CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Linda Onn, Suria FM diperintah bayar ganti rugi RM50,000 kepada MOY

[Copy link]
Post time 21-8-2015 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 21-8-2015 05:56 PM
mohon buat filem adaptasia kisah benar penganiayaan MOY terhadap Ibrahim Anon (Ujang) ke bentuk file ...

Kurlas kaka sepit
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi mampus la sama MOY
dah sengkek bengkrap la tu smpi nak saman LO
dulu2 ko aniaya orang lain smpi ko tutup rezeki org tu
Celaka punya MOY dan anak beranak..semoga ko dpt balasan lg azab dr Tuhan lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 21-8-2015 07:27 PM
Ada peminatnya.. Macam i ni ha oldskol sikit, buku2 and komik2 kena baca yang printed punya. Rumah ...

Iols ade shin chan dr ep 1 smpai last..beli dkt kedai komik dkt ioi mall puchong uols..yg limited edition pun ade gak situ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cutebaby5907 replied at 21-8-2015 09:31 AM
linda onn dh bersalin ke blm ek?

sejak bila mengandung?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 08:07 PM | Show all posts
teringat dulu slalu beli utopia tapi dah xde...
kenangan zaman bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bace komen2,teringat balik kartunis2 yang pernah warnakan hidup kanak2 aku dlu..

Dan pernah terbaca pasal ujang gak.. kifarah buat anak beranak MOY la ni ye..

Tapi nak tau gak ape yg LO cakpkan,sbb bace artikel tu xde lak mention pape.. hurm.. fishy...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh..sapa pnh baca ruangan matromeo..huhu..dia ada buat novel jugak..lama dia ilang..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 09:01 PM | Show all posts
iscol_klang replied at 21-8-2015 07:12 PM
dalam 2 minggu lepas bernama radio ada interview anak MOY ni tanya pasal majalah ujang yg dah lingku ...

sapa anak MOY yg di interview tu? anak laki dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan2 ujang yg kena aniaya dgn moy dulu tu kena aniaya sama time dgn ujang ke lepas ujang kena?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aniaya org,duit x berkat x takut ke..aku mmg membesar dgn kartun & karya ujang sejak dari gila2 sampaila ujang yg mmg gile best dulu.. Since MOY buat taik kat ujang mmg aku x beli dah sbb x nak support org yg menganiaya org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:24 PM | Show all posts
macam kes Tan Sri P Ramlee dgn Shaw brothers la kan? copyright filem2 p ramlee sume milik Shaw brothers kebanyakannya....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:42 PM | Show all posts
ok.. pasni nak beli majalah gila-gila tiap2 bulan untuk support..

majalah ujang, apo?, gempak, utopia, kreko ngan arena komik memang dah lama stop beli..
cuma terkadang ada gak terbeli ujang/ apo? isu bumper..

sejak2 ada internet ni, memang baca manga/ tengok anime secara online jah..
takde la rumah penuh ngan komik.. just kumpul shin chan ngan lawak kampus jah.. chibi maruko pun tak terdaya nak kumpul..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:43 PM | Show all posts
apa pun benang ni memang sangat penuh dengan informasi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 21-8-2015 07:52 PM
Iols ade shin chan dr ep 1 smpai last..beli dkt kedai komik dkt ioi mall puchong uols..yg limited  ...

Bhs melayu ke cina ke jepon komiknya
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokey MOY ni mcm bertuhankan duit ja
Kejam gila!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:56 PM | Show all posts
fuyupoktek replied at 21-8-2015 10:46 PM
Bhs melayu ke cina ke jepon komiknya

melayu la..yindon pun i belasah jah sis
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 10:59 PM | Show all posts
aku dulu layan majalah gila-gila, humor, gelihati. lepas tu ujang. apo tak berapa nak layan. aku cukup suka siri dan din don, tiga dara pingitan, from taiping with love

ali davidson
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu kartunis bawang ngan siri bercakap dengan din
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ade lady d yg jd gepren pacik din..

btw org ckp ank datuk moy kerek n sombong gile..btul ke..ke konon sbb bpk dia datuk??
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 21-8-2015 06:15 PM
menangis karats lopa baca... x memasal deyols sound chuols yg lopa dpat stret A lam SPM kehkehkeh. ...

Lopa mmg xpandai mengacara..meletop tu mujur ada nabil je..dah la mcm kurang ajar.aku perati dh byk kali, klu time nak abes,guest artis nk nyanyi dia cbuk nk blah.lgsg xhormat.dan mest nabil akan pgil dia blk brlah dtg blk.dgn slang dia konon nk speaking tu rs nk cepuk2 jer..

Sekian.bkn haters.tp benda betul bgtau direct je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.089393 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list