Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29474
View
360
Reply

AMERICA'S NEXT TOP MODEL 1

[Copy link]

Author: c-mei       Show all posts   Read mode

Post time 27-1-2004 01:12 PM | Show all posts
Aku pun dah tau saper yang menang tapi tak suspen la kalau bagi atu...Tunggu ok....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2004 02:55 PM | Show all posts

:)

aku puas hati... ni yg buat aku nak tgk ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2004 06:56 PM | Show all posts
aku pun puas hati gak...
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 28-1-2004 10:45 AM | Show all posts
I can go to the website but I choose not to... nak tgk jugak sampai habis.

Looks like my favorites are the same with the majority of guys here - Adrianne & Elyse. (hehe not bothering about the actual spelling). I have liked Elyse since before cuz she seems down to earth and simple. I just started liking Adrianne after seeing her willpower to attend the elimination stage even tough she's like super weak & sick.

Looking forward to the next episode! :2cool:

Oh by the way, GLAD Nicole's out!
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
Post time 28-1-2004 01:54 PM | Show all posts

Elyse Sewell



Adrianne Curry



Shannon
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2004 03:09 PM | Show all posts

hmmm

elyse ni mengingatkan aku pd... alamak aku lupa nama awek yg jadi heroin citer Edward Scissorshand tu... ala yg kena masuk mahkamah sbb mencuri tu..
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
Post time 28-1-2004 04:34 PM | Show all posts
winona ryder ke alin?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2004 07:03 PM | Show all posts
Originally posted by whoababy at 28-1-2004 10:45 AM:
I can go to the website but I choose not to... nak tgk jugak sampai habis.

Looks like my favorites are the same with the majority of guys here - Adrianne & Elyse. (hehe not bothering about  the actual spelling). I have liked Elyse since before cuz she seems down to earth and simple. I just started liking Adrianne after seeing her willpower to attend the elimination stage even tough she's like super weak & sick.

Looking forward to the next episode!  
...


its ok your spelling is correct...yeah me to started liking Adrienne after 2nd episode last sunday...yeah keep watching this series until the end of episode ....coz from week to week the episode is getting interesting to watch...and also you might not regret with the result...:bg:


Original posted by alin_82 at 28-1-2004:

hmmm

elyse ni mengingatkan aku pd... alamak aku lupa nama awek yg jadi heroin citer Edward Scissorshand tu... ala yg kena masuk mahkamah sbb mencuri tu..


aah ader skit ruper Wynona Ryder...tapi perasan tak ruper dier nie banyak kat Drew Barrymore awek Charlie's Angel tue....

[ Last edited by c-mei on 28-1-2004 at 07:06 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2004 03:32 PM | Show all posts

a'a

Betul Paja... cam Wynona Rider.. mungkin sbb style rambut dia kot

ada gak rupa drew.. bab mulut dia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2004 05:09 PM | Show all posts
aku sker elyse.semua pun dia paling best.suka bila tyra kata 'you're gorgeous'
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2004 02:16 AM | Show all posts
memang best la crite nie....minat Elyse (budak medic tue) ngan Giselle
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2004 04:23 PM | Show all posts

huhuhuhu

ramai gak peminat Elyse...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2004 09:31 AM | Show all posts
so hari nie jgn..luper watch sambungan rancangan nie mlm nie..
Reply

Use magic Report

whoababy This user has been deleted
Post time 2-2-2004 02:59 PM | Show all posts
Ebony is out! Actually last night I had preferred Giselle to get kicked out (she's so stubborn, immature & lazy to me) but i'm still kinda satisfied with the results.

Ebony and her greasy mosturising regime haha... But anyway, Elyse & Adriane are still my faves!

[ Last edited by whoababy on 2-2-2004 at 03:00 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2004 09:41 PM | Show all posts
Originally posted by whoababy at 2-2-2004 02:59 PM:
Ebony is out! Actually last night I had preferred Giselle to get kicked out (she's so stubborn, immature & lazy to me) but i'm still kinda satisfied with the results.

Ebony and her greasy mostur ...



aku raser mcm dah lamer plak tak masuk online ....coz aku baru balik dari kg...

yes...b4 that i used to like giselle better than ebony but bcoz of yesterday incident ...i cannot stand giselle attitude...yeah which is quite immatured for the girls age 18...but as long as my favourite still in there (elyse & adrienne) ...i don't care...:2cool:

tak sangka aku yg Ebony tue lesbian....
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2004 12:05 PM | Show all posts

huhuhuhu

aku pun pikir nak suh si Gisselle tu keluar.. tak tahan tgk perangai dia semalam.. si ebony, Elyse ngan Adrianne sibuk kemas umah dia lak duk sibuk bersantai.. siap pujuk pak urut tu tolong urut skit.. entah kat mana penatnya aku pun tak tau.. dah lah tak pandai kemas tempat sendiri.. kesian aku tgk Adrianne... rajin gila minah ni.. dah lah baru sembuh dr sakit.. kalau aku kat situ lah, aku takkan jadi cam Adrianne.. aku humban semua sampah sarap si Gisselle tu atas katil dia..huh.. baru puas hati... dan aku suka lah tgk Elyse ngan Adrianne cam rapat.. dia org cukup coollll...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2004 04:45 PM | Show all posts
aku cumer nak ingatkan jer lah tengok mlm nie...tapi kat ch-9 ader citer She's All That plak tue...so aku kena pegang remotelah ari nih supaya aku conquer tv tuh..he..he..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 01:42 PM | Show all posts
Akhirnye si Geselle tu terkeluar gak...Tapi die tak kisah siap cakap yang Britney pun kalah STAR SEARCH tapi boleh berjaya macam skang....Tapi aku tengok die memang takder bakat jadi model...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 02:16 PM | Show all posts

huhuhuhu

takut gak aku semalam bila Elyse dgn Geselle jadi kedua terakhir akan terima gambar... Tyra punyalah bagi komen kat Elyse pasal attitude dia yg fikir dia lagi superior dr segi intelektual, hidup-hidup aku pilir Elyse akan keluar.. bila Tyra dah bagi komen pasal Gisselle lepas tu ucap tahniah kat Elyse, aku happy giler... aku mmg harap pun Elyse kalau boleh jadi antara 3 terakhir... tapi tak tau lah.. bagi aku Elyse mmg tak sesuai jadi model... walau apapun aku suka tgk dia...

Lagilah aku suka bila Elyse menang utk publicity challenge, lepas tu ajak Adrianne sekali.. sukanya akuuu... ni lah dua org yg paling aku suka tgk kat ANTM...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2004 02:31 PM | Show all posts
heheheheh lawak jek tengok muka bf elyse.... lebey kurang jek muka diorang. cam sehati sejiwa gitu.

aaa padan muka giselle.... eksyen sgt. dah laa kata elyse yang akan kuar malam tu, sekali dia yang kena daaaa kuang kuang kuang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079349s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list