CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9905|Reply: 40

(Edisi Subur) Linda Hashim Hamil Anak Kedua

[Copy link]
Post time 7-7-2015 03:49 PM | Show all posts |Read mode
Edited by fynnkakiblock at 7-7-2015 03:49 PM

Linda Hashim Mahu Beri Perhatian Kepada Keluarga


Linda Hashim yang kini disahkan hamil anak kedua pada Mei lalu mengakui terpaksa menangguhkan niatnya untuk kembali aktif berlakon selain merancang untuk menumpukan perhatian kepada keluarga.

“Pada mulanya saya rancang untuk kembali aktif selepas Jelita (anak pertama) berusia dua tahun, tetapi terpaksalah saya tangguhkan niat itu kerana sekarang mengandung anak kedua pula. Sebenarnya bagus juga, kerana biar dua anak saya besar barulah saya fokus kepada kerjaya”
“Kalau saya sudah aktif baru hamil nanti terpaksa berehat sekali lagi. Buat masa ini biar dua (orang) dahulu,” katanya yang sedang hamil tiga bulan kepada mStar Online.

Sementara itu, Linda menjelaskan dia tidak mengalami alahan teruk seperti mengandung anak sulungnya Jelita Clarissa yang sekaranng ini berumur setahun empat bulan. Dia juga tidak terlalu cerewet dalam hal makanan, namun masih mengamalkan minuman air zamzam dan buah kurma.

Kredit RotiKaya









Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 03:52 PM | Show all posts







Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 04:00 PM | Show all posts
oh, May lepas mengandungnya. moga-moga sihat kandungan tu. tahniah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 7-7-2015 04:00 PM
oh, May lepas mengandungnya. moga-moga sihat kandungan tu. tahniah

Makin cun pulak kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 04:21 PM | Show all posts
best nyeeeeeeeee ngandung lagi....alhamdulilah rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 04:31 PM | Show all posts
congrates.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
agak agak nama anak kedua apa

anjung seri ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 04:45 PM | Show all posts
Tahniahhh!
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 06:00 PM | Show all posts
tahniah! kalau dpt baby boy sepasang best ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 7-7-2015 04:39 PM
agak agak nama anak kedua apa

anjung seri ke

Hahaha...siri nama2 majalah yg dah bungkus ya
Tp linda ni cantik...suka tgk
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Keja apa si suami?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni naturalbeauty...cantikkk jer
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 06:57 PM | Show all posts
congrats. xde lg drama dia yg betul2 leh up...dia kuar time 'linda' tgh femes...bertumpangan aura
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekas bini Beego ni dah kawin ke belum ya..
Ex bini dulu siap amik injection sbb x mau mengandung..
Rezeki Beego dpt Linda yg subur
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah beego n linda.

Kalakau tt. Edisi subur gituu hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by diamondvii at 7-7-2015 09:33 PM
mommymonster82 replied at 7-7-2015 06:38 PM
Keja apa si suami?


akak dah tak kenal beego ke?? pelakon 'kitaa enjoyyyyy' dgn nora danish tu..hahaha lawak lah akak.. sebenarnya i pun tak kenal sapa laki nyer...tp lepas baca komen porumer lain baru tau yg tu beego! pelakon! hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
diamondvii replied at 7-7-2015 09:32 PM
akak dah tak kenal beego ke?? pelakon 'kitaa enjoyyyyy' dgn nora danish tu..hahaha lawak lah aka ...

Tu yg tanya tu..suaminya keje per skrg... rs mcm dah xde belakon... anak nk masuk 2 dah... harap beego usaha kuatlah jg puteri2nya itu.. jgn jd mcm dgn ex wife dulu..kawen pon wife tanggung..naik turun mahkamah plak lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2015 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia..dh nmpk mcm zira bini nabil pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2015 08:11 AM | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2015 08:12 AM | Show all posts
Last week I nampak Beego kat area Jalan Sultan Ismail..dlm kul 10 lebih. berdiri tepi jalan raya n ade pmpuan sexy sebelah dia...yg pasti itu bukan Linda Hashim. Jangan buat perangai Beego....kesian isteri tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.119337 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list