Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29493
View
360
Reply

AMERICA'S NEXT TOP MODEL 1

[Copy link]

Author: c-mei       Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2004 02:50 PM | Show all posts
Robin ok gak..
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 9-2-2004 03:37 PM | Show all posts
Sama favorite dgn ALin_82.. Elyse & Adrianne.

FInally.. Giselle is out!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2004 07:03 PM | Show all posts
Originally posted by aLiN_82 at 9-2-2004 02:16 PM:
takut gak aku semalam bila Elyse dgn Geselle jadi kedua terakhir akan terima gambar... Tyra punyalah bagi komen kat Elyse pasal attitude dia yg fikir dia lagi superior dr segi intelektual, hidup-hi ...



samerlah ngan aku ...aku pun risau gak kalau si Elyse kena kuar ...nasib baik pompuan yg duduk tepi skali tue backing si Elyse nie...and mmg Elyse nie feveret dier...and betullah kater Fabian smalam bf Elyse not good looking type tapi dpt gf ala supermodel cutting...tapi aku raser mesti bf Elyse tue pun pandai coz Elyse niekan budak medic ...



Original posted by gjoy_chester at 9-2-2004 :

Akhirnye si Geselle tu terkeluar gak...Tapi die tak kisah siap cakap yang Britney pun kalah STAR SEARCH tapi boleh berjaya macam skang....Tapi aku tengok die memang takder bakat jadi model...


biler org dah marah camtuelah dier cakap...maybe dier nie raser dier tue cam bagus skit..yes...finally she was out...donno who will be voted out next week ...hopefully not Elyse...coz competition getting tough...now...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 10:10 PM | Show all posts
Originally posted by c-mei at 9-2-2004 07:03 PM:
samerlah ngan aku ...aku pun risau gak kalau si Elyse kena kuar ...nasib baik pompuan yg duduk tepi skali tue backing si Elyse nie...and mmg Elyse nie feveret dier...and betullah kater Fabian smala ...


nasib baik elyse tak kluar.dia selalu bagus sebab dia ader brain.yang lain tu,no komen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 02:54 PM | Show all posts

hmmm

harap harap minggu depan Robin lak.. aku tak suka attitude minah ni... kuat agam, tp tak beradab.. sepatutnya masa mak Adrianne tu sampai sekurang-kurangnya bersapalah.. ni duk atak sofa, duk jeling-jeling.. apa attitude mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 06:21 PM | Show all posts
Biaselah...Si Tyra Banks tu pun bukan nyer baik sangat...Kan dulu heboh pasal die buat projek ngan Prince William kat bawah meja club malam...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 06:22 PM | Show all posts
Kesse ok gak attitude die....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2004 09:47 PM | Show all posts
Originally posted by gjoy_chester at 10-2-2004 06:21 PM:
Biaselah...Si Tyra Banks tu pun bukan nyer baik sangat...Kan dulu heboh pasal die buat projek ngan Prince William kat bawah meja club malam...



oik...yer ker..tak tau plak aku...yelah Prince William nie aku nengok taste dier model jer..dulu ngan cindy crawford tue..tapi minah tue tak layan kot...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2004 07:02 PM | Show all posts
ei korang saper tengok smalam ..aku tertidur plak smalam ...letih giler aku tue sampai tertidur tue...saper kena out smalam yek...mcm manerlah aku termiss plak nie...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2004 08:00 PM | Show all posts

ermm

walaupun aku tk tgk semalam, sbb bebudak sini semua nak tgk MTV, yg aku tau, si G.. apa ker nama dia, ala yg kulit hitam yg nama dia mula dr G yg keluar, sbb dia enjoy kat Paris drpd selesaikan challenge yg dia org buat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2004 11:31 AM | Show all posts
kesse yang terkeluar....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2004 02:54 PM | Show all posts

aha

betul... minah ni lah.. aku mmg tak ingat nama dia... tak berapa menyerlah sgt dlm ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2004 08:31 PM | Show all posts
oo...kesse ker yg terkeluar...tuelah aku pun dok pikir gak saper yg terkeluar mula dr huruf G time alin cakap...nak kater giselle dah terkeluar...so kesse rupernyer...oklah tue...nasib baik bukan elyse...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2004 11:30 PM | Show all posts
..suker kat andrienne... ader gaya super model.... pakai cermin mata pun comel
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2004 10:02 AM | Show all posts

huhuhuhu

minggu ni punya episod aku rasa, dia org kena ambik gambar naked... tak tau lah 8tv blank kan ke apa.. entah lah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2004 09:34 PM | Show all posts
fuyyoo...kena tengok nie...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2004 11:56 AM | Show all posts
betul tu..kena tengok ni tapi rasenyer kena sensor...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2004 03:47 PM | Show all posts

a'a

aku pun rasa cam tu sbb si Robin tu akan buat adegan yg memalukan.. surenya 8tv akan sensornya... tp nak tgk gak, sbb nak tgk Elyse/Adrianne vs Robin/Shannon...
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 23-2-2004 06:54 PM | Show all posts
YES! Finally ~ Robin is OUT!

I was getting tired of her DIVA-ish attitude.... She was adamant that she wanted to go shopping, didn't even want to accomodate Adrianne who wanted to go visit Jim Morisson's grave. Lepas tu masa pergi dinner with the 4 French guys... muka masam je.... not cut out to be a supermodel la.

And I'm glad my 2 favorites, Adrianne & Elyse gang up on each other. Elyse accompanied Adrianne to the grave & Adrianne chose Elyse when she won the one night stay at the suite.

The naked shots were tastefully edited, so tak perasan sgt la they all sensor. Not bad la 8TV ni. But I think they did not show Adrianne's simulated naked shot... only Elyse's. But is it just me or the audio & video lari skiit? Macam the audio went faster than the mouth. Maybe cuz of the editing kot.  

Whatever it is...only 3 left - Adrianne, Elyse & Shannon!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2004 07:57 PM | Show all posts
Originally posted by whoababy at 23-2-2004 06:54 PM:
YES! Finally ~ Robin is OUT!

I was getting tired of her DIVA-ish attitude.... She was adamant that she wanted to go shopping, didn't even want to accomodate Adrianne who wanted to go visi ...



yes aku pun suker minah nie dah kuar...mcm2 sgt kerenah dier menyusahkan org...i think Elyse and Adriane will be the final 2....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081240s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list