CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14214|Reply: 152

[ALBUM KONSERT BARU] DATO' SITI NURHALIZA UNPLUGGED

[Copy link]
Post time 18-6-2015 07:32 PM | Show all posts |Read mode

rozisangdewi Buah tangan terbaru @ctdk utk anda. Sebuah album dalam bentuk CD, VCD dan DVD -Dato' Siti Nurhaliza Unplugged. Album yang berhasil dari penerbitan konsert Dato' Siti Nurhaliza Unplugged 2015 pada 7 April lalu. Album ini akan mula dipasarkan pada 30 Jun 2015. Terima kasih dan tahniah kpd seluruh team dan warga kerja SNP, Universal dan album ini dipasarkan atas label EMI (di mana EMI di bwh naungan Universal Music Malaysia) skrg ini. Terima kasih juga kpd semua pihak di blkg tabir yg menyiapkan album ini di semua peringkat atau proses penerbitan. Mengandungi 3 lagu baru sebagai bonus track dan eksklusif untuk pembeli CD. Dapatkan di outlet2 atau music store. Boleh ajukan terus pertanyaan kpd pihak Universal Music Malaysia pada atau selepas tarikh 30 Jun nanti utk mengetahui info lanjut. Terima kasih. #datositinurhalizaunpluggedalbum2015 13h
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2015 12:08 AM | Show all posts
yuhuuu x sabar nak beli....apa lagu bonus tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 12:03 AM | Show all posts
Audio CD ke video CD?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 12:41 AM | Show all posts
klu tak  push out sbg single, akn jd pendam mcm lagu gelora kasih & dlm taman syahdu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 12:43 AM | Show all posts
mikraj dh dgr separuh..

engkau tu rasenye mcm faizal tahir yg compose jek mengenangkan satu2 nya lagu ciptaannya utk tok ti bertajuk "Aku" utk Fragmen..
harap2 lebih baik dr Aku, at least sesedap lagu Elizabeth Tan tu

Menatap dlm Mimpi agak2 lagu ballad kah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 05:13 PM | Show all posts
dauswq replied at 22-6-2015 12:43 AM
mikraj dh dgr separuh..

engkau tu rasenye mcm faizal tahir yg compose jek mengenangkan satu2 nya  ...

uols.. lagu engkau tu ciptaan ade govinda la..
menatap dalam mimpi tu ciptaan aubrey lirik rozi
dah lama dah diorg share teaser2nye

motip uols tak bukak instagram ct dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2015 07:20 PM | Show all posts

Sebuah album dalam bentuk CD, VCD dan DVD
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 07:42 AM | Show all posts
dh dgr mikraj cinta..ok la...tp since aku ada isu skit ngan komposer dia so cam so-so jer la kot lagu tu..
lagu easy listening ngan lirik yg sgt puitis tu yg membuatkan nya kuat kot...

but then lagu ni sgt sesuai ngan tgh2 ramadan ni..

yg pasti aku akn ttp dptkan setiap album2 tokti ms 1st day release. Since opis aku dpn ampang park n ada 1 kedai music yg slalu akn ada album2 baru tokti so seng la aku beli jer dpn tu time tgh ari...heheehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 07:44 AM | Show all posts
hyie replied at 22-6-2015 07:20 PM
Sebuah album dalam bentuk CD, VCD dan DVD

dan juga keluaran piring hitam utk sesaper yg nk ada koleksi album tokti dlm bentuk piring hitam..
wonder baper la agaknya ahrga nya...

n ada ke kedai yg nk jual piring hitam?? mayb saper nk beli boleh beli kt HQ SNP atau Universal la kot...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2015 12:35 PM | Show all posts
graxier06 replied at 23-6-2015 07:44 AM
dan juga keluaran piring hitam utk sesaper yg nk ada koleksi album tokti dlm bentuk piring hitam.. ...

Ye ke? so far yang aku tau noh hujan & aizat amdan yang buat album piring hitam...memang tengah in ke skrg? gigih la kan nak kena beli piring hitam player bagai
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 12:55 PM | Show all posts
hyie replied at 23-6-2015 12:35 PM
Ye ke? so far yang aku tau noh hujan & aizat amdan yang buat album piring hitam...memang tengah in ...

tp kan piring hitam noh ngan aizat tu iol xpnah nmpak pn jual kt kedai2 muzik..yg nmpk pn cd dia jer...
maybe kedai xsanggup nk amik n jual kot psl mmg xde org nk beli pn kot...

cam dlm komen dlm fb kak zyee rmi ckp nk beli utk jd kan koleksi jer...nk main pemain piring itam famili iol pn dh humban dlm sg..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 03:37 PM | Show all posts
dgr lagu mikraj cinta tadi..

mulanya..tak tau lagu ct..tp suara ala2 ct
tp konfiden ckp bukan sbb suara dia sgt lain..
kalau selalu suara dia bagai buluh perindu..tp utk lagu tu perindu hilang tinggal buluh je

why?? adakah saya je yg dengar suara dia dh tak brp sedap?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2015 05:01 PM | Show all posts
graxier06 replied at 23-6-2015 12:55 PM
tp kan piring hitam noh ngan aizat tu iol xpnah nmpak pn jual kt kedai2 muzik..yg nmpk pn cd dia j ...

yang tu upon request jah...ala2 kena call diorang atau buzz kat IG je gittew...sgt old fashion yet classy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2015 05:02 PM | Show all posts
miss_darling replied at 23-6-2015 03:37 PM
dgr lagu mikraj cinta tadi..

mulanya..tak tau lagu ct..tp suara ala2 ct

konsepnya ialah kena dengar banyak kali baru leh hadam...selalunya iols macam tu lah...tapi iols x suka rakan duet sheols tuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokal siti kedengaran kasar dan sengau pada telinga i haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 11:47 PM | Show all posts
eddysheddy replied at 22-6-2015 05:13 PM
uols.. lagu engkau tu ciptaan ade govinda la..
menatap dalam mimpi tu ciptaan aubrey lirik rozi
...

alamak kantoi
iols tau news ct melalui porum jah

pndi2 speculate

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 11:51 PM | Show all posts
graxier06 replied at 23-6-2015 07:42 AM
dh dgr mikraj cinta..ok la...tp since aku ada isu skit ngan komposer dia so cam so-so jer la kot lag ...

hafiz hamidun kah ?

kekeke



Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 11:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 11:53 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 23-6-2015 11:55 PM

bile smpi high note, rase mcm kurang lemak

satu lg overuse of string orchestra
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2015 12:14 AM | Show all posts
not bad juga lagu ni...lepas dengar 2 kali. Tapi belum teruja nak beli album ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 60769 Replies : 1735
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 6 Replies : 1
WhatsApp Customer Service
hardiksharma01WhatsApp Customer Service
Views : 3265 Replies : 39
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 194 Replies : 6
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 6578 Replies : 72
[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sung, Son Hyun Joo  (7 January)
Rahah[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sun
Views : 262 Replies : 8
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9528 Replies : 553
SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)
kakikuDibibirmuSPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)
Views : 5790 Replies : 125
Order Makan Dulu
catalinaOrder Makan Dulu
Views : 11831 Replies : 89



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-1-2022 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.088124 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list