CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 20729|Reply: 82

LESTARY : BIDADARI (AMYRA ROSLI,SHAH JASZLE)[RABU & KHAMIS MLM]

[Copy link]
Post time 6-4-2015 11:29 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 4-5-2015 09:48 PM

Dengar khabar drama ni akan ganti Ajaibnya Cinta.
ARAHAN : EOON SHUHAINI (LOVE YOU MR ARROGANT)
SINOPSIS : xde lagi

PELAKON2
  • AMYRA ROSLI
  • SHAH JASZLE
  • FIZO OMAR
  • SYARIF SLEEQ
  • SYAZWAN ZULKIFLY
  • SHERI MERLIS
  • AZHAN RANI
  • ZAMARUL HISYAM
  • SHAKILLA KHORIRI
  • AMYZA AZNAN

















* gandingan kali ketiga amyra dan shah *

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2015 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yahoooooooooo!!!! Erica!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-4-2015 12:08 AM | Show all posts
miabebe replied at 6-4-2015 11:36 PM
Yahoooooooooo!!!! Erica!!!

x sbrnye nk tgk. harap2 drama ni meletop dan best
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2015 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 7-4-2015 12:08 AM
x sbrnye nk tgk. harap2 drama ni meletop dan best

Xbesh pun xpa tt...janji ade erica..hihihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-4-2015 12:24 AM | Show all posts
miabebe replied at 7-4-2015 12:15 AM
Xbesh pun xpa tt...janji ade erica..hihihi

haah kan.. nk tgk jgk demi erica dgr2 bulan ramadhan ni ade cite cik bunga & cik sombong lakonan amyra ngn amar baharin

wlaupun ku x brape suke sgt amar ni tp kene tgk jgk
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2015 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 7-4-2015 12:24 AM
haah kan.. nk tgk jgk demi erica  dgr2 bulan ramadhan ni ade cite cik bunga & cik sombong lakona ...

Eh same lah..sep sket..mia pon xbape nk masuk dgn amar tu..cm perasan ensem je stail nye..huhuhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-4-2015 02:33 AM | Show all posts
miabebe replied at 7-4-2015 12:36 AM
Eh same lah..sep sket..mia pon xbape nk masuk dgn amar tu..cm perasan ensem je stail nye..huhuhu

Kan.. Dulu rasenye ok sikit amar tu.

Myra ngn amar ni slalu je g event sama2 kan.. Dlu rsenye dorang ckp sbb atas dasar promo drama encik sotong pdhl dh habis pn dok berkepit lagi mentang2 la manager same. Ke memang couple dorang ni

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2015 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 7-4-2015 02:33 AM
Kan.. Dulu rasenye ok sikit amar tu.

Myra ngn amar ni slalu je g event sama2 kan.. Dlu rsenye d ...

Amar kate sbb mak erica yg manage dia skrg..sbb tu dewang slalu bekepit slalu...mia rase erica xpandang la c amar tu..erica boleh dpt yg lg tiptop...hihihi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-4-2015 07:29 AM | Show all posts
suka suka
rindu kristal maya
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2015 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dua-dua favourite. shahjaszle amyrarosli
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2015 09:55 PM | Show all posts
dia lakon lagi gan SJ??? bagus2
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2015 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik bkn shakila khoriri heroin. Dia tu dah la berdialog tegas semacam mcm puan inspektor. Takde aura heroin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 12:40 AM | Show all posts
biduandalayang replied at 7-4-2015 07:29 AM
suka suka
rindu kristal maya

tu lah. rindu kristal maya. dua2 ni ada chemistry bg aku dlm cite tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 12:41 AM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 7-4-2015 09:55 PM
dia lakon lagi gan SJ??? bagus2

yesss. lepas ni ade cerekarama die ngn SJ pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 12:43 AM | Show all posts
setokinpurple replied at 8-4-2015 12:09 AM
Nasib baik bkn shakila khoriri heroin. Dia tu dah la berdialog tegas semacam mcm puan inspektor. Tak ...

die ok jd watak sampingan je. belum sesuai lg kot jadi heroin
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 01:54 AM | Show all posts
wtvmjls replied at 10-4-2015 12:41 AM
yesss. lepas ni ade cerekarama die ngn SJ pulak

kimia tul dia gan SJ
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-4-2015 12:03 AM | Show all posts
Citer ni dah ada kt tonton. tp kena buy to watch la..sape da tgok bg feedback okay..hehe. sinopsis pon xde lg kn?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-4-2015 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 25-4-2015 12:03 AM
Citer ni dah ada kt tonton. tp kena buy to watch la..sape da tgok bg feedback okay..hehe. sinopsis p ...

Laaa yeke? Alaa kene buy la pulak. Sinopsis xde lagiii huhu lambatnye nk tgk kt tv citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2015 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Starting yg mberangsangkn..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2015 02:30 AM | Show all posts
Sinopsis Drama Bidadari [Slot Lestary TV3] Full Episod :

Bidadari mengisahkan Suria (Amyra Rosli) anak kepada seorang penyanyi kelab, Delima (Sherie Merlis) yang terpaksa menempuh keperitan hidup tatkala berbapa tirikan Anjang (Azhan Rani). Anjang yang suka berjudi dan berfoya sentiasa mengambil kesempatan untuk mempergunakan dua beranak itu. Diherdik dan sering didera membuatkan Suria sukar menerima kehadiran lelaki di dalam hidupnya. Malah kepolosan dirinya sering mengundang niat jahat daripada insan bergelar lelaki.

Ibunya, Delima pula bagaikan menyimpan rahsia terpendam. Walaupun Suria sentiasa menyayangi dan melayan ibunya sehabis baik, Delima pula sentiasa beranggapan anak gadisnya itu tidak lebih daripada sekadar menambah beban di dalam hidupnya. Namun pada suatu hari, anak-beranak itu nekad meninggalkan rumah yang umpama neraka bagi mereka dan dipertemukan dengan takdir baharu.

Tengku Iskandar (Zamarul Hisham), pemilik Restoran Melati yang tertarik dengan nyanyian Delima sebelum ini memberikan mereka tempat berteduh untuk memulakan hidup yang lebih baik. Pertemuan singkat itu juga berjaya membuka hati Tengku Iskandar memperisterikan Delima. Jauh di hati Delima, dia hanya menginginkan kemewahan dan sanggup berbuat apa sahaja demi mencapai impiannya.
Suria kini memiliki seorang adik tiri bernama Tia, (Nonny Nadirah) yang ikhlas menerima kasih sayang Delima dan Suria. Namun ketamakan Delima bakal memusnahkan segalanya apatah lagi mengetahui rahsia bahawa Tengku Iskandar menyimpan – Melati – isteri pertamanya yang koma dan dirawat di sebuah bilik rahsia. Sebuah harapan keluarga bahagia bakal berubah menjadi satu lagi dugaan besar buat Suria dan Tia.

Dalam masa yang sama, Suria didekati dua insan istimewa dalam hidupnya, Adi (Shahz Jaszle) yang ikhlas mencintainya dan Lukman (Syazwan Zulkifli), abang tirinya yang sanggup berubah bagi memenangi hati Suria.

Mampukah Suria berhadapan dengan segala rintangan dan kekal sebagai insan berhati bidadari? Apakah rahsia di sebalik kebencian Delima terhadap Suria?

credit to: kle-peq.blogspot.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:51 PM GMT+8 , Processed in 0.972598 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list