Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15498
View
135
Reply

ORANGE IN THE NEW BLACK

[Copy link]

Author: caprut    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2015 09:01 PM | Show all posts
caprut replied at 8-2-2015 08:04 PM
part tu pon aku xpham sbb ak pkir crazy eyes ni ok klo didikan mak die btol. sbb aku rasa mak die. ...

ha ah.aku ingat scene tu.apart from her mental illness/learning disability,aku rasa mak dia pun tak reti nak bonding dgn dia.pastu overprotective dan suka push crazy eyes-agak salah didikan macam yg ko cakap.
tapi aku rasa mak dia sayang je dia,sebab dia still visit crazy eyes kat prison.
cite ni kurang top sebab netflix?subscribers netflix maybe tak sebyk subscribers hbo for example,tapi setahu aku oitnb adalah salah satu series paling popular yg banyak didownload..so top lah jugak series ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2015 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
akik replied at 8-2-2015 09:01 PM
ha ah.aku ingat scene tu.apart from her mental illness/learning disability,aku rasa mak dia pun ta ...

satu aku suke cter hollywood ni. sbb kite ley debat watak tu nape jdi cmtu. klo cter melayu mmg xpyah debat pon. sepesen je. huhu. tp amoi korea tu x popular sgt kan wlaupun season 2 byk gak appearances die compare pennastucky or pornstouche.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:24 PM | Show all posts
caprut replied at 8-2-2015 10:34 PM
satu aku suke cter hollywood ni. sbb kite ley debat watak tu nape jdi cmtu. klo cter melayu mmg xp ...

aku setuju!series2 omputih ni mbuatkan kita berfikir.tapi ada gak series yg bangang mcm pretty little liars
minah korea tu maybe tak popular sebab karakter dia tak best-pada aku la.bosan jah dia tu..lagi best karakter makcik2 tua ganas,especially yg tikam salah vee tu..peghh ganas
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2015 03:49 AM | Show all posts
akik replied at 9-2-2015 01:24 PM
aku setuju!series2 omputih ni mbuatkan kita berfikir.tapi ada gak series yg bangang mcm pretty lit ...

rasanya watak minah korea tu.. sebagai filler jek.. tade apa effect pun..
more to lesbo affection between nicky and boo
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2015 03:53 AM | Show all posts
akik replied at 8-2-2015 05:49 PM
aik?aku ingatkan family kwn adik crazyeyes tu tak bagi crazy eyes join sebab dia dari kecik dah ta ...

mungkin jugala crazy eyes ske main ngn budak kecik.. tp aku rasa dia mmg takde kawan pun melainkan adik pompuan dia n parents angkat dia..
and sama ada parents dia fail to acknowledge dia mmg ade masalah dari kecik.. or parents dia tak reti nak bond ngn dia..
kalu tak silap, mase dia dpt adik kt spital tu.. nurse yg tolong comfort dia, sbb tgk parents mcm tak reti nak explain n handle new siblings situation..
agak agak betul tak teori aku ni..
adik pompuan dia malu kot dgn dia.. sbb dia tak reti handle diri dia..mcm dia rasa awkward n uncomfortable ngn diri dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2015 01:06 PM | Show all posts
bazinga replied at 10-2-2015 03:53 AM
mungkin jugala crazy eyes ske main ngn budak kecik.. tp aku rasa dia mmg takde kawan pun melainkan ...

tula..kesimpulannya aku rasa crazy eyes ni lembam+terlambat didiagnosis hence masuk penjara at later age?
anyway bila season baru start ye?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2015 02:03 PM | Show all posts
akik replied at 18-2-2015 01:06 PM
tula..kesimpulannya aku rasa crazy eyes ni lembam+terlambat didiagnosis hence masuk penjara at lat ...

this summer, either june or july
tapi ramai predict this mid june..takpe kita tunggu sama2 nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2015 01:08 AM | Show all posts
thread nih move ke tv series sbb x sesuai kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2015 05:32 PM | Show all posts
mohon pm link korang donlot katne cite ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2015 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
net_level replied at 24-2-2015 05:32 PM
mohon pm link korang donlot katne cite ni?

ak donlod gune torrent je
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2015 08:47 PM | Show all posts
caprut replied at 24-2-2015 06:18 PM
ak donlod gune torrent je

piratesbay dah takde...
uols guna apa? isohunt ke?
kalau episod lama2 byk seeders ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2015 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
net_level replied at 24-2-2015 08:47 PM
piratesbay dah takde...
uols guna apa? isohunt ke?
kalau episod lama2 byk seeders ke?

cari piratebay proxy. haritu bru donload american horror story
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 10:24 AM | Show all posts
caprut replied at 8-2-2015 02:27 PM
blom lg. jun or july thun ni bru kluar season 3

lama lagi weh.... terpaksa la layan cerita2 lain duluk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2015 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
biggirlduncry replied at 24-3-2015 10:24 AM
lama lagi weh.... terpaksa la layan cerita2 lain duluk

tau xpe, x sbar tggu season baru.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 10:27 AM | Show all posts
caprut replied at 24-3-2015 07:25 AM
tau xpe, x sbar tggu season baru.

tapi kan.. aku lebih suka season 1 dari season 2..maybe sebab alex takde kot..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2015 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
biggirlduncry replied at 24-3-2015 10:27 AM
tapi kan.. aku lebih suka season 1 dari season 2..maybe sebab alex takde kot..

sama laa, sbb season 1 byk gak scene best2.season 2 byk drama red ngn mak tastsey  
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2015 10:32 AM | Show all posts
caprut replied at 24-3-2015 07:30 AM
sama laa, sbb season 1 byk gak scene best2.season 2 byk drama red ngn mak tastsey

crazy eyes pon..season 1 funneh giler..
season 2 mcm serious sgt...
aku suka tgk dia ngusik si piper... hahahaha


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2015 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
biggirlduncry replied at 24-3-2015 10:32 AM
crazy eyes pon..season 1 funneh giler..
season 2 mcm serious sgt...
aku suka tgk dia ngusik si p ...

tula, watak minah korea kat season2 pon xbest. season 1 best wat aku debar stiap episod ade gadoh piper ngn prempuan psycho tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 02:23 PM | Show all posts
alex ada tak season 3 nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2015 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
lipsofanangel replied at 27-3-2015 02:23 PM
alex ada tak season 3 nanti?

Alex ada nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list