Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21024
View
162
Reply

Suami sangat baik. Curang. Minta peluang kedua

[Copy link]

Author: korakora    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-1-2018 08:23 AM | Show all posts
Teruknya laki kau. Dah bersedap-sedapan dengan awek tu, bila kantoi  dengan kau dia pergi belasah pula.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
korakora replied at 26-1-2018 01:14 AM
Tt sabar je kejap. Tunggu baby tu keluar k.. selama tu tt jalankan je tgjawab tt sebaiknya pada su ...

Ini thread u la tt. Haha i confuse jap td. Yela kita kena tnjuk kuat. Hari2 saya berdoa smg apa saya rasa akan berbalik pada mereka ni. Saya rasa husbnd saya tu saja provoke saya bila sy cakap nk cerai. Ego naik. Dia asik2 ulang yg saya nk cerai sbb dia miskin byk hutang. Padahal sy xkisah pon susah dgn dia asal cukup mkn pakai. Pasni saya nk try buat xkisah dh la.. Klu nk kawen sukati. Tapi saya tau dia xbrani punya...mmg dia xmampu.
So.. Biar je tgk sejauh mana blh dia pg
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 10:48 AM | Show all posts
Ladymaa replied at 26-1-2018 09:18 AM
Ini thread u la tt. Haha i confuse jap td. Yela kita kena tnjuk kuat. Hari2 saya berdoa smg apa sa ...

Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Akak pun confused jadinya haha.  So both of u, sabar la ye.  Muhasabah diri.  Byk lagi kekurangan kita yg kita sendiri tak nmpk.  Tingkatkan amalan.  Bgn tahajud setiap mlm dan mintalah pertolongan kpdNya tanpa jemu.  Amalkan membaca Al Quran setiap hari.  Puasa sunat tu buat.  Sedekah, istighfar selalu. Selagi bernafas, buatlah amalan kebaikan byk2.  Insya Allah, akan hadir ketenangan jiwa.  Yg tu lah yg kita nak sgt di dunia ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 12:58 PM | Show all posts
Genkidesuka replied at 26-1-2018 10:48 AM
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Akak pun confused jadinya haha.  So both of u, sabar la  ...

la akak ke.. selama ni ingatkan genkidesuka ni lelaki..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2018 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladymaa replied at 26-1-2018 09:18 AM
Ini thread u la tt. Haha i confuse jap td. Yela kita kena tnjuk kuat. Hari2 saya berdoa smg apa sa ...

Haha baca thread u pastu terreply kat thread sendiri . Malas pulak nak edit kahkah...

Hope u kuat k.. ape yg u nak, then u usaha ke arah tu. Kalau masih nak bersama, usaha utk tarik balik husband u. Tp kalau xde rasa dah, u usaha mcmn u nak survive nanti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076173s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list