Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
9588
View
34
Reply

rasa malas/benci mandi wajib

[Copy link]

Author: syahman    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2015 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
korang camni gak ke?
bila nak solat mmg mandi bkn x mandi lepas mimpi tapi rasa membebankan.
Single Polls, Total 56 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 10:47 AM | Show all posts
aiyo.. tt laki kan, apa yang susah bebnor nak mandi wajib.. lagi senang kut dari pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 12:16 PM | Show all posts
malas atau benci tu keje setan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 07:59 PM | Show all posts
xde beza mandi wajib ngn mandi tiap2 hari. sama je kan. ada ke orang yg kalo x mandi wajib tu dia mandi basuh muka je
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 09:32 PM | Show all posts
apasal malas. mandi wajib senang aje niat pastu ratakan air seluruh badan dan anggota2 zahir. apa yang susahnya dek.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2015 01:15 PM | Show all posts
Islam tu mudah dan jangan di payahkan....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2015 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
harusla rasa beban, berat je badan...cer bukak hijab tengok siapa yang membebankan tu? kalau dah tengok mau laju je melompat masuk bilik air mandi wajib...true story
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2015 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan malas2 mandi wajib, nanti jalan2 ade org nampak u telanjang bulat, padahal u pakai bajuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2015 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko niat pastu terjun sungai. Setel
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 07:48 PM | Show all posts
kot tt ni gemuk mcm bocey tu yg rasa beban tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2015 08:27 AM | Show all posts
perkara mudah jangan disusahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2015 03:12 PM | Show all posts
Merepek bebeno dia ni~
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mandi wajib sama je mcm mandi harian.. yg menyusahkan ummah2 feeling suci ni mandi wajib ni make sure semua air rata sebadan semua etc walau sekecil zarah kalau tak jeng3 smbhyg tak sah ibadah tak sah.. ko mandi je cm bese asalkan ko rse yakin diri dah bersih n segar..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2015 12:18 PM | Show all posts
apa la...ini tak patut jadi masalah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2015 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ada unsur setan yang membesar dalam diri ang.. berubah la mentaliti.. ka nak suruh orang mandikan.. kalo orang tolong mandikan tu dah dalam tank mandian mayat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2015 01:04 AM | Show all posts
TT, dah bulan Mei ni. Tak reply apa-apa ke pada topik sendiri.......
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 10:43 AM | Show all posts
die tunggu orang mandikan
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:18 PM | Show all posts
qronaldo7 replied at 19-5-2015 10:43 AM
die tunggu orang mandikan

mandi dan kafankan ke??

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 08:13 AM | Show all posts

ye la kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 09:55 AM | Show all posts

tak takut keee??

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095483s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list