Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
5017
View
25
Reply

NETFLIX : DAREDEVIL

[Copy link]

Author: hike80       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2015 05:56 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 21-4-2015 07:41 AM

Air 10th April 2015...all 13 episodes!!! Once and for all.





Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 03:17 PM | Show all posts
aku tengah download  complete s1 ni....sape ada suscribe netflix boleh la stream tengok cite nie...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 03:20 PM | Show all posts
daredevil ni termasuk dalam marvel cinematic universe...maknanya sama universe dengan avengers...ada rumours season 2 akan ada crossover dgn agent of shield...producers jugak bagi hint electra & bulleyes akan join dalam season 2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2015 04:23 PM | Show all posts
skystrike replied at 11-4-2015 03:20 PM
daredevil ni termasuk dalam marvel cinematic universe...maknanya sama universe dengan avengers...ada ...

download siap dah....belum menengok lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 11:52 PM | Show all posts
Edited by kaz2y5 at 12-4-2015 02:11 AM

another marvel's series yeay

baru nak masuk 4th episod loving it so far. nice show.... plot, writing & casts not bad. recommended!






Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2015 08:12 AM | Show all posts
Terbaeekkk gak...
Teman Lelaki Upahan xbest camnih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 08:22 AM | Show all posts
Kalau Netflix ni dia memang jenis keluarkan semua episode terus ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 01:08 AM | Show all posts
dah habis layan all 13 episod....kat episod last baru la mat murdock pakai costum merah daredevil....

apepon series ni memang terbaik....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 02:45 AM | Show all posts
T_T da abes da 13 ep. konon nak simpan some untuk weekend nih. memang tak ada maknanyer..

gila bloody show ni ha3 i like. fight scene plak memang terbaik

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 07:03 PM | Show all posts
Penat la nak marathon camni. Tunggu weekends je la baru tgk. Hero hensem tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2015 10:41 PM | Show all posts
kaz2y5 replied at 16-4-2015 02:45 AM
T_T da abes da 13 ep. konon nak simpan some untuk weekend nih. memang tak ada maknanyer..

gila b ...

nampaknya aku yg blom start pun lagi ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2015 10:42 PM | Show all posts
nellyberry replied at 15-4-2015 08:22 AM
Kalau Netflix ni dia memang jenis keluarkan semua episode terus ke?

mmg style netflix cenggitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2015 10:42 PM | Show all posts
skystrike replied at 16-4-2015 01:08 AM
dah habis layan all 13 episod....kat episod last baru la mat murdock pakai costum merah daredevil... ...

erk...ler...xde le devil
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 12:23 AM | Show all posts
hike80 replied at 16-4-2015 10:42 PM
erk...ler...xde le devil

kat final episode baru dapat gelaran "daredevil"....sebelum ni cuma "man in black mask je"

x sabar lak nak tungggu season 2...paling cepat maybe tahun depan....maybe producer akan introduce watak electra, bulleyes...

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 04:30 PM | Show all posts
Bleh tahan gak cite nih...
Hebat close combat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2015 09:35 PM | Show all posts
dah download tapi tunggu summer baru tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 02:31 PM | Show all posts
Edited by kaz2y5 at 20-4-2015 02:33 PM


2015-04-20_142306.png
2015-04-20_143005.png










Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2015 11:36 AM | Show all posts
Tengah tengok Daredevil ni dan ada Karen Paige huhu... Harap dapat tengok cerita berasaskan Daredevil : Born Again dimana Karen Paige jual rahsia Matt kepada  Kingpin dan Kingpin musnahkan semua yang Matt sayang sampai jadi Pariah... dan naik sedikit demi sedikit sampai musnahkan ... Komik tu memang beh.. Frank Miller dah tak boleh tulis macam tu dah agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 07:16 PM | Show all posts
bestnya! ok nak donlod! netflix main best la! start suka since orange is the new black
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2015 11:08 PM | Show all posts
Edited by hike80 at 9-7-2015 06:03 AM

pengakuan...aku baru habis tgk 13 episodes......conclusion....aku nak lagi!!! fighting scene and style dia mmg best...lincah...pantas

aku suka watak Karen and pemilihan pelakon utk matt dan Vincent D'Onofrio as Wilson Fisk aku mmg suka...aku rasa dia tumbuk muka org 1 kali je dah dapat bayang kan muka org tu dah flat rata...sedap je dgr effect dia tumbuk

tak sabar season 2 nih...Elektra akan wujud katanya bersama Frank Castle dilakon kan oleh Jon Bernthal AKA Shane who previously in walking dead
http://marvel.com/news/tv/24840/ ... s_marvels_daredevil
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092353s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list