Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5994
View
106
Reply

SUPERGIRL

[Copy link]

Author: lavapaus       Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2016 03:19 PM | Show all posts
jimmy olsen bakal jadi super hero
next episode ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 13-11-2016 03:19 PM
jimmy olsen bakal jadi super hero
next episode ..

yeah Guardian bakalan dituduh episod akan datang
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 08:36 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 16-11-2016 08:22 PM
yeah Guardian bakalan dituduh episod akan datang

bakalan dituduh?
maksudnya?


Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 16-11-2016 08:36 PM
bakalan dituduh?
maksudnya?

Dituduh membunuh
bak kata winn "there's a cost" jadi guardian ni

jadi james olsen kena tanggung la kesan mendatangnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:26 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 16-11-2016 11:00 PM
Dituduh membunuh
bak kata winn "there's a cost" jadi guardian ni

yep yep jadi super hero bukan jadi hero semata
ada akibatnya

siapa nie mamat yang nama apa tu ...
kena tangkap dengan mak lex ..
aiyooo

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 17-11-2016 09:26 AM
yep yep jadi super hero bukan jadi hero semata
ada akibatnya


kannnn

mat mon-el a.k.a mike of the intern  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 17-11-2016 09:26 AM
yep yep jadi super hero bukan jadi hero semata
ada akibatnya


ada je rancangan jahat mak lex dan lena tu

si lena tu macam tak sokong maknya tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:29 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 17-11-2016 04:00 PM
kannnn

mat mon-el a.k.a mike of the intern

aaa ok nama yang susah nak ingat
terasa macam nama mountain hahaha
takpe kita tunggu jer la ..


weii tapi part alex tu
adoii why why why ..
i mean kesian ler cinta nya ditolak
ke perempuan tak nak pisang berbuah 2x tapi adoii kesian ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:35 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2016 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 17-11-2016 08:29 PM
aaa ok nama yang susah nak ingat
terasa macam nama mountain hahaha
takpe kita tunggu jer la ..

hahah.. boleh juga tu.. mountain dew pon lagi okay.. hehe

kann.. kecewa alex.. punya la dia beranikan diri beritahu kat kara.. lepas tu siap teruja kemain lagi nak beritahu kat maggie.. akhirnya dia yang kecewa

rasanya maggie tu pun mungkin masih kecewa dengan hubungan lama dan ada betul juga la dia nak alex dengan orang lain dulu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2016 09:44 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 18-11-2016 08:26 PM
hahah.. boleh juga tu.. mountain dew pon lagi okay.. hehe

kann.. kecewa alex.. punya la dia ber ...

kureng kureng hahaha


love at the first sight tak boleh buat apa
but betul jer la alex kena dengan orang lain dulu
tak nak ler macam terasa i feel something when i'm with you
so ... you are the one
nanti bila dah lelama ... opss sorry bebeh ..


tapi yang si kara nie .. dengan jimmy olsen nie
ala apa la susah sangat
macam sweet diorang nie berdua

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2016 11:03 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 08:44 AM | Show all posts

tambah tambah kan .. haha

cinta pandang pertama gitu.. eh tapi rasa macam bukan kot.. bukan cinta pandang pertama alex pada kawan dia masa sekolah tu ke?

kara tu masa dia pergi pejabatnya lena masa dia ikut clark interview lena tu terus minta putus dengan james
hahaha.. macam tu pun jadi si kara ni..
tengok kat youtube masing2 sibuk ship kan kara dan lena
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 11:26 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 08:44 AM
tambah tambah kan .. haha

cinta pandang pertama gitu..  eh tapi rasa macam bukan kot.. buk ...

oh yer .. alex dengan so called BFF ...
hehe lupa lupa

tapi kara and lena ...? seriously?
tapi ermm tak nampak chemistry lagi
ehhhh ... kena tunggu


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 11:26 AM
oh yer .. alex dengan so called BFF ...
hehe lupa lupa


jyeahh ingat pun  

cuba tengok balik episod lepas2 babak kara dan lena tu
masa kara datang opis lena pasal article dia tulis tu
lepas tu yang kara datang semberono pejabat lena, yang lena siap suruh PA dia buat note cakap kara boleh datang opis lena bila2 tu
babak yang lena datang opis kara semata nak jemput datang majlis dia tu

ehh panjang pula membebel  
seronok ada kawan nak cerita.. bhahaha
lagi tengok cerita apa? PLL? Blacklist?  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 04:23 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 01:41 PM
jyeahh ingat pun   

cuba tengok balik episod lepas2 babak kara dan lena tu

PLL tu apa? Blacklist? tak tengok
takde orang recommend lah so tengok base selera sendiri
quantico ada follow ...
then apa the librarian tunggu new season
American Horror Story macam sampah dah habis season
then lupa lah ...
nasib dah ada kat rumah cek balik episode lepas
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 04:23 PM
PLL tu apa? Blacklist? tak tengok
takde orang recommend lah so tengok base selera sendiri
quanti ...

PLL - Pretty Little Liars
The Blacklist

oho gitu.. quantico ada tengok juga tapi pening sikit tengok cerita tu.. haha  

haa sila la tengok balik  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 05:08 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 05:06 PM
PLL - Pretty Little Liars
The Blacklist

quantico memanjang pening
sampai tak disangka-sangka dalangnya


PLL - pretty little liars
aloh dah jauh benor episode
runtuh mata nak tengok
hahaha



Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 05:55 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 05:08 PM
quantico memanjang pening
sampai tak disangka-sangka dalangnya

hahha.. laa ingat kita sorang je yang pening tengok quantico tu dia pon sama.. bhaha
habis tu kira pernah tengok juga la eh PLL? tengok season berapa?

tahun depan tamat dah PLL tu..last season .. 7B
kayuh pelan2 laa nanti sampai la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 05:56 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 05:08 PM
quantico memanjang pening
sampai tak disangka-sangka dalangnya

BB user?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091658s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list