CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 5426|Reply: 17

[Tempatan] (rumour) 48 saluran baru akan dilancar di astro family pack

[Copy link]
Post time 8-5-2015 07:41 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2015 07:55 PM | Show all posts
naik lagi ke fee?aku tertarik channel comedy central tu adakah ini bermakna dapat tgk south park?dan tak payah aku streaming SNL lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 8-5-2015 07:55 PM
naik lagi ke fee?aku tertarik channel comedy central tu adakah ini bermakna dapat tgk south park?dan ...

Link stream pls..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 10:01 PM | Show all posts
orang dah tak subscribe astro lagi dah....
guna Kodi, boleh tengok siaran dari seluruh donia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk channel ching chong ching chong ling ting tong je, melayu2 agaknye akan tgk channel kjaan je la
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu list channel hypp tv la sundal.
Dalam.senarai itu aka rasa 99% sama mcmmcm list channels kat hypp tv
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 11:28 PM | Show all posts
Tambah haga lg ka  
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2015 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Astro family pack?  Gimammm...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2015 11:33 PM | Show all posts
Apsal aku tgk macam channel hyptv je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2015 10:47 AM | Show all posts
Changa replied at 8-5-2015 10:08 PM
Itu list channel hypp tv la sundal.
Dalam.senarai itu aka rasa 99% sama mcmmcm list channels kat hy ...

apa salahnya astro ambik channel sama macam hypptv? dan lagi satu kau tau tak 5 channel astro ada dekat hypptv dan tahun ni ada lagi satu channel astro akan ada dekat hypptv iaitu channel astro supersport 3 HD dan satu channel milik unifi/tm/hypptv akan ada di astro iaitu channel EC inspirasi

hypptv channel list:
http://en.wikipedia.org/wiki/HyppTV




Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 11:01 AM | Show all posts
alamak bil astro belum bayar
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
gilm replied at 9-5-2015 10:47 AM
apa salahnya astro ambik channel sama macam hypptv? dan lagi satu kau tau tak 5 channel astro ada  ...

Tak payah nak tahu sgt la sis, sah sah kat rumah akak ada langgan hypptv jumbo pack dan astro hampir semua channel ada walaupun. Dlm sebulan akak boleh kira berapa kali akak buka tiwi
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 04:06 PM | Show all posts
Buat la pape pn astro..aku tetap terminate ko jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 04:18 PM | Show all posts
aikk... skrg zmn 4g lte bagai.. mu streaming ajalah, astro ni zmn purba, stok2 pakai tenet dailup 56kbps je guna..

apa guna beli tepon mahal2. pi install myiptv.apk tu..

http://www.iptvsharing.com/

ada 10 , 000 channel, ko tgk smpai tahun depan pun tak abis punya..

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 04:51 PM | Show all posts
Tunggu keputusan hak siaran bola Piala Dunia akan datang.. Kalau siaran percuma mengatasi Astro baru terminate Astro
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hayrin86 replied at 9-5-2015 04:51 PM
Tunggu keputusan hak siaran bola Piala Dunia akan datang.. Kalau siaran percuma mengatasi Astro baru ...

Takat acah acah bodoh gini baik tak payah la sis.
Dah meluat baca saban hari namun sampai akhirat pun tak.terminate
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2015 05:25 PM | Show all posts
gilm replied at 9-5-2015 10:47 AM
apa salahnya astro ambik channel sama macam hypptv? dan lagi satu kau tau tak 5 channel astro ada  ...

mcm channel comedy central tu ujung taun lepas ke awal tahun ni....penah nampak iklan snl sesat bila aku tgk channel Diva.aku memula ingat cnbc nak tunjuk snl rupanya comedy central..tapi aku pelik gak astro mana ada comedy central?tapi sekali tu je aku nampk iklan tu.so tak mustahil la sebahagian channels yg ko bagi link tu akn ada kat astro jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2015 10:13 AM | Show all posts
kalau pree aku nak .. kalau kena bayar aku taknak. asek-asek siaran terganggu.. benci
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 04:37 PM GMT+8 , Processed in 0.151669 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list