CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4285|Reply: 21

thread sampah??

[Copy link]
Post time 22-7-2015 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by medangmru at 28-7-2015 09:16 AM

apsal byk sgt trid sampah ni?? momod mana??? myampah tau tak!!


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2015 05:42 PM | Show all posts
ya..banyak sungguh thread pasal android la..samsung la..nokia la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2015 06:01 PM | Show all posts
recover memory la hape la..is this allowed???
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2015 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeap. Sampah. Sesuke spam .
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2015 02:23 AM | Show all posts
Betul tu!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2015 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
memang xde selera nak msk bod misteri neh sbb sampah @Kaan merata2...momod plak buat2 x nampak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 03:45 PM | Show all posts
aku dah delete beberapa kali....di pm nya aku...katanya ada criter seram da...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 03:46 PM | Show all posts
harap maklum dgn jawapan aku kat atas tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2015 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu android galaxy s6 kah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
medangmru replied at 24-7-2015 03:45 PM
aku dah delete beberapa kali....di pm nya aku...katanya ada criter seram da...

abang medang, masa dia pm tu ip dia ada 666 tak?

jangan marah ya, kita gurau-gurau
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 04:27 PM | Show all posts
awanearisu replied at 24-7-2015 04:21 PM
abang medang, masa dia pm tu ip dia ada 666 tak?

jangan marah ya, kita gurau-gurau

xda/..............
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 24-7-2015 04:31 PM

hmm.. kita cuba naikkan benang ni dengan komen..

bila keluar forum, masuk balik tengok benang hantu android juga yang di atas. walhal jumlah komen di benang-benang tersebut setakat 1-2 je.

patutlah..
versi mobile tak nampak timestamp komen terkini
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 05:22 PM | Show all posts
apa yg ada seramnya? celah mana?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni semua rosmah punye pasal !. :
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2015 01:11 PM | Show all posts
thread closed
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:59 AM | Show all posts
Mmm... jangan kata kami momod tak tengok naa.. Haku dah tolak tacang kaw2 sekali -50 ketoi.... rasanyer Kaan neh dia register nick baru pas beberapa kali nick2 sebelum neh (ada lam 4-5 nick) dah tkleh nk post sebab tacang negatives (-) gitu...


Harap sumer maklum.. jangan memalu untuk hantar report untuk thread sedemikian rupa lagi.. Tak susah pun.. kami tolak je tacang... tengok lama mana sgt la dia nak iklan tue..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2015 09:14 AM | Show all posts
BabeYSHa replied at 26-7-2015 08:59 AM
Mmm... jangan kata kami momod tak tengok naa.. Haku dah tolak tacang kaw2 sekali -50 ketoi.... rasan ...

smalam dia bukak thread...aku zassssssss jah....... .malas aku nak layannnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 03:55 PM | Show all posts
medangmru replied at 28-7-2015 09:14 AM
smalam dia bukak thread...aku zassssssss jah....... .malas aku nak layannnnnnnnn
selayaknyer lahh....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 02:28 PM | Show all posts
Aku bukak balik thread ni bg korang menilai kesampahan thread sampah itewww
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2015 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
gud job momod!!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.107362 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list