Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5592
View
106
Reply

SUPERGIRL

[Copy link]

Author: lavapaus       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-7-2015 12:37 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 19-12-2018 07:39 AM

REMBES NOKS....

AKAK SUKA MUVIE... TAK SABAR NAK TENGOK KAT TGV3 SEREMBAN 2


Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:25 AM | Show all posts
ni bukan tv series ke?

kalau movie nampak mcm tak best sgt... kalau tv show ok lah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah..

Lava kaka kew...inat abam lava...

Cm besh jew citer neh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 08:40 AM | Show all posts
Ni tv series la...
Ada gak yg baru tau ada cite nih...

Kalau sebut Legends of Tomorrow pun mesti 'lava'2 nih ingt movie gak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 10:21 AM | Show all posts
Tu le aku pelik takde hangin takde ribut ada movie super girl...haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 12:44 PM | Show all posts
dh tgk 1st ep super girl...mcm haramjad....terus x follow
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 08:03 AM | Show all posts
ni series ke?? boleh sapa2 confirm???
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 05:45 PM | Show all posts
ni serial drama
trailer dah kuar beberapa bulan lalu dan ada kejutan kot pada peminat siri ini ...

cer tengok first  fan reaction in any  you tubes  kelakar laa...

oh ya Ally McBeal - Carlista Flockhart berlakon...

hahaha ' super girl'
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2015 07:46 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 3-8-2015 05:45 PM
ni serial drama
trailer dah kuar beberapa bulan lalu dan ada kejutan kot pada peminat siri ini ... ...

YE KE SIS? AKAK TERKESIMA KALU SIS CAKAP INI DRAMA

AKAK TGK CAPTION KAT UTUBE TULIS MUVIE

MOHON @eddlisa_uyuk DAN SIS @annehuda UNTUK PINDAHKAN KE BOD DRAMA TELENOVELA..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 07:50 PM | Show all posts
lavapaus replied at 3-8-2015 07:46 PM
YE KE SIS? AKAK TERKESIMA KALU SIS CAKAP INI DRAMA

AKAK TGK CAPTION KAT UTUBE TULIS MUVIE


yeps...ini serial drama...tu tengok dalam screen shot tu - first ...

september ni season 1...

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2016 08:16 PM | Show all posts
Ni series. Lepas pilot tu lama gk nk tunggu new eposide. Sekarang dh sampai episode 8 kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2016 08:43 AM | Show all posts
Athrun.Zalaa replied at 29-7-2015 08:40 AM
Ni tv series la...
Ada gak yg baru tau ada cite nih...

Kalau masa siaran dia 60 minit termasuk iklan, gerenti sinetron Indonesia akan kalah.. Dah la sinetron Indo berjela-jela episod dengan isi cerita yang sama..

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:59 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 3-8-2015 05:45 PM
ni serial drama
trailer dah kuar beberapa bulan lalu dan ada kejutan kot pada peminat siri ini ... ...

watak die nama Cat Grant, boss kepada supergirl. Lama tak tengok Calista berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:53 PM | Show all posts
best gak cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:53 PM | Show all posts
fly layan tv series nie
memula macam ermmm so and so
tetapi lelama terasa best ...
terasa sedih episode 12 or 13 kot
yang pasal Kara terasa tensen sangat
sampai dia marah dalam menangis ...
kebetulan ... The X-Files pun episode sedih
why why why ...

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2016 10:35 AM | Show all posts
Cat Grant new assistant tu macam fishy je
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 01:44 PM | Show all posts
HyppTV tayang Supergirl mulai 31Mei ini. double episod
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 10:15 AM | Show all posts
Season 2 nampak gayanya Supergirl akan lebih rapat dengan The Flash, Arrow dan Legend of Tomorrow...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru habis stream online season 1. Layan gakla.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 05:03 PM | Show all posts

dh tgk 1st ep super girl...mcm haramjad....terus x follow
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103245s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list