Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5622
View
106
Reply

SUPERGIRL

[Copy link]

Author: lavapaus       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
episod akan datang macam seronok je

"I love you Kara Zor-El, will you marry me" - Mr. Mxyzptlk
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 03:56 PM | Show all posts
Bile agaknya nak sambung lagi super girl ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mimirahim replied at 23-5-2017 03:56 PM
Bile agaknya nak sambung lagi super girl ni.

tabahlah eh menunggu musim baru.. hehe.. penantian satu penyiksaan katakan  
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 02:44 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 25-5-2017 02:44 AM
tabahlah eh menunggu musim baru.. hehe.. penantian satu penyiksaan katakan

start dah ke ? ke iols dah ketinggalan flight ?

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mimirahim replied at 17-8-2017 02:44 PM
start dah ke ? ke iols dah ketinggalan flight ?

Belum lagi. 9th October nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 06:42 PM | Show all posts
new season dah keluar
cuma tak sure epiosde baru bila tayang
nampak gaya ramai (ni dari kaca mata peminat dari luar negara) benor nak Supergirl / Kara couple dengan adik angkat Lex Luthor, Lena Luthor
ada chemistry kot ...

obvious sangat masa first time bertentang mata ...





Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 12:53 PM | Show all posts
Edited by fly_in_d_sky at 20-11-2018 12:56 PM

has anyone watch the latest episode?
did James Olsen stood up to Lena Luthor?
arhhh why?
Lena always right, right?
the hate to the aliens are getting worst
roaches aka aliens .. the support of human to The Children of Liberty
boleh disamakan dengan keadaan US sekarang ... racism ..
white against to all non-white people plus differences of religions ...
sabar jer lah ...
perasan kat tumblr ada part where Lena past salt tu Kara/Supergirl
uihhh ada mind reading ke?
how Lena knows what Kara wants ...

tumblr_pifx0qycUe1sqxx17o1_500.gif
tumblr_pifx0qycUe1sqxx17o2_500.gif
tumblr_pifx0qycUe1sqxx17o3_500.gif
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 01:05 PM | Show all posts
next is ada crossover episode: Elsewhere starting 9th - 10th and 11th December 2018start dengan The Flash - Arrow - Supergirl

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills

Elsewhere Stills
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 01:08 PM | Show all posts

oh Karamel ...
diorang actually dating ... weeeee
chemistry too strong agaknya
jangan jadi macam first marriage sudah ... but who knows right ...

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2018 01:05 PM
next is ada crossover episode: Elsewhere starting 9th - 10th and 11th December 2018start dengan The  ...

Ya betul, kalau tengok teaser agak menarik

Tukar watak kan masing2. The Flash jadi Arrow, Arrow jadi The Flash

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2018 01:08 PM
oh Karamel ...
diorang actually dating ... weeeee
chemistry too strong agaknya

Tu la kuat sangat kimianya tu sampai terbawa luar lokasi. Runtuh rumahtangga dia padahnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2018 12:53 PM
has anyone watch the latest episode?
did James Olsen stood up to Lena Luthor?
arhhh why?

Yeah, me me !

Kalau tengok dari sudut kita tu memang nampak James dan Lena macam dah putus la gitu.
Tapi katanya James saja buat gitu konon nak meyakinkan geng Agent Liberty tu macam dia sebelahkan geng tu la.

Nak mencegah dalam diam gitu la katanya. Hahah

Tapi kalau putus betul pun dengan Lena bagus la, hubungan James dan Lena tu ketara sangat dipaksa oleh penulis. Macam mi segera, ( masak cepat, makan cepat lapar pun cepat ) tolong masa kena serang bagi ucapan tuptup  eh terus bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2018 12:53 PM
has anyone watch the latest episode?
did James Olsen stood up to Lena Luthor?
arhhh why?

Hahahah betul2. Masa tengok tu eh tiba2 je Lena hulur, rasa takde dengar pula Kara cakap apa pun q
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 09:52 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 22-11-2018 10:45 PM
Ya betul, kalau tengok teaser agak menarik

Tukar watak kan masing2. The Flash jadi Arrow, Arrow ...

fly tak tengok teaser

tapi tengok gambar and review ...

dah dapat bajet memang menarik ...
start counting the date .. hehehe


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 09:53 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 22-11-2018 10:49 PM
Tu la kuat sangat kimianya tu sampai terbawa luar lokasi. Runtuh rumahtangga dia padahnya

harap tahan lama lah
... sayang betul ..
both are cute and suitable to each other ...

masa diorang diperkenalkan for the first time
dapat rasa ermmm something will happen ...


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 09:55 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 22-11-2018 11:00 PM
Yeah, me me !

Kalau tengok dari sudut kita tu memang nampak James dan Lena macam dah putus l ...

kan kan kan

terasa hubungan james and lena macam .. terlalu cepat
and tengok reaction james macam .. ala ye tak ye
tak sungguh ...
ada part fandom siap compare picture

Kara and Lena ... James and Lena masa dapat call dari Lena
si James hang up ... si Kara sengih macam kerang busuk

hahaha ... Lena need somebody worth it to be with hokey ...
tahu Lena tu overprotective ... but she always right ..


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 10:01 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 22-11-2018 11:03 PM
Hahahah betul2. Masa tengok tu eh tiba2 je Lena hulur, rasa takde dengar pula Kara cakap apa pun ; ...

kan kan kan ....

hebat kan ...


Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:54 PM | Show all posts
dah masuk season 5terasa macam hot pula suit baru Supergirl ...
iaitu pants ... hahaha asyik pakai skirt ...

aishhh kenapa lah si Lena dendam kesumat?
Luthor always a Luthor i think
walaupun Supergirl dah confess siapa diri dia yang sebenar
terasa air mata bergenang bila Supergirl confess ...
arghhh sebak sebak sebak

then owner baru Catco serius bitchy nak mati ...
rasa nak pijak-pijak .. boleh ugut ikat kontrak 3 tahun
kalau resign .. kena blacklist dalam geng journalist

kakak Kara, Alex couple dengan adik James Olsen, Kelly Olsen
harap couple lama sikit lah yer hehe
arghh ok lah ... kesian pula sebab dengan girlfriend tinggalkan sebab tak sama impian
seorang nak anak seorang nak berdua sahaja

yang 2 watak baru ...
Brainy and Nial Nal
awkward but sweet ...

tak sabar tunggu episode 2 ...

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 12:13 PM | Show all posts
new season ni kara ada boyfren baru ke?
adakah the new guy yg baru masuk ofis catco tu bakal jd bf kara?
jgn cinlok lagi la yerrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 01:57 PM | Show all posts
kerz replied at 8-10-2019 12:13 PM
new season ni kara ada boyfren baru ke?
adakah the new guy yg baru masuk ofis catco tu bakal jd bf  ...

tak pasti lah if Kara bakal ada new boyfriendrasanya macam dia nak concentrate untuk kerjaya kot

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093930s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list