Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
18385
View
77
Reply

Al-Kisah : Pejabat

[Copy link]

Author: uncle_syib       Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2015 08:13 AM | Show all posts
anissa_kyra replied at 22-8-2015 12:23 PM
Rasa macam tawu je ni kat mana. Hahaha. Dulu penah duk project opis situ. Start kul 5 petang je ra ...

btlla tu..mmg bangunan lama pun..

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 09:10 AM | Show all posts
mamapea replied at 25-8-2015 04:13 AM
btlla tu..mmg bangunan lama pun..

nak pegi toilet pun takut uiiii kalo dah petang2 ari. dah la toilet kat luar, kat belakang pulak tuh. sunyi dia lain macam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2015 09:20 AM | Show all posts



no more horror incidents
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2015 11:14 AM | Show all posts
Seram kot pengalaman uncle.. opis aku ni pon bleh tahan gak seram tp aku x penah alami dan x nak pon. Dengar cerita orang je kene dan nampak macam2.. errrr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2015 11:20 AM | Show all posts
opis mana yg takde hantu.. klu takde tu baguslah..aman je klu nak buat OT.. aku tak berani nak stay lebih dari jam 8pm.. sbb dah terkena.. budak2 cina yg OT mlm2 pun ada yg kena jgk.. tapi depa hati kering..'benda' tu main2 pintu toilet pun takat pandang muka sama sendiri.. lps tu buat keje balik..klu aku cabut dah... bila aku tanya dorg boleh jawab.. i lagi takut itu hantu besar (bos) marah saya klu keje x siap dari itu hantu opis..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2016 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya cerita abg syd... part 2 pun dh baca
Ofis sy pun byk jgk penampakkan mungkin disebabkan asal tanah adalah perkuburan org asli...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 12:13 AM | Show all posts
mamapea replied at 21-8-2015 05:07 PM
mggu dpn maybe kena pi pengerang...kt sana pun org ckp ada hantu..adoi...

pi kejer kat Rapid Pengerang kah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 08:47 AM | Show all posts
darlingangel replied at 17-8-2016 12:13 AM
pi kejer kat Rapid Pengerang kah?

projek rapid tp based kt kl...kalau kena move ke sana aku berenti keja...x sanggup nk tinggal anak2 yg masih kecil...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2016 09:35 AM | Show all posts
opis aku skrang ni pun misteri gak

1. awal awal masuk aku ada bilik sendiri. sajelah nk balik lambat buat keje (kononnye). kat luar aku dgr bunyi org sembang sembang gelak gelak. ok aku bajet mayb staf2 aku tak balik lg pdhal dh pukul 5.40 ptg la jugak. kuar bilik sat nk pi pantri, aik ???!!! ofis aku kosong rupenye. ok cabut....

2. tgh sembang sembang ngan staf after opis hour, printer terpasang sendiri uols... pastu print document ape ntah. malas nk tunggu cabut je power die terus blah

3. lunch hour, tunggu org dpn mesin thumbprint. mesin tu kalau berjaya thumb in nnt die bunyi beep and 'thank you'. tgh aku tunggu sorg sorg kt situ, mesin tu berbunyi beep and 'thank you' sendiri plak. ah sudah... tp aku positip mesin tu rosak kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 01:23 AM | Show all posts
annehuda replied at 17-8-2016 09:35 AM
opis aku skrang ni pun misteri gak

1. awal awal masuk aku ada bilik sendiri. sajelah nk balik lam ...

biasa gini memang ada. saya pun pernah kena, basement parking reverse keta, alarm bunyi.. tapi memang takde orang.  banyak kali.  
dia actually baru nak test market, mod anne berani atau tak. kalau mod berani, tunjuk hangin sikit, biasa dia tak kacau dah, insha Allah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 05:12 PM | Show all posts
thorbaik lah pengalaman @uncle_shib nak lagi sambungan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2017 09:48 AM | Show all posts
me.me replied at 18-8-2016 05:12 PM
thorbaik lah pengalaman @uncle_shib nak lagi sambungan..

ok...jumpe kat siri 2...nak p sambung kat situ sat g...lame dah rehat ni...haha

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 10:11 AM | Show all posts
uncle_syib replied at 23-3-2017 09:48 AM
ok...jumpe kat siri 2...nak p sambung kat situ sat g...lame dah rehat ni...haha

welcome back uncle.. benang mane satuu..lame dh tak bersiaran..lupa.. kahkahkah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2017 05:30 PM | Show all posts
me.me replied at 23-3-2017 10:11 AM
welcome back uncle..  benang mane satuu..lame dh tak bersiaran..lupa.. kahkahkah..

pejabat siri II..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 08:41 AM | Show all posts

ok nnt mencemar duli kat sane..heee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2017 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
me.me replied at 24-3-2017 08:41 AM
ok nnt mencemar duli kat sane..heee

99.9% siap...kelak dipublish ya...maaf lmbt sbb ade komitmen keje yg perlu didulukan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 02:52 PM | Show all posts
mamapea replied at 17-8-2016 08:47 AM
projek rapid tp based kt kl...kalau kena move ke sana aku berenti keja...x sanggup nk tinggal anak ...

org refinery ker technical?
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 05:16 PM | Show all posts
Edited by mamapea at 7-10-2019 05:23 PM
palmolive replied at 7-10-2019 02:52 PM
org refinery ker technical?

keja admin bodo2 jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list