Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5618
View
106
Reply

SUPERGIRL

[Copy link]

Author: lavapaus       Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 8-10-2019 01:57 PM
tak pasti lah if Kara bakal ada new boyfriendrasanya macam dia nak concentrate untuk kerjaya kot
...

Kerjaya ke, ke Kara tengah usaha sepenuhnya macamana nak berbaik dengan crush dia Lena? Ehhh, hahahha

Ehhh, hai Fly! Long time no reply

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 07:19 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 8-10-2019 11:01 PM
Kerjaya ke, ke Kara tengah usaha sepenuhnya macamana nak berbaik dengan crush dia Lena? Ehhh, haha ...

ada jer
cuma jarang masuk
busy lah ...
port selalu lepak .. thread buku, american horror story and supergirl


hahaha ya Kara tengah sibuk nak fix dengan Lena
bergenang air mata tengok muka Kara confess kat Lena
sebak gila rasa macam .... uihhhh terus confess takde bunga takde akar
terus bunga .... memang lama simpan dah ni
cuma Lena tu ... dendam betul ... nak revenge balik ler ...

tapikan yang part balkoni tu ada persamaan dalam fan fiction yang fly tengok kat pinterest
walaupun ermm takde la 100% tapi ... ada ler
kalau dalam fan fiction Lena tunggu Supergirl ... yang dalam series tak tunggu cuma melepak jer

terasa season 5 lagi vavavoooom ...



Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:26 AM | Show all posts
aku paling suka season 1
storyline tumpu pada kara, background dan family asal dia, karakter dan emosi dia
tak sangka boleh layan sampai habis
mula2 ingatkan hauk
rupanya melissa benoist betul2 carry the whole show

season 2 nampak la kara dah playful sikit...
mcm jadi diri sendiri pun iye
maybe sbb ada chris wood join the series
nampak sgt beza cara kara interact with mon-el compared dgn pelakon2 lain

season 3 pun best...paling best villain, watak Reign
sayangnya odette anabelle takde in season 4
lakonan dia sgt bagus termasuk bila dia jadi ibu

season 4 iols paling byk menguap
dah mula rasa hauk sikit2
pelakon agent of liberty tu over naw
drama dah mula ok bila pertengahan sampai ke hujung
itu pun episod finale iols rasa hauk balik
argh mcm tu je watak red daughter

haha sorry buat karangan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 12:02 PM | Show all posts
kerz replied at 10-10-2019 11:26 AM
aku paling suka season 1
storyline tumpu pada kara, background dan family asal dia, karakter dan em ...

part season 4 memang betul
boring sikit
ada persamaan dengan situasi negara amerika
masalah races ...

sebab cerita ni menarik and feeling memang menusuk kalbu
sampai boleh menitik air mata ...
sebab ni ler satu-satu cerita yang buat fly rasa emosi sangat ..

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:54 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 10-10-2019 12:02 PM
part season 4 memang betul
boring sikit
ada persamaan dengan situasi negara amerika

betul ada jugak part menusuk kalbu
kara berpisah dgn mon-el sampai feel emosi sedih diorg
iols tahan je sebak

yg iols paling bengang script writer twist watak eve assistant lena tu
rupanya dia gunting dlm lipatan
punye la positif watak dia last2 jahat rupanya

supergirl ni emotional badass


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:13 PM | Show all posts
kerz replied at 10-10-2019 04:54 PM
betul ada jugak part menusuk kalbu
kara berpisah dgn mon-el sampai feel emosi sedih diorg
iols t ...

hah! betul assistant Lena
buta-buta fly ingat baik and pandai
rupanya sekongkol dengan Lex Luthor ...
siap ada buat robot tu ...
cuma part last minah tu kena kidnap
siapalah kidnap ...?

cepat ler hari isnin ... tunggu next episode


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 9-10-2019 07:19 AM
ada jer
cuma jarang masuk
busy lah ...

Tapi tu la, punya la Kara bersungguh minta maaf, tetap Lena tak boleh maafkan. Harapnya Lena tak la jadi jahat jua macam ahli keluarga dia.

Fly pun tengok juga fan fiction punya karya2.

Tapi jujurnya, tak berapa berkenan sangatlah dengan fesyen rambut Kara/SG musim ni. Hahah.
Buatlah rambut macam dalam interview ni ke kan lagi badass gitu.




Belum tengok lagi pun episod baru SG musim ni. Hahah. Nak kumpul 5 episod dulu baru tengok. Tengok trailer je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kerz replied at 10-10-2019 11:26 AM
aku paling suka season 1
storyline tumpu pada kara, background dan family asal dia, karakter dan em ...

Betul tu, suka betul dengan watak Reign tu. Kenapa tak kekalkan je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:39 PM | Show all posts
aah rambut SG tak mcm dulu..pendek kat dahi..suka mcm dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:13 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 11-10-2019 09:58 AM
Tapi tu la, punya la Kara bersungguh minta maaf, tetap Lena tak boleh maafkan. Harapnya Lena tak l ...

ada ada ... kita ada juga tengok fan fictionhehehe

rambut Kara dalam new season ni
nampak sungguh budak baik
yang dalam interview ermm nampak rugged ....





Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 07:07 AM | Show all posts
episode terbaru semalam dah tengok

mmmm what the hell Kara/Supergirl?
sanggup curi journals Lex Luthor untuk beri pada Lena
weiiii kalau dah keturunan Luthor ... ingat-ingat lah sikit

memang ler Lena tu luar tu nampak baik etc
tapi dia ada misi sendiri
Lena ni memang musuh dalam selimut lah

part Brainy and Nia Nall memang tak boleh tahan
memanjang poet .. nak muntah si Nia
sian Brainy ....

episode minggu ni ok lah
cuma .... Kara tu nervous betul bila ada lunch date dengan Lena
date with crush .. ehehehe


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080733s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list