Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36649
View
187
Reply

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

[Copy link]

Author: Leafumi       Show all posts   Read mode

Post time 9-5-2015 03:22 PM | Show all posts
wan_fizah replied at 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

memang pun. Macam pelik jugak. Apesal besar bodoh pulek...
Sebenarnya dia macam expression kagum gitu....
"Besar....bodoh!">bukan nak cakap siapa bodoh...kira macam 'sangat' le...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2015 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x suka laki yg bdan sado sgt...wlaupun nmpk gagah n mcm protective gitu.. hsbnd aku kurus jah.. tp klau dia dok mggatal puji prmpuan2 cun...aku pun pura2 la ckp bestnya dpt yg tough...sado..6paxs ni..
Sajer nk perangat keadaan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2015 11:25 AM | Show all posts
kalau kurus cekeding angin tiup kalau sado berketak geli plak aku nengoknya.. so suka yg sedang asal tinggi badan sedap dipeluk oklah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2015 06:44 PM | Show all posts
Edited by lompatikam at 26-5-2015 06:56 PM

korang rasanya tak boleh bezakan antara badan cantik dgn bina badan...
dua2 ni badan kekar...dan mostly org kita duk panggil tough atau sado...

lelaki masing2 ada perseptif mereka utk membentuk badan mereka... ada yg nak bina badan ada yg nak cantikkan badan. ikut kemahuan masing2 sebab kecantikkan ni subjective...utk diri sendiri pun subjective. beza dia mcm thor dan hulk. thor ada peminat sendiri dan hulk ada peminat sendiri.

geng cantikkan badan ni selalunya athlet atau artis, - mcm nabil yg dikutuk kaki keding badan sado...sebab nabil focus utk ini
geng bina badan ni selalunya mereka yg byk aktiviti fizikal berat

cuma yg popular sekarang ni adalah badan cantik.

vs
suppliment badan cantik dan suppliment bina badan pun lain.

mcm perempuan jugak la, ada perempuan suka kaki deme panjang badan flat mcm miss universe atau model, ada yg suka body sendiri nampak curve sikit
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 01:49 PM | Show all posts
xsuke..
rasa mcm ade raksasa kat seblh..
sorry...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 12:27 PM | Show all posts
tinggi 17X
berat 6X
normal pun dah cukup, x kurus sangat, x gemok, x sado
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 04:41 PM | Show all posts
tak suka yg buffffffffff sgat... light2 sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 05:25 PM | Show all posts
suka yg fit and lean----macam KJ
yg sado2 ni mcm keras jer badan mereka
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 04:08 PM | Show all posts
tak suke... biase2 cukup...nasib hsband iolss ok2 aje... risau gile bile b4 kawen duku dia duk gigih pegi gym... iols naik bdn dia plk nk bina otot... nasib skrang dua dua same naik
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 08:28 PM | Show all posts
yang sedang2 saja..yang penting dia setia..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2015 05:09 PM | Show all posts
teringin nk jadi abg sado.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2015 06:07 PM | Show all posts
tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 12:37 AM | Show all posts
hari tu aku terselisih dengan abam sado yang kaki gym, creepy wehhh..gelik pon ada.
so kesimpulannya, aku minat yang biasa2 jokk
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tak suka badan sado. asyik nak show off je otot besar depa tu. lagi satu geli.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 02:25 PM | Show all posts
tak suka.. paling2 pun tough sikit2 sudah la.. takmo sado2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2015 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 ni ada abg sado ni dh la pendek haha.. Lalu depan aku n adik aku siap mendada kau.. Haha aku n Adik aku terkedu jap.. Motif mendada sambil menjeling we olls?? Lepas dia takde aku n Adik aku tergelak. Tau la sado pun org Len sado lek2 je yg bro ni mendada siap jeling we olls yg tergamam. lawak la pulak jadinya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2015 04:34 PM | Show all posts
lelaki buncit penyanyang, selain pada tu gay..nuff said
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2015 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
salju_mutiara replied at 9-3-2015 11:02 AM
laki nak sado2 ni kena tgk fizikal diorg gak..
kalau tinggi setakat 150-170cm..better xyah la...bur ...

Setujuk sangat sis.. sado pn tp klu x pndi buat keje jantan, hilang kelelakiannya sis.  I prefer lelaki badan + dada tough je.. xnak ketul2 sgt.. sbb I geli ketul2 ni.. lgpun I ni mcm x sesuai je dgn abam sado. I ni  jenis katik je.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:22 PM | Show all posts
x minat abg2 sado ni....tringat kat fb abg sado tu minat nyah...eeee..sori ye abg2 sado...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 11:55 AM | Show all posts
yg sado tu nak show off jek. ppuan juz suka pandang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092015s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list