CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 10804|Reply: 88

Dulu Aznil sangat menghiburkan sekarang membosankan

[Copy link]
Post time 7-9-2014 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I tengah tengok Aznil mengacara kat Astro sedang menemuramah Lydiawati yang dikatakan disihir.

Topiknya menarik, tapi i tak boleh tahan tengok muka dan gaya Aznil sedangkan i ni peminat dia.

Tika ini i seakan memaksa diri i menonton dan ia seakan penyeksaan melihat dia.


I tak tau mengapa i menyampah sangat tengok muka dia kat tv dan harap sangat dia berhenti jadi pengacara.

Since diorang cakap pasal sihir..i wonder dia ni di sihir ker menyebabkan orang benci dia melihat dia...atau ini hanya perasaan i sorang...

tapi i heran coz i minat dan apperciate dia until tonight..

Sorry Aznil...dan peminat Aznil...
Last edited by mrsLucky on 8-9-2014 11:11 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2014 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sikit lagi nak putus haid sis.Hilang segala xfactor.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
haha kelakar la u nye statement
tp tatau la
iols dah lama x tgk paknil kt tv
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Knpa dia tergedik2 sangat mcm ada cacing kerawit menguit2 kat kunyit heols.sekali sore terkeluar nyaring
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mkin tua mkin gediks n mkin memondan..baek duk blkg tabir kalo dah aw aww sgtt..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 09:37 PM | Show all posts
Dah sedari sejak dulu dia tak best. Hihihi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius betul muak.com dengan Aznil
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu paknil masa mengacara macam2 aznil sangatlah best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2014 10:05 PM | Show all posts
Aku pun muak siap aku bukak thread suh dia pencen
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:05 PM | Show all posts
Dia ni nampak fake...tak macam baby AA...suka tgk keletah baby aa..menghiburkan walaupun kekadang over dan mulut hazab.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:16 PM | Show all posts
semakin memualkan... duk belakang tabir jerlah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:22 PM | Show all posts
dah hilang auranya sbg pengacara
mungkin aznil sesuai dok blkg tabir or jd perunding apa2 program kat astro...
tp rasanya dia still perunding program apa ntah kat astro tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:36 PM | Show all posts
hehehe.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:42 PM | Show all posts
sumpah benci tengok aznil dan zizan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 10:51 PM | Show all posts
toknil kena stop keluar tv beberapa tahun. pastu baru buat comeback kot2 masa tu org dah tak menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 11:07 PM | Show all posts
hehehe .. kau baru rasa ke nih ? orang kat sini dah lama dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2014 11:44 PM | Show all posts
br nie tgk pak nil interbiu adam af kat hlive...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 11:46 PM | Show all posts
Apa jadi MMA season terbaru tu chuolss..... ngapa tetiba lepas 2-3 episod senyap???? rating menjunam ke laut kah chuolsss???
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 11:52 PM | Show all posts
iols tak ingat bila masa dia pernah menghiburkan sis.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 11:59 PM | Show all posts
yang penting kalau ada moment2 sedih mesti kepala dia ala2 mendongak dan muka kejung dengan mata berkedip2 seolah2 menahan ayer mata jatuh..

dengan suara terputus-putus..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:56 AM GMT+8 , Processed in 0.960037 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list