CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 5788|Reply: 12

Majlis Ulangtahun Sitizoners ke-11 #sitizone3dalam1

[Copy link]
Post time 28-1-2015 09:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by hyie at 28-1-2015 09:19 PM

Hi uols...ade sesapa pegi ke? Ada penggambaran VC Warna Dunia skali...31 Jan 2015.






Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2015 09:14 PM | Show all posts


rozisangdewi
Sebagai panduan kpd yg hadir ke majlis #Sitizone3Dalam1, ini pandangan dari pintu depan Utusan Melayu, dari entrance ini tidak boleh ke parking berbumbung, anda boleh parking kereta di pinggir jalan sepjg jln ini. Utk ke parking berbumbung mesti melalui entrance yang satu lagi iaitu sebelah yg bertentangan. Saya bergambar kenangan juga, beberapa tahun di Utusan sbg wartawan memberi saya pengalaman besar dlm kerjaya saya hari ini. #Sitizone3Dalam1 6h




rozisangdewi Team #Sitizone3Dalam1 di Dewan Besar Utusan utk meeting dan briefing berkelompok. Doakan lancar. Bersama wakil @dearazalea utk photobooth, deco dan candy buffet, wakil Nurul Izzah Catering utk jamuan makan nanti dan juga @amranlentera dari Lentera Deco Home utk deco pentas. Terima kasih di atas komitmen kalian. Tiada dalam gambar atas urusan di sudut lain, Aiman utk PA System, Apit utk videografi dan wakil Utusan. 9h




rozisangdewi T.Shirt di bahagian atas tu 'back to school' akan diberikan kepada setiap seorang yg telah membayar rm100 utk hadir ke majlis #Sitizone3Dalam1 iaitu utk dewasa. Kanak2 akan mendapat door gift bentuk barangan lain. Warna sebenar baju adalah navy blue. Dan utk baju di bawah pula adalah sempena @ctdk 20 tahun di dlm industri bermula April nanti. Baju ini ada dijual di majlis #Sitizone3Dalam1 dan Sitizoner boleh memakainya ke acara2 @ctdk sepanjang thn ini. Buat permulaan,hanya ada 200 helai pelbagai size. RM20 sahaja sehelai baju 20 Tahun. Jika masih ada permintaan, kami akan meneruskan penjualan baju tersebut selepas majlis #Sitizone3Dalam1 . Warna sebenar baju 20 Tahun adalah warna hitam. Nota: Ini adalah gambaran artwork tshirt sahaja. 13h
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2015 09:15 PM | Show all posts


rozisangdewi
Hahahahha....walaupun @ctdk junior saya tapi nampak tak saya sgt2 mengalah dgn boss saya...@ctdk tetap kena pegang jawatan lebih tinggi, ketua pengawas. Sebenarnya bila kita dah menetapkan tema #backtoschool utk majlis #Sitizone3Dalam1 , jgn serius sgt ya semua. Saya macam happy je nak jd pen.ketua pengawas dan lantik @ctdk jd ketua pengawas bersebab, sesuai peranan pada acara itu nanti. Kita ada pengetua, hehehe..siapa dia..surprise!! Kpd yg akan hadir nanti, pls jgn stress, asal anda hadir mengenakan pakaian sekolah atau ala cikgu, anda sporting utk menceriakan majlis ini. Semua kena sporting ya sbb acara #Sitizone3Dalam1 ini nanti akan dirakam oleh program Astro iaitu MAJLIS. Semua kena sporting dan bg program kita best ya!. Jumpa 31hb nanti! 3d
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2015 09:17 PM | Show all posts


rozisangdewi Penyertaan sudah ditutup. Terima kasih kpd yang sudah mengesahkan kehadiran dgn membuat bayaran, menghantar slip pembayaran dan mengirimkan emel lengkap kepada pihak SNP untuk acara ini. Sebagaimana yg saya nyatakan sblm.ini, tempat terhad dan saya mohon maaf bagi yg tak dapat menyertai majlis ini. Kepada yg sudah mengesahkan kehadiran, pendaftaran bermula 11am di Dewan Besar Utusan Melayu sehingga jam 12pm. Pihak Utusan menyediakan parking berbumbung dan tidak berbumbung utk kenderaan. Bagi yg menggunakan pengangkutan awam, boleh bersedia utk dptkan cara terbaik utk sampai ke majlis ini. Sama ada LRT (turun di Chan Sow Lin) dan seterusnya menggunakan teksi ke lokasi acara. Dr lokasi acara seelok2nya ada applikasi MyTeksi di hp anda bg memudahkan mendapatkan teksi pergi-balik. Pihak kami hanya akan membenarkan anda yg sudah mengesahkan kehadiran dgn nama berdaftar serta pengesahan byrn yg diemel atau difaks ke SNP saja utk berada di majlis ini. Kami sgt berharap kerjasama anda semua. Jumpa nanti..moga segalanya lancar. 6d
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2015 09:22 PM | Show all posts
Btw, untuk karatz and haters out there...




ctdk Alhamdullillah...penantianku.. by @rozisangdewi "Alhamdulillah. DVD dan VCD Konsert Lentera Timur Dato' Siti Nurhaliza bersama Orkestra Tradisional Malaysia akhirnya bakal dipasarkan. Jualan secara eksklusif di majlis #Sitizone3Dalam1 pada 31 Januari nanti dan kemudian menyusul ke kedai2. Harga utk DVD RM26.90 dan VCD RM19.90. Boleh didapati di gerai jualan album ini di depan Dewan Besar Utusan Melayu (tempat acara berlansung). Jgn lupa dapatkannya kerana inilah yg anda nanti2kan. Walaupun agak lambat dipasarkan, kami di SNP bersyukur dgn kerjasama Universal Music menerbitkan serta mengedarkan album ini. Bg yg dtg ke majlis #Sitizone3Dalam1 bolehlah mendapatkan album ini nanti. Terima kasih. @ctdk" via @PhotoRepost_app 10h
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 10:06 PM | Show all posts
vc warna dunia guna konsep persekolahan gtuh? mcm best jek...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2015 11:17 PM | Show all posts
dauswq replied at 28-1-2015 10:06 PM
vc warna dunia guna konsep persekolahan gtuh? mcm best jek...

haruslah uols join khuen?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 28-1-2015 11:17 PM
haruslah uols join khuen?

Tp naper warna dunia dipilih sbg 3rd single? Huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2015 07:26 PM | Show all posts
dauswq replied at 28-1-2015 11:57 PM
Tp naper warna dunia dipilih sbg 3rd single? Huhu

tu lah kan...ekceli 4th single (minus Seluruh Chenta). Harap2 lagu ni di remix kan jadi lebih rancak dan bertenaga, macam lagu Britney - You Drive Me Crazy
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 08:28 PM | Show all posts
hyie replied at 29-1-2015 07:26 PM
tu lah kan...ekceli 4th single (minus Seluruh Chenta). Harap2 lagu ni di remix kan jadi lebih ranc ...

tak puas hati
iols nk sanubari gak

mentang2 kak rozie tu penulis lirik, arus diutamakan gtuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2015 09:57 PM | Show all posts
dauswq replied at 29-1-2015 08:28 PM
tak puas hati
iols nk sanubari gak

sanubari tak sesuai jadi single kat radio noks...tak radio friendly gituh Sepatutnya CT keluar album baru dah
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2015 10:28 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2015 10:30 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 2.696346 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list