Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18367
View
77
Reply

Al-Kisah : Pejabat

[Copy link]

Author: uncle_syib       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-5-2015 01:47 PM | Show all posts

wowww....thanks for the compliment....aminnn...semoga dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2015 04:48 PM | Show all posts
nk lagi..best story uncle syib..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2015 10:24 AM | Show all posts
nasib opis bella xde hantu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2015 02:03 PM | Show all posts
mamapea replied at 13-5-2015 09:47 AM
bnyk lg kejadian pelik2 kt ofis aku ni..kalau tingkat lebih tinggi lg creeepyyy..maklumlah..
ofis ...

hamboi kemain tinggi lagi opisnye ye?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2015 04:47 PM | Show all posts
mamapea keje mana nih... tinggi sungguh opis.. KLCC jer yg saya tahu tinggi nyer... tp mende tu mmg suka duk tempat tinggi2 kan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2015 08:39 AM | Show all posts
Shahreen74 replied at 14-5-2015 04:47 PM
mamapea keje mana nih... tinggi sungguh opis.. KLCC jer yg saya tahu tinggi nyer... tp mende tu mmg  ...

mana lg yg paling tinggi...btlla tu..lagi tinggi lg bnyk la keseramannya
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2015 01:07 PM | Show all posts
best lah TT keep it up!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2015 12:50 AM | Show all posts
Nyesal aku baca cite ko tgh2 malam buta ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2015 01:28 AM | Show all posts
Seram lak bila baca dh lah baca tgh2 mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2015 02:57 PM | Show all posts
ADOI....semalam kul 3, baby berak, pas salin mama gatal jari bukak forum dan terkerling kisah ni, kepala hotak suh baca, mama duduk atas katil dan lepas tepuk baby, dia lena mama hanyuttt baca kisah Syib....adoi la penyesalan tak terbayang!!


apa pun mama kagum la boleh hadap shift sorang sorang!!! dulu time kerja kilang night shift pun ..time nak pi toilet kena ajak rombongan masuk toilet!!!

@mamapea kat sana tak habis habis kisah macam tu kan...benda tu mcm dah berkampung kampungan gitu!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2015 02:59 PM | Show all posts
apa pun, Syib cepat masuk chapter 2, the insidious with Uncle Syib!!!
nak baca jugak walaupun takut!
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2015 05:20 PM | Show all posts
Cik dah la sorang2 ni kat opis sampai 5.30 ptg..yg lain2 g kursus....meremang jugak baca citer uncle nih...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2015 05:52 PM | Show all posts
#kipidap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2015 03:37 PM | Show all posts
mamaezah replied at 8-6-2015 02:59 PM
apa pun, Syib cepat masuk chapter 2, the insidious with Uncle Syib!!!
nak baca jugak walaupun taku ...

tuu diaa...insidious truih baq hanggg....hahahaaha....selamat hari raya mama....selamat hari raya semua....


la ni ceq tgh duk pulun siri 2 kisah pejabat ni...tgk la esuk lusa ceq masukkan naaaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2015 05:54 PM | Show all posts
criter menarik dan seram.teruskannnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2015 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
seram nyaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2015 01:13 PM | Show all posts
salam uncle..
selamat hari rayaaa..
best baca cter uncle.. tapi kadang2 konpius.. nak seram ke nak gelak?
taim bulu roma berdiri tegak menghayati cter uncle.. ada sentence yang bisa
membuatkan iols gelak mengekek.. abis semua bulu yang berdiri tadi jatuh..
baideway.. teruskan bercerita. nak lagi.. nak lagi...

p/s : psst... aiols pun kadang2 suka layan lagu SOAD. paling best Lonely Day~perghh tangkap lentoqq..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 05:05 PM | Show all posts
mamaezah replied at 8-6-2015 02:57 PM
ADOI....semalam kul 3, baby berak, pas salin mama gatal jari bukak forum dan terkerling kisah ni, ke ...

skrg ni aku dh x keja kt sana dah..skrg kt inter***...baru masuk keja 2 minggu dh ada org citer psl hantu kt ofis..polis bantuan la pi buka citer..kt sini paling lewat blk rumah 6.30 je..ramai ckp kena kacau..xtau la kena kacau mcmana..

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2015 05:07 PM | Show all posts
mggu dpn maybe kena pi pengerang...kt sana pun org ckp ada hantu..adoi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:23 PM | Show all posts
mamapea replied at 21-8-2015 01:05 PM
skrg ni aku dh x keja kt sana dah..skrg kt inter***...baru masuk keja 2 minggu dh ada org citer ps ...

Rasa macam tawu je ni kat mana. Hahaha. Dulu penah duk project opis situ. Start kul 5 petang je rasa suram jahhhhhh. Lagipun bangunan tu bangunan lama cuma refurbished balik je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101211s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list