Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5619
View
106
Reply

SUPERGIRL

[Copy link]

Author: lavapaus    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2016 05:55 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 05:08 PM
quantico memanjang pening
sampai tak disangka-sangka dalangnya

hahha.. laa ingat kita sorang je yang pening tengok quantico tu dia pon sama.. bhaha
habis tu kira pernah tengok juga la eh PLL? tengok season berapa?

tahun depan tamat dah PLL tu..last season .. 7B
kayuh pelan2 laa nanti sampai la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 05:56 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 05:08 PM
quantico memanjang pening
sampai tak disangka-sangka dalangnya

BB user?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 10:09 PM | Show all posts

yep BB user ...
mana ada orang pakai BB lagi
semua pandang iphone and android sahaja
me still using BB ..
eh BB blackberry kan?
bukan BB lain ... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 10:10 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 05:55 PM
hahha.. laa ingat kita sorang je yang pening tengok quantico tu dia pon sama.. bhaha
habis  ...

gila dah season 7 tu
tahun depan baru habis
1 episode 45 mins ... huahua
layan kat watch series jer la bila senang ..

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 10:16 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 01:41 PM
jyeahh ingat pun   

cuba tengok balik episod lepas2 babak kara dan lena tu

okay dah tengok balik scene diorang
yeah macam pelik tetiba lena sanggup pergi cat co
semata nak invite pergi party
kan boleh jer minta orang dia beritahu ke apa ke
then pergi rumah kara untuk minta supergirl datang sekali
something fishy here ...
tengok tapi kurang concentration
hahaha ...


and and lena bagi perlepasan untuk kara keluar masuk luthor building
wow .. i smell something fishy ... well another fishy fishy ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 10:09 PM
yep BB user ...
mana ada orang pakai BB lagi
semua pandang iphone and android sahaja

bhahaha.. buat lawak pula dia ni..
ya la BB blackberry la..  

well you're not alone.. i'm BlackBerry user too  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 10:10 PM
gila dah season 7 tu
tahun depan baru habis
1 episode 45 mins ... huahua

hahah.. eh ni kira okay apa 7 season dok pusing2 tang tu nak cari tahu siapa A la ni nak tahu siapa A.D pula..
supernatural tu lagi sampai season 12
smallville dulu sampai season 10

hahaa.. kalau rajin nak tengok la kan..

eh once upon time best ke eh? tengok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 19-11-2016 10:16 PM
okay dah tengok balik scene diorang
yeah macam pelik tetiba lena sanggup pergi cat co
semata nak ...

bhahaha.. tahu takpe.. semata kan datang sana.. padahal boleh je telefon ke apa kan.. siap datang rumah lagi  

memang bau ikan sangat    
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 11:34 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 06:34 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 10:44 PM
hahah.. eh ni kira okay apa 7 season dok pusing2 tang tu nak cari tahu siapa A la ni nak tahu siap ...

supernatural dah give up since season 2 kot
smallville pun dah give up ...
once upon a time ... macam takde chemistry nak tengok
walaupun cerita tu kombinasi fantasy dan realiti
tengok 2-3 episode jer ...
ramai kata best .. boleh ler tengok kalau mahu





Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 06:36 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 19-11-2016 10:41 PM
bhahaha.. buat lawak pula dia ni..
ya la BB blackberry la..   

hahaha .. sebab majority iphone and android ler
kita terpaksa double checking ..
serius BB user .. kalau nak add .. ok jer
kita terima ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2016 06:34 AM
supernatural dah give up since season 2 kot
smallville pun dah give up ...
once upon a time ...  ...

awal betul give up nya  

haa tu la.. macam akan dipertimbangkan tengok once upon time tu.. berdasarkan pandangan2 orang macam seronok  
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2016 06:36 AM
hahaha .. sebab majority iphone and android ler
kita terpaksa double checking ..
serius BB user  ...

haha. ya ya faham
ya serius bb user - Q10  
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 09:49 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 20-11-2016 09:14 AM
awal betul give up nya   

haa tu la.. macam akan dipertimbangkan tengok once upon time tu.. b ...

hahaha maybe sebab panjang sangat kot
and terasa superman smallville tu macam ala sakit hati jer
hahaha ..


supernatural macam entah ler ..
not my taste kot masa tuh
nak tengok sekarang .. aaa as usual jenuh ler


tengok series download or online?

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 09:51 AM | Show all posts
ZimHMz replied at 20-11-2016 09:17 AM
haha. ya ya faham
ya serius bb user - Q10

q10 ... tak nampak orang pakai q10
me guna z10 ..

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2016 09:49 AM
hahaha maybe sebab panjang sangat kot
and terasa superman smallville tu macam ala sakit hati jer
...


haha.. ya ya faham.. kalau dah berjela-jela sangat pun orang meluat
tapi kalau dah minat tak boleh cakap apa la kan    

kita download       
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2016 09:51 AM
q10 ... tak nampak orang pakai q10
me guna z10 ..

hihihi .. malu2 kucing pula      
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 03:18 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 20-11-2016 11:04 AM
haha.. ya ya faham.. kalau dah berjela-jela sangat pun orang meluat
tapi kalau dah minat tak b ...

hahaha ... boring lah kalau 1 series sampai berjela-jela
dah terasa macam cerita series the bold and beautiful
dah berapa season tak habis lagi


kita malas nak download ... sebab malas nak tunggu
walaupun speed internet ok ...


kalau supergirl sampai season 5-6 ok lah kot
see how la kata tukang skrip ...
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 03:18 PM | Show all posts
ZimHMz replied at 20-11-2016 11:06 AM
hihihi .. malu2 kucing pula

ahaha ... bertemu dengan bb user
malu ayam aaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 20-11-2016 03:18 PM
hahaha ... boring lah kalau 1 series sampai berjela-jela
dah terasa macam cerita series the bold  ...

suka download sebab boleh ulang tayang banyak kali      

haha.. okay kita "see how" la eh.. tapi kalau ikut dah berapa episod season 2 ni makin lama makin seronok.. kira bagus la penulisnya  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list