CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Linda Onn, Suria FM diperintah bayar ganti rugi RM50,000 kepada MOY

[Copy link]
Post time 25-8-2015 03:09 PM | Show all posts
ujang buat novel pun x sangka best..jibam..dalam sedih ada kelakar..ada suspen..suma ada. tp dia tulis satu tu je kan novel, xde buat lain. majalah ujang sejak dia xde mmg dah x best. aie tu lak aku duk bayangkan dia ensem mcm karakter katun dia..tapi kenyataannya...teeeheheehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-8-2015 03:19 PM | Show all posts
aku suka baca part interview pakcik din tu
segala orang/benda dia interview termasuklah binatang. ada sekali dia interview babi. lawak gilerr. babi tu sedih sebab asalkan org marah je, akan palit nama dia sama. last2 dia marahkan pakcik din pun dia maki diri sendiri. babi la kau ni din!! hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 03:24 PM | Show all posts
aku suka katun bawang sbb illustration muka katon tu pun aku dah gelak. lobang idung sebesar2 terowong kau!
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 03:57 PM | Show all posts
siasia replied at 25-8-2015 03:19 PM
aku suka baca part interview pakcik din tu
segala orang/benda dia interview termasuklah binatang. a ...

ai baca yg uoll tulis pon ai dah terbahak2....hahhahah...

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 03:59 PM | Show all posts
kalau betul ujang nak masuk semula gila2, ai pun dah x sabar nak tunggu keluaran terbaru dia orang....harap2 best mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 05:22 PM | Show all posts
Majalah Gila Gila was a trending cartoon's  magazine years back...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 04:47 PM | Show all posts
toxicated replied at 21-8-2015 05:20 PM
Moy ni tau nak duit org jah..dlu ko naya ujang kan..sian mamat tu smpai tak bleh nak claim ape2 kary ...

bab tu aku mmg tersentuh sekali
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 05:12 PM | Show all posts
siasia replied at 25-8-2015 03:19 PM
aku suka baca part interview pakcik din tu
segala orang/benda dia interview termasuklah binatang. a ...

klakor giler babi...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-8-2015 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
reenz013 replied at 24-8-2015 10:25 AM
babe..dulu ms remaja suka melepak kt kedai cesb kt the mall yaohan
mmg tiap sabtu p sana
siap ka ...

Wah nk berkuntum kt sana gak lar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
reenz013 replied at 24-8-2015 10:25 AM
babe..dulu ms remaja suka melepak kt kedai cesb kt the mall yaohan
mmg tiap sabtu p sana
siap ka ...

Wah nk berkuntum kt sana gak lar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bookehkahkoh replied at 24-8-2015 11:15 AM
oh okay terima kasih explain  
rindu komik raya editorial utopia dulu sekarang takde  ...

Zmn diploma dlu suka kumpul utopia.. skrg xtau dh kt mna.. Huhu... Duit ptptn beli utopia.. kahkah.. nape gempakstarz stop publication utopia ek? X laku ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
#212 versi yg brbeza cmna tu...cecita...kt mudah.com mark up hrga 2nd ujang x3 hrga asal...damn btul..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
siasia replied at 25-8-2015 03:19 PM
aku suka baca part interview pakcik din tu
segala orang/benda dia interview termasuklah binatang. a ...

Hahahahaha. Lawak giler. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 11:38 PM | Show all posts
korang, datok moy tu tak lingkup la. dia kaya raya lagi. ye, syarikat komiknya mungkin bangkrap (kalau betul la. kalau tidak, at least we know its not doing so well), tapi tu semua taktik nak mengelak bayar hutang piutang company tu je. bangkrap orang kaya ni hanyalah taktik nak jaga aset peribadi. sebab tu la anak dia pun mampu sombong macam tu lagi.

themalaysianinsider.com/malaysia/article/forest-city-developer-wants-thorough-investigation-into-mass-fish-deaths-in

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
siasia replied at 25-8-2015 03:09 PM
ujang buat novel pun x sangka best..jibam..dalam sedih ada kelakar..ada suspen..suma ada. tp dia tul ...

Ada satu lg novel Ujang dgn Creative Ent.  Tajuknya Cinta Terakhir tak silap..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
siasia replied at 25-8-2015 03:19 PM
aku suka baca part interview pakcik din tu
segala orang/benda dia interview termasuklah binatang. a ...

Kaset Pujaan 9 kan? Lawak betul. Ada segmen mari bersenam, berbalas pantun...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-8-2015 07:43 AM | Show all posts
bagian mana yang jelita ??
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat filem lah kisah penganiayaan ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Comedi sedih gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 08:59 AM | Show all posts
net_level replied at 22-8-2015 09:41 PM
aku ada ebook cerita Aku Budak Minang, Aca and Jibam.... 7 tahun lepas download dekat torrent jiwang ...

Nak jugak....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.088680 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list