu buat lawak bodoh je. Sekarang aku prefer radio nasional Fm. kdg2 sinar or suria. tp klu sinar aku x suka kak engku sebab selalu buat lawak bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 21-8-2015 06:15 PM
menangis karats lopa baca... x memasal deyols sound chuols yg lopa dpat stret A lam SPM kehkehkeh. ...

Dpt stret A x mencerminkan yg sesorg tu "cerdik".. Hihi.. mungkin daya hapalan n Memori yg hebat bantu hapal facts dlm buku Teks..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:35 PM | Show all posts
Syd replied at 21-8-2015 06:54 PM
4:31PM - 12 Aug 2015Ujang 'original' hidup semula Oktober ini

Ujang belum 'mati' dengan berakhi ...

Mohon netizens tolong bagi publisiti sebab kita tahu keadaan kewangan kompeni ni yang tidak seberapa.

Aku gembira dengan berita ni.


Dan tak sangka Jaafar Taib masih hidup. Rindu jungle jokes uncle tu. Lukisan dia cantik sangat.

Majulah Gila-Gila Untuk Negara!

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:37 PM | Show all posts
Motif sorang pun kat sini tak mention pasal uncle ni???!



KORANG TAK MINAT DIA KAAAA???!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 22-8-2015 11:37 AM
Creative Enterprise ada website tapi nampak macam outdated.
Try buzz admin Facebook Creative Ente ...

Creative enterprise tu wujud lg ke? novel2 dorg pun byk yg berkualiti n mng award compare ngan alaf 21 n penulisan kreatif yg mna bbnu yg konker.. cri gak novel2 creative kat popular, mph, kinokuniya.. mmg x jumpa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:41 PM | Show all posts
aku ada ebook cerita Aku Budak Minang, Aca and Jibam.... 7 tahun lepas download dekat torrent jiwang.. haha
memang best baca...

nanti nak re-read balik lah... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 22-8-2015 09:37 PM
Motif sorang pun kat sini tak mention pasal uncle ni???!



Hahhahahhahaahhaha

Murahguru Tandoripayat!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 22-8-2015 09:41 PM
Creative enterprise tu wujud lg ke? novel2 dorg pun byk yg berkualiti n mng award compare ngan ala ...

Setuju.

Aku memang pangkah habis novel Alaf 21. Sapa students yang aku nampak baca novel meka, aku kutuk habis2an. Aku lebih rela baca novel DBP (membesar memang dengan novel DBP dan Creative Enterprise pun) dari Alaf 21.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-8-2015 07:16 PM
Lopak mmg biadap pun
Dah le bodoh mengacara takde isi takde knowledge
Tg diabtahu cuma mengilai  ...

Ko cakap psl mengilai aku br tgk ulangan meletop..mmg bajet xkaver lgsg.muslimah sgt.tetiba teringat kat kokping.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 22-8-2015 09:54 PM
Setuju.

Aku memang pangkah habis novel Alaf 21. Sapa students yang aku nampak baca novel meka,  ...

Novel creative mmg terbaik.my feveret novel jibam mmg peneman tiap2 mlm.xpnh boring bc novel2 creative.bkn jns syok sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 22-8-2015 09:54 PM
Setuju.

Aku memang pangkah habis novel Alaf 21. Sapa students yang aku nampak baca novel meka,  ...

Pernah baca novel saga x? Penulis dia Abu talib Hassan klu x silap.. Ada 3 volume.. klu wat drama bersiri sure berkualiti.. mmg jauh Cicir ngn jln cite n gaya penulisan bbnu alaf 21..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 22-8-2015 09:58 PM
Ko cakap psl mengilai aku br tgk ulangan meletop..mmg bajet xkaver lgsg.muslimah sgt.tetiba tering ...

Pastu arap je bertudung tpi tangan x cover pun.. nmpk jek.. dia kn suka pkai bju yg loose2 yg klu angkat tgn leh nmpk.. ye pun pkai la inner kn..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 22-8-2015 10:04 PM
Pastu arap je bertudung tpi tangan x cover pun.. nmpk jek.. dia kn suka pkai bju yg loose2 yg klu  ...

Bkn tu aja..pakai bj singkat.pastu time berdiri dok silang2 kaki...maka...........nmpakla...tu bg org otak kotor la kan...klu biasa2 cam kita motif xleh dok diam,dan motip sgt pakai bj mcm tu..mmg nmpak sgt.bertudung tu sbb fesyen dan bisness..

Well,sekurang kurangnya dia bertudung.abes citer ummah sejagat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 22-8-2015 10:12 PM
Bkn tu aja..pakai bj singkat.pastu time berdiri dok silang2 kaki...maka...........nmpakla...tu bg  ...

Tertengok yg masa dorg Jemput ziana, erra n Amy mastura.. blh dia tnye soklan yg mmg highlight pasal dia.. dia tnye ada x org ckp negatif pasal nape bertudung.. bg contoh mungkin sbb nk upkan bisnes ke... Aduyai lopak lopak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:26 PM | Show all posts
fadz84 replied at 22-8-2015 10:00 PM
Pernah baca novel saga x? Penulis dia Abu talib Hassan klu x silap.. Ada 3 volume.. klu wat drama  ...

Sy suka penulis ni...buku dia byk sy beli..tpi skrg dh tkde rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 22-8-2015 10:26 PM
Sy suka penulis ni...buku dia byk sy beli..tpi skrg dh tkde rasanya..

Tu la cari pun dh xde.. klu ada nk baca lgi.. dlu pun baca akak punya.. xtau dh mna pegi buku tu sume.. tapi mmg suka saga tu.. saga 1 kisah munirah, hisyam n saga 2 kisah ank dorg kembar manisah n munir.. pasal adat melayu, cinta, politik, agama sume combine..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jerambut replied at 22-8-2015 05:24 PM
perghh mat romeo ni lama ooooo... memori nya. Pesaing nya ialah minahleter yg cukup anti dng lelak ...

Ha kan..iols beli semua novel dia.yg last ank dara menteri..pnh kol cesb nk tau pasal mat ni..haha.gegeh kan..haha,la x tau mat p mana..lama x beli gg
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 22-8-2015 09:41 PM
Creative enterprise tu wujud lg ke? novel2 dorg pun byk yg berkualiti n mng award compare ngan ala ...

Cesb ada lg.x silap ada kat bangsar..cesb ni karyanya bgus jugak..tapi kalau nk beli by pos bapak mahai.kena tgu pesta buku ada la offr..latest iols baca pulang by rahim awang.kesah norita,
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 22-8-2015 10:00 PM
Novel creative mmg terbaik.my feveret novel jibam mmg peneman tiap2 mlm.xpnh boring bc novel2 crea ...

Samala,iols ada beli jibam hardcove r..jibam ni best.tingat kotak sakti dia ada lipas bagai utk berubat.haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ida88 replied at 22-8-2015 02:50 PM
Kalau ade, uols tlg war2 kan kt sini ek..iols rindu ujang / gile2 yg lame dulu..best gile! Wpun ad ...

Itu la puas dah cari kt google takde maklumat pon. Ini la masanya creative publication ke ape nk buat untung. Please3 keluarkn balik dari no 1 smpai 2000 punya keluaran. Serius jual rm15 senaskah pon aku sanggup. Bumper rm20 hal kecik je. Aku mmg peminat komik sejati. Online2, apps ni tak main la. Mana syok baca online
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:09 AM GMT+8 , Processed in 0.080225 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list