Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19767
View
185
Reply

Kelab Single and Friends CARI

[Copy link]

Author: miss_bear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-12-2014 06:52 PM | Show all posts |Read mode
Salam,

I ada organize satu group kat whatsapp ni, setakat ni ahli baru 8 orang.

Nama kelab tu single and friends CARI.
Tak lah macam kelab cari jodoh sangat, more towards mencari kawan2 forum yang single untuk berkawan.
Tapi kalau dah terketemu jodoh dalam tu Alhamdulillah...

Siapa2 yang nak join boleh PM no fon kepada saya.
Nickname anda di forum cari saya akan rahsiakan dan kalau korang nak bagitau, itu terpulang pada korang

Terbuka kepada semua lapisan usia.  Macam siapa yang tinggal di KL boleh la organize aktiviti hujung minggu macam tengok wayang ke makan2 ke. kalau di tempat lain yg ada partner terdekat pun boleh jugak organize aktiviti.

Jom sama2 cari kawan baru

#SingleBukanBermaknaSunyi
#Friends
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2014 07:18 PM | Show all posts
Cina lahanat boleh join tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2014 07:24 PM | Show all posts
spiderman80 posted on 19-12-2014 07:18 PM
Cina lahanat boleh join tak?

tak ada istilah cina lahanat
open for all
tak kira bangsa dan umur
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2014 07:28 PM | Show all posts
miss_bear posted on 19-12-2014 07:24 PM
tak ada istilah cina lahanat
open for all
tak kira bangsa dan umur

OK...sis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2014 09:41 PM | Show all posts
saya ada pm.bole la add
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 09:51 AM | Show all posts
kalo bukan single boleh masok x?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 11:49 AM | Show all posts
meriah jer mcmnya group ....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 12:36 PM | Show all posts
xmoooo....xmooooo.....xmoooo ha3........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2014 12:37 PM | Show all posts
bellaa posted on 20-12-2014 09:51 AM
kalo bukan single boleh masok x?

ada je yg x single dalam tu, tapi declare la awal2 satgi ada yg kuciwa plak jiwa merana
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 12:47 PM | Show all posts
miss_bear posted on 20-12-2014 12:37 PM
ada je yg x single dalam tu, tapi declare la awal2 satgi ada yg kuciwa plak jiwa merana

ouh... grup suke2 lah nih..

ok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2014 12:57 PM | Show all posts
Dark_Vampire posted on 20-12-2014 12:36 PM
xmoooo....xmooooo.....xmoooo ha3........

gedikkkk

pukul mau?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2014 01:04 PM | Show all posts
puteri_malam posted on 20-12-2014 11:49 AM
meriah jer mcmnya group ....

boleh la tahan... jom join? kalau rasa x sesuai u left je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2014 01:05 PM | Show all posts
puccafan posted on 19-12-2014 09:41 PM
saya ada pm.bole la add

welcome to our group
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 01:14 PM | Show all posts
miss_bear posted on 20-12-2014 12:57 PM
gedikkkk

pukul mau?

bluwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 03:27 PM | Show all posts
assalam.. saya baru join grup ni.. nak cri kawan.. =)
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 03:44 PM | Show all posts
miss_bear posted on 20-12-2014 01:04 PM
boleh la tahan... jom join? kalau rasa x sesuai u left je..

hehehe...number dirahsiakan ke tidak dr ahli2 yg tak join group whatsapp...?tanyaaa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2014 04:31 PM | Show all posts
puteri_malam posted on 20-12-2014 03:44 PM
hehehe...number dirahsiakan ke tidak dr ahli2 yg tak join group whatsapp...?tanyaaa....

kalau dah join group, number tak rahsia la sebab memang akan display kat group tu waktu awak chat and ada dalam senarai list ahli.
cuma nickname saya takkan reveal kecuali awak sendiri reveal...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2014 04:32 PM | Show all posts
kepada ahli baru, welcome
tapi saya kumpul dulu dalam 3 ke 4 orang baru saya add sekali so nanti tak de la banyak kali kenalkan diri  
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2014 06:53 PM | Show all posts
miss_bear posted on 20-12-2014 04:31 PM
kalau dah join group, number tak rahsia la sebab memang akan display kat group tu waktu awak chat  ...

i mean...org yg tak join group whatsapp tu....yg dah masuk dlm group for sure la akan tau number kita...huhuhu



Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2014 08:20 PM | Show all posts
Kenapa x guna wechat tt?privacy skit..add guna id..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.607394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list