Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15520
View
135
Reply

ORANGE IN THE NEW BLACK

[Copy link]

Author: caprut       Show all posts   Read mode

Post time 16-8-2015 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 07:26 PM
Walaupun poussey tu lesbian dlm oinb aku tak rasa die ngn soho. Dlm cter ni yg always positiv pous ...

Iyer.. Kengkadang geram gak ngan janae (athelete) n cindy... Terlalu pk kan black community..


Nasibla taystee n poussey mmg neutral ngan sume org...
Kawin jugak lorna tu... Mcm org putus cinta jek bile nicky kena masuk max..

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 07:44 PM
Takan watak tu mati cmtu je?  Tapi tasty sgt penjaga ayah daya tu

Ntahla..aku agak watak dia dipindahkan ke penjara lain, atau tukar kerja ke..

Ceaser tu aku rasa mmg muda lagi dr mak dayanara tu..tp mak daya stay ngan dia sebab duit, protection, n seks... Sapa lg nak bg makan kt anak dia.. Walau org tu keja    ngan dadah sume... Tp sebab syg pun, asal berlaki udah..

Ko rasa watak pornstarche akan ada tak lg next season..aku tak cek plak pasal dia ada ke tak nanti... Tp mcm menarik plak kalu dia ada..walau masa season awal..aku menyampah ngan dia... Udah macam org gila bayang pun ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 08:33 PM
Iyer.. Kengkadang geram gak ngan janae (athelete) n cindy... Terlalu pk kan black community..

...

Season lepas watak alex yg skit nk mmpos. This time watak nicky lak. Dan lorna still ngn delusional die
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 10:35 PM
Season lepas watak alex yg skit nk mmpos. This time watak nicky lak. Dan lorna still ngn delusiona ...

Nasib kawin gak ngan mamat yg tu... Kesian dia..nak sgt bercinta n berlaki,,
Tp lama lg kan sentence dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 08:37 PM
Ntahla..aku agak watak dia dipindahkan ke penjara lain, atau tukar kerja ke..

Ceaser tu aku ras ...

Laki latina mostly mmg tasty kn.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 10:45 PM
Laki latina mostly mmg tasty kn.

Hahaha, ye, most of them gitu.. Tambahan lg kalu terlibat ngan kartel, dadah, mafia, jd badass camtu..mau pompuan tak suke...ada jugak takmo terlibat ngan pakej laki jahat, tp tu la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 10:50 PM
Hahaha, ye, most of them gitu.. Tambahan lg kalu terlibat ngan kartel, dadah, mafia, jd badass cam ...

Tp season 3, lg better dri season 2 yg trlalu fokus kat vee, sehingga watak lain tak brkembg lnsung
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 11:00 PM
Tp season 3, lg better dri season 2 yg trlalu fokus kat vee, sehingga watak lain tak brkembg lnsun ...

Yep, i have to agree with that...
Sebab aku rimas n menyampah gile ngan watak vee..kelam kabut jd nya sistem dlm penjara tu... Kesian lg dgn crazy eyes...yg tak dpt terima hakikat yg vee tu dah takde masa awal season 3..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 11:06 PM
Yep, i have to agree with that...
Sebab aku rimas n menyampah gile ngan watak vee..kelam kabut j ...

Kan2. Dtg vee tibe2 knon2 org hitam kena tindas. Tbe2 nk rampas kuasa. Skrg tatsey jdi mak lak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 11:08 PM
Kan2. Dtg vee tibe2 knon2 org hitam kena tindas. Tbe2 nk rampas kuasa. Skrg tatsey jdi mak lak

Yeay aku suke taystee season ni... Sgt bagus dlm handle chaos...

Tak dinafikan, all races nak jd superior dlm jail tu..nobody wants to mess with u..

Tp, hauk sgt vee, sampai nyusahkan org lain..dia pk diri dia aja..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2015 05:46 PM | Show all posts
wahh setahun lagi nak tunggu season 4...dah la sekali keluar, semua episod..netflix
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2016 06:18 PM | Show all posts
trailer season 4....



nampaknya mcm ada muslim inmate.mcm ada konflik muslim vs jew??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2016 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 15-5-2016 06:18 PM
trailer season 4....



Da tgok season 4?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 10:59 AM | Show all posts

belum ada masa..tapi aku dah tau spoiler season finale.boleh gitu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2016 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-9-2016 10:59 AM
belum ada masa..tapi aku dah tau spoiler season finale.boleh gitu?

Tanak tau. Bru layan episode 3 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2016 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-9-2016 10:59 AM
belum ada masa..tapi aku dah tau spoiler season finale.boleh gitu?

Da abes tgok season 4
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2016 10:16 PM | Show all posts

aku baru tgk 2nd episode.takde benda sgt kan.masih nak suaikan ngan karektor2 baru...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2016 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 18-10-2016 10:16 PM
aku baru tgk 2nd episode.takde benda sgt kan.masih nak suaikan ngan karektor2 baru...

Ada kejutan besar dlm series ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2016 10:36 PM | Show all posts
caprut replied at 18-10-2016 10:28 PM
Ada kejutan besar dlm series ni

aku tau sapa yg mati je.taktau la ada kejutan besar lain pulak.nicky dtg balik eh?..she's fun
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2016 04:00 PM | Show all posts
caprut replied at 18-10-2016 10:28 PM
Ada kejutan besar dlm series ni

baru khatam season 4....takde la kejutan sgt habis2 pun si daya nanti kena masuk max...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078196s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list