CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1822|Reply: 4

SPAM kat handphone

[Copy link]
Post time 4-3-2015 12:00 PM | Show all posts |Read mode
masalah aku ialah selalu tetiba keluar (pop up) gambar pempuan mat saleh ni dgn info pasal church. kalau dah terbit jer muka minah saleh ni phone jd hang... melainkan klik kat muka minah saleh ni & terus pi website "abundant life".  

mcm mana benda ni boleh jadi & mcm mana nak hentikan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2015 04:09 PM | Show all posts
Virus kot??
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2015 04:22 PM | Show all posts
dia ajak ko convert religion kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2015 04:31 PM | Show all posts
android ke ? jadi lepas klik/install pape ke ? selalunya, jd camtu sebab terklik spam atau install apps yg ade spyware.try install antivirus..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2015 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tenteramaya001 replied at 7-3-2015 04:31 PM
android ke ? jadi lepas klik/install pape ke ? selalunya, jd camtu sebab terklik spam atau install a ...

mungkin ada x sengaja terklik..
belek punya belek ... aku try uninstall ShareIt... baru xder keluar lg mendalah tu..
  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.083529 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list