Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49039
View
655
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2015 09:47 AM | Show all posts

Orang pompuan kalo time masak tolong-lah jangan dok gerbang ato main selak-selak rambot tu, tau-la rambot cantek tapi tak perlu-la nak nampak comel ato ayu bila kat dapor ok. Masuk rambot dalam makanan tersedak orang baru tau arti penyesalan. Sila ikat rambot ato simpolkan baru nampak bersih dan kemas sikit bila memasak.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2015 12:36 PM | Show all posts
annoying sgt bila ada kwn dr sini yg kita jaga n tatang ngan baik...gila buat baik sbb aku syg dia..tanak jd apa2 kat dia sekali dia tikan belakang aku..gampang sgt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 09:35 AM | Show all posts
Memang hati tengah geram dengan sorang minah ni....

rumah dia ngan rumah kita dekat je....
tapi dah 3x jemput datang rumah untuk makan kenduri...x pernah datang...
padahal rumah dekat je...yang peliknya rumah2 kawan lain yang jauh2 tu
boleh pulak pergi....anginnn je ngan orang macam ni..cukup 3 kali dah...
lepas ni memang x la nak jemput dia lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 09:47 PM | Show all posts
bengang jugak ni dah dekat kol 10 xbalik2 lg...penat overtime
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 10:37 PM | Show all posts
KENAPA TINGGALKAN AKU SEMATA-MATA SEBAB ORANG BERCERITA PASAL KITA!!!! MALU SANGAT KE KAU ADA KAWAN PELIK MACAM AKU!!!!!!!!!! KAU INGAT AKU TAK TAU KAU SEKARANG DAH ADA AWEK! MEMANG SEMUA ORANG PUN AKAN TINGGALKAN KAWAN LEPAS ADA AWEK!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 10:42 PM | Show all posts
APA SALAH AKU WEYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! KAU TAU TAK SEJAK KAU BUANG AKU TIBA-TIBA, AKU TAK LEH TIDO, AKU TAK SELERA NAK MAKAN SAMPAI AKU TURUN 16 KG DALAM MASA 4 BULAN KAU TAU KAN AKU NI KUAT MAKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sebab aku rindu kau. tak pernah ada orang baik sangat kat aku macam kau. tapi kenapa tinggalkan aku. aku annoying sangat ke.............
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 10:50 PM | Show all posts
aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 12:52 PM | Show all posts
mixed feeling at 3 person..

loved my current bf. crush deeply at someone. like others men too.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 03:55 PM | Show all posts
xtau nk gelak ke nk geram


sedapnya  alahai kastemer aku ni tido kat sofa...
dah la hujan , sejok econ lagi..weyyyy..dh dkt stengah jam ko tido
aku nk kluar pergi bank ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 01:04 AM | Show all posts
aku kena bangkit. sampai bila nak jadi macam ni... makan xlalu... tidur terganggu. semua terganggu. padahal dia kat sana happy jer buat bodoh je kat aku. dia bahagia je. aku yang macam orang mereng. bukannya aku buruk sangat, bukannya aku bodoh sangat... someday, somewhere, someone will appreciate me & love me like there's no tomorrow. aku tak perlu orang yang tak tahu value perasaan aku... sebab yang rugi nye aku.... widen your circle. get to know more people and just be friends with everyone. One of them might be yours someday....
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2015 12:40 PM | Show all posts
GERAMMMMM betul dgn org yg xreti bahasa ni..

kau nk dengar lagu , dengar je la..yg kau p pasang kuat2 tu nak buat apa..
helloooo ini pejabat okay..bingit telinga


annoying sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2015 02:12 PM | Show all posts
huhhhh
garit betoi hang kan nak wassap2 laki aku
kawan skolah kononnnnn
aku ni pun kawan skolah hang jugak, awat hang tak wassap aku pun!!!
hang ingat aku taktau zaman toknadoq dulu hang dok kinja2 depan laki aku
hoiiiiii!!!! memang la dulu aku bolayan laki aku
masalahnye laki yg aku bolayan tuh la ni dah kawin dgn aku!!!
yg hang tuh pasaipa nak pertikaikan aku pulak

hang jgn sampai aku cari number telifon laki hang na
daripada takdak benda, teruih mcm2 drama nanti aku cipta!


Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2015 04:21 PM | Show all posts
Geram weh keja dengan bos yg ignorant ni!!

Kerja dia pon aku wat. Kalo org e-mail minta doc itu minta update ini, dia buat bodo jer. Pastu yg request tu plak mesti minta kat aku, sebab dia tau aku akan bertindak. Padahal tu keja bos aku. Bila aku tanya bos aku macam mana nak dapatkan benda tu, dia buat dekk jer! Menyampah wei. Paling aku menyampah dia boleh jawab "watever la"

Ni pon aku tolong dia wat report & siap anta lagi kat bos-bos besar. Dia minta aku buat macam2, nak print itu la, ini la. Aku bo layan, sebab nya keja dia..dia sendiri xnak buat & aku terpaksa cover. Tp bila bab dia pulak, minta aku buat itu ini, aku tanak dia boleh geleng kepala. Sakit ati weyyyy

Dah aku tolong dia buat report, aku minta la dia simpan report sebab file sebelah dia jer. Itu pun dia tanakk wehhhh..file tu atas meja dia jerr..paham takkk

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2015 12:54 PM | Show all posts
macam2 perasaan .... tention, stress, sedih, ect mcm2 masalah melanda ...
tak tahu nak buat macam mana, hanya mampu mengadu dekat ALLAH
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 08:59 AM | Show all posts
Edited by b_n_c at 16-8-2016 07:39 PM

HEY POMPUAN...!!!!

KO X DE KEJA SANGAT KAN, HA NI MEH AKU BG KO KEJER...

CBUK SGT WASSAP NGAN LAKI AKU 24JAM, KONON BFF LA SEGALA...

KEJE UMAH KO SEUA LAKI BUAT KE HAPA, ANK DAH DUA, BEST LA KO KAN, KEJA UMAH LAKI BUAT KO MENGANGKANG LAYAN WASSAP..SIAL...

LAKI AKU PN LAYAN GAK WASSAP BFF KORANG TU BABI...

AKU DAH SOUND LAKI AKU DAH, BARU TAU NK LEPAS CKIT HENPON TU KLU TDK 24J JE KT TANGAN....

HA NI AKU NK BG KO POMPUAN BANGANG YG X RETI URUS RUMAHTANGGA AKU BG KERJA CKIT...

thanks in advance...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 09:24 AM | Show all posts
erkkk... bersangkutan kah?

ermm.. ramai tak keja hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2015 07:06 PM | Show all posts
Edited by lynnyana at 29-9-2015 11:36 AM


x nak jage ckp x nak buat ckp..
jgn men sedap mulut je sindir org..mention lg adik ipar aq xkeje.. mil aq bg duit dkat dieskrg die dh lari rujuk dgn laki die blk..
now adik ipar yg lg satu anak 4 tue habiskan cuti jage ma die..
k.ipar aq anak 1.. umo 5 tahun..



Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 10:08 AM | Show all posts
Ko bajet bagus gt.org nak kene tegur ko dlu.pdhal dulu ko baik dgn aku.Tp skrg boleh ek buat mcm xpernah kenal.ada jgk org mcm tu.kalo ko xnak baik sgt dgn aku buat2 biasa dah la.xyah muka mcm gampang gitu.kalo aku nak ckp kang xbaik,tp sbb tu koxde anak kot.sbb ko xpernah ikhlas dgn org.rs bagus sgt.dah la kepala angin.aku skrg mmg hati kering malas dah nak jg hati org je.hati aku xde sape yg nak jg.ok go to hell...
Lelaki plg bangang aku pernah jmpa
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2015 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tgh cuti2 cikcur buat maksiat boleh pulak org tempat kerja duk gosipkan aku dgn boss dept lain yg kbtulan bercuti juga
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 11:15 AM | Show all posts
ko ni...bodoh, babi sial....

aduiiiiii....terus acik paggil anak acik...maaf ye...acik mmg pantang orang mulut2 mcm ni

bukan nya acik ni baik sangat....sebab tu lah acik xnak mulut anak acik jadi mcm tu jugak

awak kan sebaya anak acik...baru 10 ys....tolong la mulut tu

even awak marah kat adik awak...n parent awak dah biasa cakap mcm tu...

tapi acik xbiasa nak...acik mmg pantang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.453617s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list