Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2068
View
12
Reply

[Teka-teki] Akak Eva [Selesai]

[Copy link]

Author: Esmiria       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2015 06:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Eva_yy_Ellin at 23-1-2015 07:58 PM

Ok gini. Akak Eva mod bod teka teki. So lets say, akak eva jarang online. Dia akan online like sekali SEMINGGU.

And saya(ya saya..Haha) bukak thread sebanyak 3 KALI dalam sehari.

Satu hari, saya bukak 12 thread. And of courselah, satu page tu thread saya saja je nanti.

Ikutkan kata2 akak Eva, saya tak boleh bukak banyak sangat thread. Saya rasa klo 3 thread SERENTAK okaylahkan.

Nak dijadikan cerita,lepas saya bukak thread sebanyak 12, Akak Eva pun online. Nayla tak online coz dia bz bende lain.

But Akak Eva tak tahu saya bukak thread banyak even dia CHECK BOD TEKA TEKI NI.


Macam mana ini boleh berlaku?

sorry tak lepak sini. Keupgrade forum buat saya tak leh bukak thread. Saya rasa, saya jelahkan bagi teka teki bertulislankan..kahkah.





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 07:17 PM | Show all posts
Sebab cik Es bukan buka thread kat sini, Cik Es buka thread di board lain.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2015 07:28 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin replied at 20-1-2015 11:17 AM
Sebab cik Es bukan buka thread kat sini, Cik Es buka thread di board lain.

lupa nak cakap. Saya bukak thread kat bod teka teki. So saloh yer kak.haihh..view 30, reply 1. Byk sr..hmm..nak tag.

@znuyul @edoraixora @Yoongie @buapakperut  @foxneo @Velfire @sr_killa @budak_gemuk91 @Blueberri

@Laili_nurkasih.
@NaylaArisha
@spiderman80
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehe...betul ke jawapn mod eva tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2015 08:54 PM | Show all posts
edoraixora replied at 20-1-2015 12:37 PM
Hehe...betul ke jawapn mod eva tu?

jwpn eva saloh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab 12 tred dibukak pada hari yg berlainan
Jadi tred nye udah ke belakang gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2015 09:17 PM | Show all posts
edoraixora replied at 20-1-2015 12:57 PM
Sebab 12 tred dibukak pada hari yg berlainan
Jadi tred nye udah ke belakang gitu

salohhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:25 PM | Show all posts
sebab esmiria log on nama yang berlainan...kejap esmiria, kejap mira, kejap cik es....hahahha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2015 09:48 PM | Show all posts
Blueberri replied at 20-1-2015 01:25 PM
sebab esmiria log on nama yang berlainan...kejap esmiria, kejap mira, kejap cik es....hahahha

Betul.@Eva_yy_Ellin
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:06 PM | Show all posts

Terima kasih cik es...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2015 12:55 PM | Show all posts
sebab awok(ya awok,... haha) memang sentiasa online tak mengenal ampun.... jadi errbody assume awak sentiasa online walaupun awok offline...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2015 06:07 PM | Show all posts
adoi baru harini bukak pc. cuti panjang nih. terlepas lagi gue.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 03:58 PM | Show all posts
akak eva tak ambil tahu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104335s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list