Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5662
View
54
Reply

aku bosan

[Copy link]

Author: zawara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2015 02:23 PM | Show all posts |Read mode
Korang masa tgh bercinta call/msg/wasap berapa kali sehari?
Normal ke tgh bercinta tak kerap call/msg/wasap and etc, jumpa lg la setahun sekali
AKu bosan tgk org lain bercinta bergayut hari2..
AKu tgk wasap dia last seen dok online je, nk wasap aku mmg tak laaaaa
Aku bosan jd org 1st yg mulakan msg
Alasan dia bz keje keje kejeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2015 02:54 PM | Show all posts
die dah ade lain la kak,
sebab tu die dok online je,
move on ea
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:00 PM | Show all posts
aku yang dah kawin pun dok wassap sentiasa, balik rumah pun borak tak habis...memang pelikkk sangat kes ko dik non....mustahil online wassap sesaje kaaannn
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:19 PM | Show all posts
Ko senyap jer dlm smggu dua... Tgk dia carik ko ker x... Klau dekkkkk jer... Kena carik len lah dik
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasang saje yg lain...wat standby
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:44 PM | Show all posts
kompom dia dah jumpa lagi cun, lagi seksi dari awak...percayala
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:46 PM | Show all posts
tgglkn je jntn tu..ape ko tggu lg
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:47 PM | Show all posts
CARI LAIN JE LA.. RAMAI LAGI LAKI YANG RAJIN BERWASAP

alamak.. ter caps pulak.. harap maaf
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 03:49 PM | Show all posts
cari je yg lain kalau ko tak suka cara mcm tu.
jgn buang masa, ko bukan makin muda.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 04:24 PM | Show all posts
bersangka baik: dia online sebab msg group banyak sangat kot..so nak clear kan notification je kekdahnya..



bersangka buruk: dia online sebab ada girl lain yang cun melecun, yang seronok untuk dilayan..okbye!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg keje pun ada whatsapp group. Lain2 pikir sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 04:49 PM | Show all posts
dah ade yg len tu dik..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 05:55 PM | Show all posts
miabebe replied at 15-4-2015 03:26 PM
Pasang saje yg lain...wat standby

Amboiii...pandai nya cikgu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 15-4-2015 05:55 PM
Amboiii...pandai nya cikgu....

Ehek....ajaran sesat ke? Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 06:04 PM | Show all posts
miabebe replied at 15-4-2015 06:02 PM
Ehek....ajaran sesat ke? Hihihi

memang ajaran sesat sangat tu......
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 06:43 PM | Show all posts
no need bersanka baik ke hape, better get ready to move on..
for sure dia ada yg lain, really..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 01:08 AM | Show all posts
jumpa setahun sekali?



awak pasti awak girlfriend dia? entah2 dia anggap awak kawan je kot. duduk planet lain ke mamat tu sampai susah nak jumpa? mesti hati dia ada orang lain tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2015 06:41 AM | Show all posts

Dia selatan, sy utara..alasan dia jumpa selalu nanti xboleh nk simpan duit nk kawen
Suruh pilih nk jumpa selalu ke nk kawen cpt...dia yg beriya nak couple sebelum ni, bkn sy syok sendiri malah dia yg lebih suka bg ayat2 jiwang
Saya pun tak mengharap sgt dkt dia, kalau ada adalah..dah penah terus terang dgn dia kalau dia ada org lain,xpe sy rela je p jauh2
Dia selalu kata untung dia dpt sy yg jenis xjeles dgn dia..xtaw apa maksud dia...ke skrg dia bg sy jeles?
Sy pun bkn jenis nk 24jam msg/update dia mana sy pegi..tp bila tgk dia on9 tp xde nk say hi ke apa terasa jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2015 06:45 AM | Show all posts
Oklah sy ikut idea menjad....senyap utk sebulan...nk tgk dia cr ke tak..kalau tak,sy da ready pon nk single balik
Terima kasih semuaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 09:15 AM | Show all posts
TT update tau, try senyap seminggu tengok ada respons tak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list