Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15496
View
135
Reply

ORANGE IN THE NEW BLACK

[Copy link]

Author: caprut    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-4-2015 08:52 PM | Show all posts
lamanye season 3 nak kuar...
sampai hampir2 terlupa dah pasal cite ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2015 01:02 PM | Show all posts
Edited by kuku_kakiku at 13-4-2015 01:03 PM

season 3 uolls...

yeay alex..

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 10:25 AM | Show all posts
kuku_kakiku replied at 13-4-2015 01:02 PM
season 3 uolls...

yeay alex..

yessssssssssssssssss!!!!!
ni sure skali kluar terus boleh donlod 13 episod mcm ari tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 02:24 PM | Show all posts
lipsofanangel replied at 15-4-2015 10:25 AM
yessssssssssssssssss!!!!!
ni sure skali kluar terus boleh donlod 13 episod mcm ari tu

yezzaaa..
selamat mendonlod la ye nanti..


Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 09:22 AM | Show all posts


yayyyyyyy!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2015 02:22 PM | Show all posts
hah, baru nak kabo ada season 4 nanti..
jom kita sama2 tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2015 11:23 AM | Show all posts
korang, cepat donlod...........

Season 3 ada sampai episod 8 dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2015 05:52 PM | Show all posts
lipsofanangel replied at 13-6-2015 11:23 AM
korang, cepat donlod...........

Season 3 ada sampai episod 8 dah ni

Yeay! Bole marathon terus ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 10:16 AM | Show all posts
bangkai la piper curang dengan alex.padan muka duit kena curi dengan ruby rose.
#teamalex
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2015 11:02 AM | Show all posts
woot woot... aku suka finale season 3 ni.. so liberating..mase lake scene
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2015 12:45 PM | Show all posts
aku da donlod smua episode tpi subtitles tk synchronize laa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 1-8-2015 11:02 AM
woot woot... aku suka finale season 3 ni.. so liberating..mase lake scene

Soothing gile ending s3. Aku rasa nk nages , boleh rasa bgaimana dorg nk rsa freedom
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tunaluna replied at 24-7-2015 10:16 AM
bangkai la piper curang dengan alex.padan muka duit kena curi dengan ruby rose.
#teamalex

Tp piper pon da psycho dlm s3 ni. Tpi tak se sepsycho pennastcuky msa season 1. Tiffajy season ni sgat baik
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 04:41 PM
Soothing gile ending s3. Aku rasa nk nages , boleh rasa bgaimana dorg nk rsa freedom

Amboih... Sampai nak nangis...hahahaha

Tp tu la..tak dpt nak bayangkan ada ramai lg new inmates nak masuk....so nanti, ada banyak lg watak br?

Aku tak sure la camne diorang nak kembangkan plot nanti..

Pennsatucky best watak dia season ni...kesian pun iye, actually aku rasa..watak2 selain piper mmg menarik dlm season ni... Mungkin sebab aku tak gemar org ada character cam piper ni....

Lambat lg nak tunggu season 4..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 05:07 PM
Amboih... Sampai nak nangis...hahahaha

Tp tu la..tak dpt nak bayangkan ada ramai lg new inmates ...

Mne prgi bf daya? Aku rasa ayah daya kenakan bf daya laa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 05:07 PM
Amboih... Sampai nak nangis...hahahaha

Tp tu la..tak dpt nak bayangkan ada ramai lg new inmates ...

Tak sedih ko. Last scene tu norma baik balik ngn red. Daya ngn mak die cuddle each other. Soho diterima black community. Cindy pnye bar mitzvah lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 05:42 PM
Mne prgi bf daya? Aku rasa ayah daya kenakan bf daya laa

Mmg bf daya takde dah.. Sebab dia nak fokus kt cerita how to get away with murder
Shonda rhimes bg watak tetap kat dia for that series...

N rasa itu bukan ayah daya..tp partner mak dia..tp dia tlg besarkan adik adik daya...aku lupa plak camne rupa ayah daya masa flashback scene yg mak daya bersalin kt spital dulu.. Nampak cam ok n bahagia jek mak dia masa tu..tp life took a wrong turn...

N sebabkan bf daya dpt offer cite lain..jd ditulis la plot cerita ceaser menakutkan bennet tu.... Sebab rasa memula dia mmg nak hidup ngan dayanara..tp apakan daya, ceaser dah psycho bukan2 kat bennet...alih alih..hilang gitu jek la...

Tp mesti next season ada plot mana pegi adik adik daya tu...anak dia lg,.. Kita tunggu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 16-8-2015 05:45 PM
Tak sedih ko. Last scene tu norma baik balik ngn red. Daya ngn mak die cuddle each other. Soho dit ...

Hahahah, kelakar ok sume scene ko cakap tu..

Tak sangka tpt soso di kalangan black community..adakah soso akan kapel ngan poussey..poussey mcm desperate nak ada gf dlm season ni...huhu

Tak sangka cindy beria ia nak convert..n yes..ske tgk norma dah baik smule ngan red
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 06:16 PM
Hahahah, kelakar ok sume scene ko cakap tu..

Tak sangka tpt soso di kalangan black community..a ...

Walaupun poussey tu lesbian dlm oinb aku tak rasa die ngn soho. Dlm cter ni yg always positiv poussey ngn tatsey je. Watak dorg mmg yg paling baik sma ngn lorna. Yg typical black dlm cter ni adlah atlet yg bapak die tak ksi main sukan tu sbb dorg dibesarkan dlm islam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2015 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 16-8-2015 06:14 PM
Mmg bf daya takde dah.. Sebab dia nak fokus kt cerita how to get away with murder
Shonda rhimes b ...

Takan watak tu mati cmtu je?  Tapi tasty sgt penjaga ayah daya tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078030s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list