Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16985
View
136
Reply

ORANGE IN THE NEW BLACK

[Copy link]

Author: caprut    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-2-2015 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 10:44 AM
Hah, tu la, nasib nicky pandai knakan dia balik, hahaha
Mmg geram sgt dia buat red mcm tu.. Vee m ...

tastsy pon x suke die wlaupun ad hbungn ngn vee tu. poohkey awl2 mmg da prasan vee ni mcm bangsat. xpsal2 crazy eyes kena. crazy eyes kan xde spe tu lg sng manipulasi die. tp aku nk sgt geng2 oldies nti ley rapat ngn red btol lpas tgok ape dorg sggup wat utk red. besar skit family red
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 10:50 AM
tastsy pon x suke die wlaupun ad hbungn ngn vee tu. poohkey awl2 mmg da prasan vee ni mcm bangsat. ...

Waa, i loike the oldies.. Hhahaha, rilex aja, ntah apala yg diorang dah buat, sampai duk jail tua gitu.. Hmm..aku pun nak watak acik2 tua ni berkembang lg.. Seronok tgk diorang
Aku kadang2 kan rasa annoyed sgt ngn tasty ni.. Ntahla, maybe sbb dia terlebih ceria kot, n bile dia takmo dgr cakap poussey ni..
Untuk geng nigga, crazy eyes tu walau dia mmg haywired skit.. Tp hati dia baik la.. Bile dtg angin kus kus tu., certain org jek bleh tenangkan dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2015 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 10:56 AM
Waa, i loike the oldies.. Hhahaha, rilex aja, ntah apala yg diorang dah buat, sampai duk jail tua  ...

aku suke je watak tasty ni. sbb ceria2 je dan die pon selalu ksi nasihat kat piper ni.  crazy eyes bukan ade skit je mslah wire die. byk kot tpi die okay je. aku rasa klo paham kn balik sbb die jdi cmtu sbb family angkat die kan. sbb trlalu jaga sgt crazy eyes. ingt satu scene hati jadi jiran mak die xksi crazy eye ni celebrate birthday to mak die pksa2 siap ksi alasan jiran die racist bgai la.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bazinga at 6-2-2015 11:10 AM
caprut replied at 6-2-2015 11:05 AM
aku suke je watak tasty ni. sbb ceria2 je dan die pon selalu ksi nasihat kat piper ni.  crazy eyes ...


Mmg jiran2 family angkat crazy eyes ni racist.. The neighborhood nya surrounding mmg tpt yang tak welcome other skin colors.. Mak ayah angkat dia baik sgt..n aku rasa diorang dah bg the best kt anak tu.. Cuma maybe silapnya.. Diorg kekal duk situ,, lama2 anak pun stress...if they move to someplace else yg lagi harmoni, mungkin crazy eyes tak jd mcmtu...

Eh uols tak kerja ker., ker iols balas tak henti henti ni.. Menganggu ker?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2015 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 11:07 AM
Mmg jiran2 family angkat crazy eyes ni racist.. The neighborhood nya surrounding mmg tpt yang ta ...

ouh, xlaa. i study lg. uzo mng gg kan? taylor kalah kan? nk sgt taylor mng gg. haritu lpas abes lyan oitnb google la cter ape yg best. skli donlod modern family. i rasa modern family bosan je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 12:28 PM
ouh, xlaa. i study lg. uzo mng gg kan? taylor kalah kan? nk sgt taylor mng gg. haritu lpas abes ly ...

Haah, kalah.. Ai tau susah skit taylor nak menang..sbb ntahla.. Watak dia tu ok, cuma ai rasa taylor tak bg 100%, but itu my two cents jek..n watak sampingn lg kuat effectnya., n uzo deserved it la...

Ai br jek tgk modern family dlm bulan ni., tu pun tgk kejap2 kt fox, utk latest season..ai rasa ok jek.. Tapi i takde feeling bebetul lg nak folo from the start.. Itula kan preferences masing masing...

Ai peminat tegar the big bang theory, if u want to try n watch it, pernah i bg orang lain tgk series ni.. Tapi ada tak boleh go plak...uols layan ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2015 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 04:03 PM
Haah, kalah.. Ai tau susah skit taylor nak menang..sbb ntahla.. Watak dia tu ok, cuma ai rasa tayl ...

i pon pkir nk skip je modern family season 1. best k bbt? i lyn orange is the new black pon psal himym da abeskan. xtau nk tgok cter ape . tu i ggih google cter2 baru. klo cter 2010 tu tkot byk sgt season trlepas. juz hope oitnb x mcm greys anatomy la trlalu meleret sgt akhir2. smpi ak pon mlas nk lyn da. btw, msa season 1 oitnb ni ade gak side comedy tp season 2 mcm xde kan? dan aku bca review pon rmai ckp cter ni more to drama compare to comedy
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 04:09 PM
i pon pkir nk skip je modern family season 1. best k bbt? i lyn orange is the new black pon psal h ...

Uols suke cite camne sebenarnya,, maybe iols leh suggest,,.tbbt tu pasal sains, nerds, sarcasm, u kena try tgk, br la tgk camne... Ai masih layan lg greys, hahahha, dari awal dia kuar sampai la skang... Greys mase season 8 and 9 tu mmg tak best dah.. Tapi ai tahan sebab nak tgk christina yang...ai ske sgt watak tu,,weols give it a try season latest.. Bleh hadam lagi.. Sbb maybe takde banyak sgt annoying ppol..

Yg u cakap pasal comedy tu yg mana ek? Ai tak paham sgt... Ointb dah habis filming for season 3..expect tu come out in june or july...

Kalu uols takmo season yg episodes dia meleret2.. Try tgk american horror story..br ada empat season.. N setiap season dlm 11 ke 13 episodes camtu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2015 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 04:15 PM
Uols suke cite camne sebenarnya,, maybe iols leh suggest,,.tbbt tu pasal sains, nerds, sarcasm, u  ...

klo comedy suke mcm friends, how i met ur mother. klo drama mcm greys anatomy tp mcm i ckp da mleret2 sgt. season 8 ngn 9 tu pon ggih i abeskan.  american horror story pon i tgh usaha nk tgok. tp da season 4 kan. tu wat i mlas nk donlod tu. dgn stu episod sejam lg
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 04:21 PM
klo comedy suke mcm friends, how i met ur mother. klo drama mcm greys anatomy tp mcm i ckp da mler ...

Pernah dgr red band society tak? Br one season, episodes pun13 jek... N mcm tak disambung jek ke next season..

Oh, uols nak komedy yer..try jane the virgin..br season satu., tak abis tayang lg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2015 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 04:24 PM
Pernah dgr red band society tak? Br one season, episodes pun13 jek... N mcm tak disambung jek ke n ...

tp cter american horror story mmg ak nk donlod. ak tgok kat fox mcm best je. sdgkan cter oitnb pon aku ley donlod pastu abeskan dlm msa 2 mggu. msa tu cuti sem
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 07:09 PM
tp cter american horror story mmg ak nk donlod. ak tgok kat fox mcm best je. sdgkan cter oitnb pon ...

Download la ahs.. Berbaloi la nak tgk masa uols cuti sem nanti...
Dia ada sejam, ada 45 mins, bergantung...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2015 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
bazinga replied at 6-2-2015 07:15 PM
Download la ahs.. Berbaloi la nak tgk masa uols cuti sem nanti...
Dia ada sejam, ada 45 mins, ber ...

ak donlod modern family ingtkn nk tgok kat kolej bosan2 hari mggu atau wktu mlm. xtau la mgkin season one episode awal je kot yg bosan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 07:21 PM
ak donlod modern family ingtkn nk tgok kat kolej bosan2 hari mggu atau wktu mlm. xtau la mgkin sea ...

Takpe, uols try la tgk., i rasa kelakar jugak.. Tgk trophy wife pun ok jugak.. Cuma syg, one season jek..

Jap nak tanya, uols ni laki ka pompuan? Iols slalu ingt uols ni laki, sbb nick caprut tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2015 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm best jer citer ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2015 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anno_miss replied at 8-2-2015 04:59 PM
Mcm best jer citer ni..

mmg best. dlm bulan jun or july bru kuar season 3. so , x terlewat lg.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2015 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah season  3 kwe..aduhai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2015 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anno_miss replied at 8-2-2015 05:14 PM
Dah season  3 kwe..aduhai..

blom lg. jun or july thun ni bru kluar season 3
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2015 05:49 PM | Show all posts
caprut replied at 6-2-2015 11:05 AM
aku suke je watak tasty ni. sbb ceria2 je dan die pon selalu ksi nasihat kat piper ni.  crazy eyes ...

aik?aku ingatkan family kwn adik crazyeyes tu tak bagi crazy eyes join sebab dia dari kecik dah tak betul?
kan neighbour dia tu cakap kat mak crazy eyes..umur crazy eyes dah berapa,tapi still nak main dgn budak2 kecik (referring to adik crazyeyes and kawan2 dia kat birthday party tu).aku rasa crazy eyes memang lembam..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2015 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
akik replied at 8-2-2015 05:49 PM
aik?aku ingatkan family kwn adik crazyeyes tu tak bagi crazy eyes join sebab dia dari kecik dah ta ...

part tu pon aku xpham sbb ak pkir crazy eyes ni ok klo didikan mak die btol. sbb aku rasa mak die.mcm ade part dlah didik. msa kat spital crazy eyes dpt adik bru , pastu die nges2, kan ade nurse yg tlong setelkn bsing msa tu. die ckp leklok ksi explanation. tp cter ni kurg top sbb netflix. np ngn chanel netflix?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list