Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15544
View
135
Reply

ORANGE IN THE NEW BLACK

[Copy link]

Author: caprut       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-10-2016 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-10-2016 04:00 PM
baru khatam season 4....takde la kejutan sgt habis2 pun si daya nanti kena masuk max...

tp mcm ada kurg sikit erk season ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2016 05:32 PM | Show all posts
caprut replied at 24-10-2016 05:21 PM
tp mcm ada kurg sikit erk season ni

kann..karektor2 yg lama kurang menonjol.healy dah mcm bingai....caputo pulak.. byk citer dia..tapi boring.tapi season ni aku paling nak bitch slap maria tu.elok dia yg mampsss...tapi apakan daya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2016 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-10-2016 05:32 PM
kann..karektor2 yg lama kurang menonjol.healy dah mcm bingai....caputo pulak.. byk citer dia..tapi ...

watak piper pon tk byk. red pon sikit. aku suke watak penastucky je season ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2016 05:40 PM | Show all posts
caprut replied at 24-10-2016 05:35 PM
watak piper pon tk byk. red pon sikit. aku suke watak penastucky je season ni

boleh dikatakan semua yg gila dah tone down....pennsatucky,crazy eyes...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:27 PM | Show all posts
season 5 ... 9th june nanti


Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 04:15 PM | Show all posts
teringin jugak nk tgk citer ni, tp tak start2 pon lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
tak sabar nak tunggu si daya tu tembak x prison guard tuuu..
and iols speku mak daya yg bru kuar penjara tuh cri jalan nk msuk sblm nk jaga anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 10:33 PM | Show all posts
dah leaked kan?.sapa dah tgk....?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 04:56 PM | Show all posts
iols da lame perasan cite ni tp xpernah la terhajat nk tgh.. tp nk dijadikan cite aritu sesaje tgk clip2 utk oitnb ttbe i xleh move on ngn laura prepon @ alex..omggg iols blh terjatuh cinta klo dia ade depan mata..ahaks...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 05:08 PM | Show all posts
alesandra replied at 13-2-2017 10:27 PM
season 5 ... 9th june nanti

cerita ni suka tauuu keluar time bulan puasa tp semua season layan...bagussss..antara one of the pioneer shows kat netflix

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 09:55 PM | Show all posts
jefri90 replied at 24-5-2017 05:08 PM
cerita ni suka tauuu keluar time bulan puasa  tp semua season layan...bagussss..antara one of th ...

tak payah tunggu bulan puasa.kekdahnya  season 5 dah  leaked dari bulan lepas uols kalo tak silap.tapi belum tgk lagi lah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2017 11:53 AM | Show all posts
iols baru nak follow kat netflix. Mahapla tertinggal ketapi bebebenorr
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 11:26 AM | Show all posts
boleh try layan cerita ini, macam menarik dan tertarik je...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2018 07:22 PM | Show all posts
i baru mula tgk. hahhaha! sedap gak la cerita dia. kelakar, sedih, conflict.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 01:24 PM | Show all posts
dah habis tgk sampai season 5...
seriously, season 4-5 memang berdebar
iols tak sangka season 5 ni semua pasal riots dalam litchfield tu..piper ade lagi balance 3bulan je nak kuar dari prison.
masa season 4..byk main emotion..piper kene hot stamp iols menangis..
poussey mati, kawan2 dia grieving..iols menangis..siyesly..chemistry friendship diorang terasa gile.

iols benci maria, sebab dia pentingkan diri nak tgk anak padahal gloria lebih penting nak tgk anak dia kat hospital..celaka betul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2018 09:47 PM | Show all posts
new season ..start next week 27 july.nampak mcm best dari last season..bosan giler

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 08:58 AM | Show all posts
alesandra replied at 21-7-2018 09:47 PM
new season ..start next week 27 july.nampak mcm best dari last season..bosan giler

iols dah abis tgk...xde yang menarik sgt...just diorang byk cerita pasal back stab between each other and how to survive dalam max.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 10:19 AM | Show all posts
lil_honey replied at 8-8-2018 08:58 AM
iols dah abis tgk...xde yang menarik sgt...just diorang byk cerita pasal back stab between each ot ...

owh yeke..iols belum tgk lagi.tapikan season  lepas...iols tak tgok semua .the first 2-3 episode je.boring pulak tgk 1season pulun psl  riot diorg je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 10:40 AM | Show all posts
alesandra replied at 8-8-2018 10:19 AM
owh yeke..iols belum tgk lagi.tapikan season  lepas...iols tak tgok semua .the first 2-3 episode j ...

memang pasal riot...the whole season 5 pasal riot. tapi masa ni la muncul perangai sebenar masing2..back stab, gila kuasa, yang dulu nye innocent jadi rebel bila dapat pistol,
frieda ada secret place to hide, mcm mana even prison dekat US pun ade bias layanan dekat celebrity dengan orang biasa.

pada iols season 4-5 antara yang best..byk drama yang secara logik nye boleh jadi in real life sebenarnye.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 10:48 AM | Show all posts
iols sgt kagum ngn piper..orang buat dia macam2..dia tak involve, she should get some revenge...tapi dia ni memang hati ikhlas sungguh..walaupun kdg2 nampak gak dia geram ngn maria tu..
tapi masa dia nak buat petition untuk kickball..dia g je tegur maria tu..ternampak hot stamp yang maria buat kat tangan piper...

sedih sian piper masa kene hot stamp tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079279s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list