CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: stars83

tahniah memey n norman hakim!

[Copy link]
Post time 10-4-2015 10:21 AM | Show all posts
kiyudi replied at 10-4-2015 10:12 AM
ha ha.....mind yr own hasben gittuh

yeszaa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-4-2015 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 10-4-2015 09:53 AM
org leh accept carasan memey tp kenapa tak bleh utk sorang retis tuhh

siapa yg kata leh accpt carasan memek? selayaknya golongan ini dimiddle fingerkan,sapa suruh gatal bijik kacau laki org..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah memek kerna udah melahirkan bb utk chenta jagung awak,normiang tp kenyataan ko pnah mcaras akan dimiddle fingerkan sampai bila2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
stars83 replied at 10-4-2015 11:27 AM
siapa yg kata leh accpt carasan memek? selayaknya golongan ini dimiddle fingerkan,sapa suruh gatal ...

keep calm and redha.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Honestly memey ni mmg cantik....muka lepas beranak tak mekap pun nmpk elok je..bahasa dia pun tak kasar.

Bila ingt2 balik dia kena hencap pasal caras norman dari abby mmg kesiaannnn sungguh tgk muka dia ni. Ya lah mungkin dia buat silap dulu tapi beban kena maki bagai tu rasa mcm berat sgt nak letak kat dia..
Dia pandai berlakon..kategori boleh di polish lagi bakatnya..tapi tu lah bila kes2 tangkap basah ni bagi very bad remark pada dia. Anyway, tak apa lah hidup mesti diteruskan jugak kan..moga tabah dan berbahagia lah ya memey..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 01:13 PM | Show all posts
honestly aku tak pernah tgk memey berlakon. kalau dulu dia takde kontroversi mungkin laku juga beliau utk buat stok heroin drama akasia sbb dia ni mmg cantik + lembut. patutlah norman suka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 01:18 PM | Show all posts
tahniah norman and memey
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 03:19 PM | Show all posts
tahniah memey n norman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2015 03:23 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 9-4-2015 02:34 PM
Aku hangin okeh baca artikel tu kat oh bulan!Weiii sudah lah Norman!
Wpun aku tak gemor bekas bin ...

move on weii hehehehe

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 04:17 PM | Show all posts
tahniah norman and memey
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 04:26 PM | Show all posts
baby baru lg tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2015 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Memey ni memangggg soft spoken tp tu le...sian bakyah...bertabahlah bakyahhhhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.186075 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list