Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5350
View
17
Reply

[SERIUS] Orang laki gemuk pakai bra tak???

[Copy link]

Author: somber       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2014 02:16 AM | Show all posts |Read mode
Ade budak  india gemuk yg duduk depan aku kat skolah aku syak die pakai bra. aku rasa aku nampak tali die

jujur cepat, korang pkai bra ke x

ke korang biar korang biar korang nyer buah tu hepi bebas?

edit : poll x reti format
Single Polls, Total 56 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2014 03:34 PM | Show all posts
pernah tengok i am a man yu jeasok tak ? . ada satu episod tu topik pasal org yg berjaya turun kan berat badan dengan bnyak . banyak peserta cerita psal mcamana nx tutup lemak2 depa tu dulu . dan ada yg pakai bra,lilit dengan plastik yg tutup kuih tu,pakai plaster nak tutup p*t**g depa tu . ada je orang macam tu dalam dunia ni . hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2014 06:50 AM | Show all posts
Malikmalika posted on 22-10-2014 03:34 PM
pernah tengok i am a man yu jeasok tak ? . ada satu episod tu topik pasal org yg berjaya turun kan b ...

Bra mcm mana yg diorang pakai? Tak nampak lg jelas ke breast nye kalau pakai bra?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2014 11:20 AM | Show all posts
Pompuan pun ramai yg tak pakai sekarang ni... jantan lagi la tak pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2014 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga pakai kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2014 01:28 AM | Show all posts
manganini posted on 24-10-2014 06:50 AM
Bra mcm mana yg diorang pakai? Tak nampak lg jelas ke breast nye kalau pakai bra?

kalau pakai bra lepas tu sport bra xnmpk sngt kot .
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2014 05:01 PM | Show all posts
ecchipr0n posted on 24-10-2014 11:20 AM
Pompuan pun ramai yg tak pakai sekarang ni... jantan lagi la tak pakai...

Ramai ke pompuan yang tak pakai bra di malaysia ni?

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2014 06:40 PM | Show all posts
aku teringin nak pakai braBUS je

ramai je aku tengok laki terlebih berat ni buah bebas siap goyang-goyang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2014 07:42 PM | Show all posts
kesian org gemuk, jgn kita ejek diaorg la.

sesiapa yg ingin mengurangkan berat badan boleh PM paktan
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2014 08:02 PM | Show all posts
suka dgn laki bernip*le
seksi gitu
tp bukan bambam la



contoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 03:10 PM | Show all posts
lelaki tak pakai bra ler,
gemuk tak gemuk, dah namanya lelaki kan...
lainlah kalau perempuan tak pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 01:41 PM | Show all posts
Gospodinkvic replied at 17-12-2014 03:10 PM
lelaki tak pakai bra ler,
gemuk tak gemuk, dah namanya lelaki kan...
lainlah kalau perempuan tak  ...

btui btui btui ....

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji ada keyakinan diri, tidak perlu segan jika anda ada man boobs, tidak salah pun mahu pun di sisi agama ataupun sivil.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo ..tak sangkaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2018 10:10 AM | Show all posts
kawan aku laki gemuk pakai bra. dia beli bra giant je. tapi pakai time memondan je lah.
time pergi kerja tak pakai pun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Habiskan duit je beli benda tak perlu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:29 PM | Show all posts
Anda perlu mempunyai kekuatan dan kebijaksanaan untuk mengurangkan berat badan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:32 PM | Show all posts
Jangan beli bra amat dahsyat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117860s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list