JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19731
View
309
Reply

Jodoh.... Korang nak tanya ni... PENAT dh tunggu mana jodoh

[Copy link]

Author: nhao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-12-2014 09:54 AM | Show all posts |Read mode
Korang,

Nak tanya ni.. JODOH yg tak kawin penah tak risau tak jumpe2 jodoh lg?\
PENAT dh tunggu mana jodoh tak dtg2 ni...
PENAT dh nak jawab bila org tanya sampai kekadang aku jawab agak2 tau tak bila nak mati'
ada tak kata2 semangat nak bagi ke aku yg PENAT dh tunggu jodoh tak kunjung tiba

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 10:14 AM | Show all posts
Well, sama mcm aku...
umur dh mningkat...
Tawakkal jer la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 10:20 AM | Show all posts
Athrun.Zalaa replied at 30-12-2014 10:14 AM
Well, sama mcm aku...
umur dh mningkat...
Tawakkal jer la...

kekadang aku dh penat... smpi kekadang dh malas nak doa n tawakal.
tp tu la org2 tua kata jgn penah penat doa n minta kat yg ATAS tu...
huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 10:22 AM | Show all posts
xde jodoh dengan manusia mungkin jodoh kamu dengan allah s.w.t
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 10:25 AM | Show all posts
robertocarbos replied at 30-12-2014 10:22 AM
xde jodoh dengan manusia mungkin jodoh kamu dengan allah s.w.t

mudah mudahan laaaaa robertocarbos
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 10:42 AM | Show all posts
ala.. senyum jela bila org tanya.

aku time raya malas nak ziarah sedara mara.
solan first yg tanya 'dah keje ye. bila nak kawin nya? sedare pmpn yg lain semua dah berumah tangga'
aku mcm wtf laaa dlm hati. umo aku pon baru 22.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 10:45 AM | Show all posts
bellaa replied at 30-12-2014 10:42 AM
ala.. senyum jela bila org tanya.

aku time raya malas nak ziarah sedara mara.

awak muda lagi...duk dendiam..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 10:45 AM | Show all posts
bellaa replied at 30-12-2014 10:42 AM
ala.. senyum jela bila org tanya.

aku time raya malas nak ziarah sedara mara.

betul la tu... tp aku jawabkan je tak tau la bila nak kawin sbb mati pon kita tak tau bila... senyap sket.
tp yg mana tak paham bahasa tu eeeeee sgt
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 10:59 AM | Show all posts
bellaa replied at 30-12-2014 02:42 AM
ala.. senyum jela bila org tanya.

aku time raya malas nak ziarah sedara mara.

OMG! You are everywhere!!! Semua segmen dalam lowyat ade komen kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 11:00 AM | Show all posts
aku yang single mum ni pun tunggu la jugak, bila la nak
berjodoh ni..



Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 11:29 AM | Show all posts
aku kalau orang keja dok tanya bila lagi nak kawin, aku jawab 'besok'. terus diam orang yang tanya tu. hahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 11:43 AM | Show all posts
betty_soy replied at 30-12-2014 11:00 AM
aku yang single mum ni pun tunggu la jugak, bila la nak
berjodoh ni..

untung la at least ada anak dh... eh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 11:49 AM | Show all posts
zulka replied at 30-12-2014 10:45 AM
awak muda lagi...duk dendiam..

ntahnya! ggt nanti baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 11:57 AM | Show all posts
nhao replied at 30-12-2014 11:43 AM
untung la at least ada anak dh... eh

alhamdulillah aku ade anak2, sepasang.

tapi aku harap gak 1 hari nanti aku berjodoh,

baru rasa complete hidup ni..

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 12:31 PM | Show all posts
robertocarbos replied at 30-12-2014 10:59 AM
OMG! You are everywhere!!! Semua segmen dalam lowyat ade komen kan

aku ade id kat cari je. macam mana boleh tersesat kat lowyat eehh?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 12:33 PM | Show all posts
nhao replied at 30-12-2014 10:45 AM
betul la tu... tp aku jawabkan je tak tau la bila nak kawin sbb mati pon kita tak tau bila... seny ...

itu la pasai. yg sebuk tanya tu macik tua yg x sedor diri.

cube ko tanya balik kat depa.
agak2 bila macik /pacik nak mampuih? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 12:40 PM | Show all posts
aku dh lali dh soklan cmni..mls nk jawab aku diam jek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 01:02 PM | Show all posts
alladeen replied at 30-12-2014 12:40 PM
aku dh lali dh soklan cmni..mls nk jawab aku diam jek

mmg pon lali tp depa tak penah penat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2014 01:02 PM | Show all posts
betty_soy replied at 30-12-2014 11:57 AM
alhamdulillah aku ade anak2, sepasang.

tapi aku harap gak 1 hari nanti aku berjodoh,

ye la betul la tu... cner pon nak ada jodoh gak kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2014 01:06 PM | Show all posts
nhao replied at 30-12-2014 01:02 PM
ye la betul la tu... cner pon nak ada jodoh gak kan

yang belum kawen asik kene tanya bila nak kawen kan...

yang aku ni kene tanya gak.. frust gak, dah mmg belum masanye kan?



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108647s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list