Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48281
View
642
Reply

Sesi Melepaskan Geram III- Takyah Komen....Lepas je!!!

[Copy link]

Author: ketupat79    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2015 03:20 PM | Show all posts
Bengang dengan perangai bos yang suka tunding jari kat orang lepas buat salah...dah la suka buat keja last minit..bila salah..suka pulak pusing cerita menyalahkan orang bawahan...sengal punya bos

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 11:08 AM | Show all posts
Kesian betul la aku kat bdk ni.dah dpt lucky draw cukup la.ni smpai nak 2.bg2 la kat org len jgk.bila xdpt mrh2.kata executive xkan xde duit nk beli sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2015 10:07 PM | Show all posts
Pantat betul la siapa yang bawa anak kecil pergi solat tarawih tadi. Kalau pandai jaga xpe la. Ini biar anak main-main, siap menyanyi bagai. Phuiiiiii. Aku tak boleh focus kau tahu tak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 08:03 AM | Show all posts
ingatkan bos cuti. rupanya dia masuk ofis jugak.
harapla takde keja last minit jam 4.00 baru bagi arahan.
aku ni sampai ofis sebelum 7 sbb nak balik jam 4.30 tepat
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 10:31 AM | Show all posts
geram..

tapi posa xboleh lepas geram...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2015 04:52 AM | Show all posts
Annoying la ada kawan yang asyik call je. Dah macam couple pulak. lol.

Dah tahu forever alone tu, bawak-bawak la bergaul dengan orang lain. Aku malas nak layan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 09:49 AM | Show all posts
aku geram dengar lagu melayu satu ni.
lirik nya..
terpulang mau jadi apa
jadi hantu mau jadi buaya


apa punyaa kualitiiii lagu daaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 12:09 PM | Show all posts
bangun 4.30 konon nak nap 5 minit..
sekali sedar dah 7.30.. tak sahur aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2015 12:28 PM | Show all posts
geram betul dengan kau yg suka menunjuk2 kekayaan kau dekat fb

konon nak tunjuk gamba jalan jem, tunjuk jalan secotet je, selebihnya stereng kereta ko
konon nak tunjuk kereta takde roadtax, aku nampak stereng kereta ko je wey dalam gambar tu

nak tunjuk awan mendung, awan secotet je dalam gambo, selebihnya motor besor ko

sekali dua aku boleh tahan lg, ini dari tahun lepas kot, mender sama gak ko upload sampai sekarang.

yang terbaru sekarang jam tangan dengan kasut pulak. gambar saaaamaaaa je. menunjuk harta ko. eh bukan.. harta mak bapak ko sebetulnya tapi ko yg lelebih



eiiii aku sorang je ke yg tak suka dengan orang spesis menunjuk2 macam ni ? bukan dengki ok, at first memang aku happy untuk ko. tapi bila dah melampau sangat menunjuk nye. meluat tau tak meluat



eiiiii geram nye!! emo pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 09:43 AM | Show all posts
Ckp kemain lg beso nak g mkn sana sini.itu la ini lah.berbuka pose sama2 la.las2 ya hampeh langsung xde.ko BENGANG dgn boyfren dgn aku2 skali xjd nak g berbuka.sudah pasni jgn ajk aku lg nak g mn2.sorry la.
HADAP sgt dgn boyfren yg xtau pasti lg kawin ke idak tu.gerammmmmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 02:47 PM | Show all posts
geramnya.. napa mengantuk sangat niiiiiii


Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 05:48 PM | Show all posts
i hate negativity...n i hate negative people!
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
geram n sakit hati dgn org atasan yg selfish suka nyusahkan anak2 buah dgn perkara2 xberfaedah dan bukan2. jenis suka mngenakan org. suka bg masalah konon2 nk ngajar org. niat xelok langsung.jenis buruk sangka semua org xbuat keje..dia je yg betol..xsalah..perfect 10000%   haaaaaaa amik kau penat aku pendam
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramnya...:::
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap yg hadir dlm hdup kita, Allah jadikan bersebab....Allah nk aku jd lbh kuat.. sbb tu Allah bagi aku housemate yg menjengkelkan...
Adushhhhh....geram wehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2015 01:42 PM | Show all posts
geram ngn boss. babi!
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 07:12 PM | Show all posts
setengah jam lebih ko mandi ..  dari 6.15 sampai sekarang tak settle lagi .. dok gosok ape lah lama2 . laki bini sama je pangai.. kalu aku lama tau lak ketuk tanya lama lagi ke? padahal aku baru masuk  toilet .. sengal sungguh .. dah lah aku banyak benda nk wat nie..


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2015 11:11 AM | Show all posts
Ya Allah, dah dua kali kene.tp tula sy bodoh yg xprnh serik.percaya sgt kat org.org berkawan time penting je.dh snng xde dah nk berkawan.beringat la dan jgn snng nk terima dan baik dgn org mcm tu je.xpela.arini ari aku,hukum karma itu pasti ada.cuma lambat dn cpt je.dan satu lg sbb tu ko xde ank lg smpi skrg.muhasabah la diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh annoying pulak tengok adik perempuan aku ni sejak dah sambung degree macam bagos je bile beborak.. Macam ko sorang je betol keje nk membangkang je... Baru hidop setahun jagong kemain act gaya bckap..Adoilaa... Geli tengok budak kekonon degree ni. Ko masok la alam keje baru tau langit tu tinggi ke rendah. Sembang. Aku tahan je ni. Lagi sekali ko nak act aku sekolahkan kau cukup!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2015 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsep seterusnya.mengalah dan redho:zz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097218s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list