Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2078
View
14
Reply

[Trivia] MPS [Selesai]

[Copy link]

Author: Esmiria       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2015 03:56 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Eva_yy_Ellin at 5-3-2015 08:39 PM

Okylah. ni soalan hari ni.

Hal apakah yang membangkitkan kegeraman FORUMMER CARI yang selalu lepak bod MPS bila diungkit?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2015 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_es kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2015 04:42 PM | Show all posts
kritikan
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2015 04:56 PM | Show all posts
Bersambung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2015 05:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2015 05:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2015 05:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2015 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Yayyy maceh2 TT
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2015 10:24 PM | Show all posts
cik es la.. pehh legend sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2015 10:25 PM | Show all posts

sapa2 yang nak bukak thread ada tulis 'bersambung' terus dimaki hamun tanpa belas kasihan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2015 07:53 AM | Show all posts
baru nak jawab...

forumer geram dan marah kalau citer tu hanya rekaan mcm Cik Es legend tu

Lesson learn...jangan reka citer..kat MPS
Meh ker BRP..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2015 09:03 AM | Show all posts
wow...
marah sgt sampai buat teka teki





ke mmg cik es sendiri ni?
nk test tgk org dh lupa, ok ke tak?



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2015 07:29 PM | Show all posts
Ipo replied at 3-3-2015 11:53 PM
baru nak jawab...

forumer geram dan marah kalau citer tu hanya rekaan mcm Cik Es legend tu

amboi ipo. akakku syg kat sini. rupanya. Sekli sekla, jawablah my teja teki.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2015 11:06 PM | Show all posts
Esmiria nih cik es telefon misteri ker?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2015 08:42 PM | Show all posts
Leafumi replied at 3-3-2015 10:25 PM
sapa2 yang nak bukak thread ada tulis 'bersambung' terus dimaki hamun tanpa belas kasihan.. :sweat ...

Sakit hati tau kalau ada perkataan "bersambung" kat bawah posting.
Kalau terus sambung ke post kedua tak apa. Ini tidak, entah bila nak sambung pun tak tahu la.
Lagi sakit hati kalau posting pertama tu intro je lepas tu tulis "bersambung". Angin betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090311s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list