Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36622
View
187
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-9-2017 12:38 PM | Show all posts
Akak suka.. geram sangat suka picit2 lengan dia yg sado tu kekadg sampai geget2 lengan tu..nasib laki sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
wan_fizah replied at 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

Sama juga jawapan suami akak.
Akak rasa geli tgk org yg so called sado ni..
Dia dulu x sado tp six pack sampai umur 38. Bila quit smoking, six pack bergabung jadi 2 packs sahaja.

Anyway, sado @ tak, tak penting. Yg penting  mampu menjaga, mendidik, mengasihi & menyayangi isteri & anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2017 03:13 PM | Show all posts
tak perlu sado sgt2... asalkan body fit nampak bentuk workout pun dah cukup... sado2 sgt ni payah nak maintain protein intake laa, cutting la, amek supplement la... not that natural nnti...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2017 08:55 PM | Show all posts
tak  pernah kisah rupa, body sado semua ni...kewibawaan seorang lelaki utk mengemudi rumahtangga bukan diukur pada ke-sado-annya...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2017 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
I suke tall & buff.  X yah la ketul2 sgt.  Tall tu maksudnye 180cm ke atas.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 10:11 AM | Show all posts
sado yang jenis ketak n show off sangat tu sangat la x minat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 11:46 AM | Show all posts
nak yg sedang2 je...xperlu sado berketak2 sbb sy tlbey kcik...blanggar sket kang melantun jauh nun disana..

yg penting tinggi 170cm ke ats, xgemok sgt xkrus sgt..sbb sendiri da kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 11:09 PM | Show all posts
mula2 dulu mmg suka lelaki sado.. alih2 ada sekali tu sepatutnya aku ngn kawan2 kena jadi bridemaids member nak kawin nii. So part waktu nak berarak, kitorg x tau plk yg kitorg kena pair dgn geng2 gym pengapit lelaki ... si pengapit yg bahagian lelaki ni pulak duk berarak sambil x pakai baju kononnya nak tunjuk otot diorg ...  kitorg pon bila dah tgk mcm tu terus lari dah la tgh panas lepastu ofcoss la berpeluh bagai geli weihhhh .. so x jadi nak berarak sekali ngan pengantin.. geli weihh nak berjalan dgn geng2 sado mcm tu.. lepas tu terus meloya tengok abam2 sado hahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 14-7-2016 03:10 PM
diorang beli yang standard brand GNC.. ada yang nak cheaper beli kat musclemaniaclub.com (online k ...

Tea i want that whatever compression u talk about.nanti kita shop around ye
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Cenggini. Just nice. @green~tea
Screenshot_20171231-101749.png
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 31-12-2017 10:18 AM
Cenggini. Just nice. @green~tea

Hes hot ....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 31-12-2017 10:34 PM
Hes hot ....

He is. Whenever i drive kt highway apetah, wajib la terteleng2 pandang Billboard dia. The fact that he is witty n funny, buat dia nmpk lg sado.hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 31-12-2017 10:37 PM
He is. Whenever i drive kt highway apetah, wajib la terteleng2 pandang Billboard dia. The fact tha ...

Okay.. i dah folow dia kat insta.. wahahahahaha... suggest lagi few hot guys utk i cuci mata...

#syukurhakakstr8
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 31-12-2017 10:39 PM
Okay.. i dah folow dia kat insta.. wahahahahaha... suggest lagi few hot guys utk i cuci mata...

...

X de dah.ni jelah spesis yg hampir pupus. Yg lain sdri perasan hot
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 07:06 PM | Show all posts
Tak suka yang ala2 aaron ajis tu.. at least lengan and badan sedap di peluk... hikhikssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sado kalau beriye sangat otot die tu ketul ketul geli jugak nak tengok. Badan biase biase sudah. Janji baik hati. Ouch
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 12:04 PM | Show all posts
suka yg tak terlalu berketul ketul tu.. sedang2 jer.. tak over..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 05:49 AM | Show all posts
Suka yg biasa2 je. Tak terlalu sado dan tak terlalu tulang.. mcam aiman hakim pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 10:22 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 31-12-2017 10:18 AM
Cenggini. Just nice. @green~tea

Abam pernah berguru dengan dia kejap dulu. Belajar MMA.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
emino replied at 12-3-2018 10:22 AM
Abam pernah berguru dengan dia kejap dulu. Belajar MMA.

So sado mcm dia tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list