Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29408
View
360
Reply

AMERICA'S NEXT TOP MODEL 1

[Copy link]

Author: c-mei       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-3-2004 01:23 PM | Show all posts
so hari nie di 8tv kul 10.45mlm..ingat dah tukar hari every Saturday ...,,,just reminder...

hari nie diorang akan buat catwalk lagi agaknyer kat atas pentas...aku nak tengok saper yg terjatuh coz terpijak kain sendiri time jln tue...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2004 01:50 AM | Show all posts
best tengok masa dorang buat sesi fotografi... sampai berlari
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2004 02:54 AM | Show all posts

uhu

aku suk tengok Catie.. masa dia g dinner tu muka dia nampak cam Britney Spears lak.. comei sgt.. tp sayang dia nampak innocent dan very protective pasal kawan.. nampak sangat masa semua org kutuk Camille, dia mcm nak pertahankan ajer.. aku gak suka tgk minah yang pakai cermin mata dan gaduh dgn Camille tu.. aku suka semangat dia yang suka berlatih utk memperbetulkan kelemahan dia... dan aku tak suka Camille... berlagak gila minah ni... over-confident lak tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2004 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by aLiN_82 at 21-3-2004 02:54 AM:
aku suk tengok Catie.. masa dia g dinner tu muka dia nampak cam Britney Spears lak.. comei sgt.. tp sayang dia nampak innocent dan very protective pasal kawan.. nampak sangat masa semua org kutuk Camille, dia mcm nak pertahankan ajer.. aku gak suka tgk minah yang pakai cermin mata dan gaduh dgn Camille tu.. aku suka semangat dia yang suka berlatih utk memperbetulkan kelemahan dia... dan aku tak suka Camille... berlagak gila minah ni... over-confident lak tu...

...


Aku pun minat Catie waktu 1st session dier nie tak menyerlah sgt tue yg aku tak ingat tue...tapi mmg style dier jln mmg mcm model skit...Camille mmg lah sgt aku menyampah ngan minah nie...belagak nak mampus...tengok tak time Yoanna gaduh ngan dier pastu dier pandang Yoanna dari tepi sambil berdirir tue...menyampah aku tengok cara dier pandang ...padan muker ramai org tak minat sgt ngan dier nie...lagi satu Camille nie mcm tak bleh terima kritikan...yerlah malulah konon coz konon nyer dier jadi model dulu kena jln style sendiri...:geram:

nie feveret aku...

1.Catie-mmg minat ngan dier nie
2.Shandi-minah nerd nie aku minat dari 1st coz dier nie cam kelakar skit aku nengok even she have the worse catwalk...
3.Yoanna-even mulut dier nie kdg2 celupar tapi suker tengok time photo session smalam ader gaya time pose...and time dier jln...:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2004 04:05 PM | Show all posts
:dia:Season 2 contestant

Anna



Bethany



Sara

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2004 04:12 PM | Show all posts
Catie



Camille



Yoanna



Heather



Xiomara



April



Shandi



Mercedes



Jenascia

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2004 09:29 PM | Show all posts
kelakar ar biler tgk shandi try buat catwalk depan judges..mcm tengkorak berjalan..dgn kurus dier..kurus giler babie ar..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2004 12:51 AM | Show all posts
aku 1st time tgk citer ni ari sabtu lepas...uyoooo...asal la aku tlepas tgk citer ni selama ni???...leh masuk list fav show aku pas ni selain survivor!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2004 12:52 AM | Show all posts
minat sgt kt catie
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 22-3-2004 08:58 AM | Show all posts
Miss la the show last week.... who got voted out?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2004 09:09 AM | Show all posts


xiomara ni ada sorang judge kata yang pandangan mata dia tuh semacam tengok org ....cam seram nengok mata dia arituh.....




shandi nyer catwalk teruk jugak....macam dipaksa-paksa jer cara jalan dia tuh...tapi dia dipilih dan bethany digugurkan sebab shape badan dia ek yg derang kata berisi....maybe derang pilih shandi sebab cara jalan masih boleh diperbaiki tapi badan berisi maybe derang tanak kot....shiann beth....



ramai yang anti dengan mercedes ni ek.....coming episode ada sape tah tengking dia...nak kena tgok ni....



J...walaupun dia rendah banding dari org lain tp semangat dia kuat betul. u go gurl!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2004 10:20 AM | Show all posts

ermm

aku rasa maybe Shandi akan terkeluar minggu depan... secara peribadinya, bagi aku, shandi tak sesuai jadi model... serius.. mungkin sebab dia terlalu kurus.. dah lah kurus tinggi lak.. lagilah nampak dia terlampau kurus.. kalau dia kurus, dan rendah, memang tak nampak sgt kekurusannya... Elyse dulu pun kurus gak, tapi sebab dia tak tinggi sangat, kira leh cover sikit kekurusannnya tu...

erm.. a'a.. minah yg lagi sorang masuk dlm favourite list aku Yoana... seronok tgk dia.. memang sesuai jadi model, sebab dia tetap terus berlatih untuk memperbaiki kelemahan dia... aku suka tgk dia lepaskan rambut dia, sebab bila dia ikat rambut dia, rupa dia sama Jenascia.. macam twin lak...
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 22-3-2004 11:11 AM | Show all posts
oohh... Bethany ke yg terkeluar.... looks like the modelling world still goes for unrealistically-thin young women. :cf:

Is Xiomara the one who got the comment "girl, you look like you are on crack!" :lol

Janescia tu.. i think... she became strong-willed after what happened at the first week.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2004 01:57 PM | Show all posts
Originally posted by aLiN_82 at 22-3-2004 10:20 AM:
aku rasa maybe Shandi akan terkeluar minggu depan... secara peribadinya, bagi aku, shandi tak sesuai jadi model... serius.. mungkin sebab dia terlalu kurus.. dah lah kurus tinggi lak.. lagilah namp ...



maybe tak...aku bagi hint jer..aku pun tak tau lagi saper menang...tapi yg aku pasti shandi nie maybe akan bertahan lamer....kiter tunggu dan lihat nanti saper yg menang...:ah:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2004 02:04 PM | Show all posts
Originally posted by sore_itam at 22-3-2004 12:51 AM:
aku 1st time tgk citer ni ari sabtu lepas...uyoooo...asal la aku tlepas tgk citer ni selama ni???...leh masuk list fav show aku pas ni selain survivor!!!


actually yg nie baru tayang kat sini yg nie Season 2 punyer...coz hari tue baru habis kat 8tv Season 1 nyer....Season 1 nyer pompuan lagi cantik2 and takderlah yg selfish sgt mcm Season 2 punyer contestant...so disebabkan ko 1st time baru tengok so aku nak remind ko yg citer nie setiap sabtu 10.45mlm di 8tv...

korang perasan tak yg Heather tue ader iras Mandy Moore skit2..tang mulut dier tue...

thanks gjoy..for all that pic ....

[ Last edited by c-mei on 22-3-2004 at 03:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2004 10:11 PM | Show all posts

anna yg paling lawa...

..antara sumer girl.. anna yg paling lawa.. tapi dah kuar.. sedihnyer.. rasenyer photo shot yg kene naked buat lah kat tengah2 episode kesian anna
Reply

Use magic Report

populargurlz This user has been deleted
Post time 22-3-2004 10:24 PM | Show all posts
Shandi tu nampak skema sbb die pakai cermin mata kot.
yang next episod tu apa jadi?diorang kata shadi tu tak tahan dah and catie kena potong rambut pendek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2004 01:43 PM | Show all posts
Originally posted by populargurlz at 22-3-2004 10:24 PM:
Shandi tu nampak skema sbb die pakai cermin mata kot.
yang next episod tu apa jadi?diorang kata shadi tu tak tahan dah and catie kena potong rambut pendek



maybe gak...tapi Shandi nie smalam aku tengok skit kat ch-9 ET ...nanti dier jadi cantik rasanyer...aah kebanyakan yg rambut pjg kena potong pendek nanti ramai yg nangis rasanyer...:mll:
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2004 12:36 AM | Show all posts
nk tanya camne diorang di'vote' kuar kan? mmg pakai juri yg same ke? ape kriteria yg buat diorang still bertahan? saje je tanya..hehehehe,,,,,
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 24-3-2004 09:18 AM | Show all posts
Macam-macam kriteria yg dia tengok.. mostly charisma, looks, attitude and how well you can adapt to the true modelling world.

It's the same judges every week, but ada one guest judge every week. The weekly judges are Tyra Banks of course, secondly, one of the the world's first supermodels, a guy who's the editor of a fashion magazine (last season was Marie Claire, this season i tak ingat), one lady who's founder of Phat Baby collections (a clothing line), and one more is a fashion photographer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077642s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list