CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12338|Reply: 61

Dua Pembantu Jaga Anak Linda Hashim Di Set Penggambaran

[Copy link]
Post time 28-1-2015 11:58 PM | Show all posts |Read mode

        KUALA LUMPUR: Pelakon Linda Hashim memberitahu mengupah dua orang pembantu bagi menjaga anaknya, Jelita Clarissa yang kini berusia sembilan bulan di lokasi penggambaran.

Linda atau nama sebenarnya Norhazlinda Hashim, 31, berkata, dia terpaksa berbuat demikian kerana Jelita masih menyusu badan tambahan pula anaknya itu semakin aktif.

"Saya perlu membawa dia ke mana sahaja saya pergi kerana dia tidak mahu menyusu menggunakan botol dan dia kini sangat aktif sehingga memaksa saya mengupah dua pembantu untuk menjaganya ketika di lokasi penggambaran.

"Dengan kehadiran dua pembantu sekurang-kurangnya mereka dapat bergilir-gilir menjaga dia dan tidaklah mereka terlalu penat," katanya kepada mStar Online.

Linda berkahwin dengan aktor Beego atau nama sebenarnya Mohd Aszerul Nizam Abdullah, 35, pada 8 Jun 2013.
   



   Linda dan suaminya, Beego.

Dalam pada itu, Linda berkata, dia berasa lega kerana pihak produksi memberi kelonggaran kepadanya untuk membawa anak ke lokasi penggambaran selain memberi ruang kepadanya untuk menyusukan Jelita.

Kata Linda, dia beruntung biarpun anaknya itu lasak tetapi bayinya jarang meragam sehingga menggangu penggambaran yang sedang berlangsung.

"Saya mula-mula risau jugak tetapi Alhamdulillah produksi memahami situasi saya yang terpaksa membawa anak bersama kerana masih menyusu badan.

"Setakat ini tiada sebarang masalah dan Jelita pun jarang meragam seperti memahami ibunya perlu bekerja," katanya.

Sementara itu, Linda berkata, biarpun sudah kembali aktif berlakon namun dia terpaksa memilih tawaran diberikan kerana perlu mengutamakan anaknya.

"Sekurang-kurannya biarlah dia besar sedikit dahulu baharulah saya terima projek drama bersiri dan buat masa ini hanya menerima tawaran yang tidak memerlukan saya berjauhan dengan anak terlalu lama," ujarnya.

sumber:m.star online


Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay..... Next!
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 12:15 AM | Show all posts
gambo anak tade?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hambarnye reporting wartwan hiburan malaysia lately ni. Layak campak longkang je cerita mcmni. Tk sensasi langsung. Ingat artis sendu Linda ni Angelina atau vic beckham ke org nk tahu psl nanny dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ingt apa yg gempaknya.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia sorg da ada 2 pembantu. Bertuah anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
bagusla..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama anak yg x tahan tu....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 06:34 AM | Show all posts
Byknya duit dia hire pembantu ...tp belakon cam sendu..beego pun sama..buat mlm kut..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 07:13 AM | Show all posts
bagus jgk dia consider takut sorg je pembantu nnt penat
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya linda.. Alah uolls ni berita camni pon nk komplen.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 07:32 AM | Show all posts
haah banyak betul duit dia upah sampai 2 pembantu. kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 07:33 AM | Show all posts
ke hulur hilir la heret anak tu ye....torbaekk la linda
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:01 AM | Show all posts
sayang anak... bagus linda nie
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:01 AM | Show all posts
poyo la plak.........
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:14 AM | Show all posts
dia ni pernah dengar pasal breast pump x?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:19 AM | Show all posts
idadzira replied at 29-1-2015 08:14 AM
dia ni pernah dengar pasal breast pump x?

ade statement dia kat atas tuh, anak dia takmo menyusu pakai botol..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:21 AM | Show all posts
DayangKirana replied at 29-1-2015 08:19 AM
ade statement dia kat atas tuh, anak dia takmo menyusu pakai botol..

spoon feed pun boleh yang. kat hospital skrg ni mmg x guna puting botol. depa guna bottol attach dgn spoon. supaya baby x confuse. or cup feeding.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:23 AM | Show all posts
erm. buas sgt ke anaknye smpai 2 org jaga... untung la org berduit..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:32 AM | Show all posts
idadzira replied at 29-1-2015 08:21 AM
spoon feed pun boleh yang. kat hospital skrg ni mmg x guna puting botol. depa guna bottol attach d ...

spoon feed mase first few months boley la kot.. ni dah 9 bulan, nak spoon feed mende..
some parents mmg having problem bila baby reject bottle.. should trained them earlier.. tu jer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:12 PM GMT+8 , Processed in 24.705888 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list