CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12578|Reply: 71

[Pelbagai] PBAKL 2015 (24 april - 3 mei), PWTC

[Copy link]
Post time 17-4-2015 10:38 AM | Show all posts |Read mode
berita baik untuk ulat buku..pesta buku kembali lagi..

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 17-4-2015 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lrt : turun di stesen pwtc
komuter : turun di stesen putra dan jalan kaki ke pwtc
kereta : parking di stesen putra atau the mall
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2015 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
tips :

- kalau boleh pergi pada hari bekerja
- buat senarai buku yang ingin dibeli
- semak kedudukan/lokasi dewan dan booth sebelum datang. ini boleh mengelakkan masa terbuang begitu sahaja
- kalau yang nak bawa anak kecil, kalau boleh janganlah bawa stroller. ia akan menyusahkan anda dan pengunjung yang lain

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 04:30 PM | Show all posts
tepekla nama2 syarikat buku ,no berapa dan dimana booth nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 05:06 PM | Show all posts
PBAKL datang lagi..
peluang pembaca menemui penulis yg diminati
boleh berfoto dan dpt tt
mungkin ada diskaun menarik ditawarkan..

>> mijot, lama tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
PBAKL kali ini menjanjikan 1001 kelainan. Nantikan!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
http://www.itbm.com.my/events/terbaik_dari_itbm_pbakl_2015_sesi_bersama_penulis_nikmati_diskaun_30_bersam/

ITBM mengadakan sesi bersama penulis dan menawarkan diskaun sebanyak 30.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 08:45 AM | Show all posts
MENGHITUNG HARI...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-4-2015 09:48 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 09:49 AM | Show all posts
mijot replied at 17-4-2015 10:46 AM
lrt : turun di stesen pwtc
komuter : turun di stesen putra dan jalan kaki ke pwtc
kereta : parking ...

mijot, dari stesen pwtc tu mcm mana nak ke pwtc?
kena cross jalan ke apa?

sorry tanya, aqua tak pernah pergi pwtc dgn public transport

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan kejutan nya adalah ... jeng3
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba teka siapa penulis terkenal antarabangsa yg telah dijemput dlm sesi bresama penulis?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 09:21 AM | Show all posts


kredit to fb
tak tau sape pemilik asal yg rajin buat list ni



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
NANTIKAN KEMUNCULANNYA di PBAKL 2015!Yusuf Islam atau Cat Stevens bukan sahaja dikenali sebagai komposer dan pendakwah, kini beliau telah menghasilkan buku berjudul "Why I Still Carry a Guitar". Nantikan karya terjemahan tersebut (bahasa Melayu) terbitan ITBM di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015. Pelanggan bertuah juga berpeluang mendapatkan autograf secara individu dengan beliau.Tandakan kalendar anda 24 April hingga 3 Mei 2015 di Dewan Tun Razak 3, PWTC!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 05:42 PM | Show all posts
malas nak pegi pesta buku sebab parking susah je..dulu pegi parking penuh 2,3 kali pusing last2 masuk the mall baru dapat parking..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 02:13 AM | Show all posts
tak sabar nak beli '' Hikayat Raja Babi ''
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-4-2015 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cikuzz replied at 21-4-2015 05:42 PM
malas nak pegi pesta buku sebab parking susah je..dulu pegi parking penuh 2,3 kali pusing last2 masu ...

Sy besa g naik lrt jerr...mudah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 11:00 AM | Show all posts
boleh share list-list buku yang korang target untuk beli..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 12:35 PM | Show all posts
huh.. da xcited nak ke pwtc sabtu ni.. tiba2 teringat plak kena balik kg for cousin's weeding
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 03:52 PM | Show all posts
share le list buku yg korang nak beli... x sempat nak review buku apa yg best.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.102100 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list