Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
47811
View
143
Reply

masa permainan didalam gelanggang

[Copy link]

Author: abangbikerz       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2016 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
SideKicks replied at 19-1-2016 10:55 AM
Pernah lalui pengalaman sebegini. Bukan masa honeymoon jer, sekarang pun sesekali masih berlaku.

Wah. Kongsi la.. Kopi ape...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2016 07:05 PM | Show all posts
shahizul replied at 9-3-2016 10:13 PM
Wah. Kongsi la.. Kopi ape...

Bukan sebab minum kopi ke hapa..

Memang kekadang dia tak boleh nak p**c**t walau pun dah terlajak masa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2016 08:28 PM | Show all posts
SideKicks replied at 21-3-2016 07:05 PM
Bukan sebab minum kopi ke hapa..

Memang kekadang dia tak boleh nak p**c**t walau pun dah terlaj ...

betul tu..terjadi kat aku bbrapa kali gak..bini dah sampai..kita x rasa nak pancut pun..kesian kat bini lama sgt..kena la stop..pastu continue balik esoknya..esoknya hah kejap je sampai dulu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 02:59 PM | Show all posts
ok dah vote
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:17 PM | Show all posts
missyqaldina replied at 8-10-2015 03:16 PM
masa memuda bru kawen penah non stop...marathon gitu...2 hari..round tu x kira bape...
skrggg da an ...

hahaha..

betul...

kalau dia lebih 15 minit pun aku dah macam..erk..apasal lama sangat ni.
lagi cepat lagi bagus kaedahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 06:22 AM | Show all posts
Edited by precious_chicas at 13-9-2017 06:23 AM

Sekali tu dia sesaja makan pil apa entah katanya kawan kasi, boleh tahan lama sangat sampai lebih 30mins. Biasanya 10mins-15mins in/out. Ehh...dia dah cum pun bebird masih boleh tolak pintu lagi?
Caressing lama2 okay...but in/out lama2 tak best okay!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 12:20 PM | Show all posts
precious_chicas replied at 13-9-2017 06:22 AM
Sekali tu dia sesaja makan pil apa entah katanya kawan kasi, boleh tahan lama sangat sampai lebih 30 ...

kena bantuan pill ke partner nak capai lebih 30 mins???

he so tak kuat lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 02:53 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 25-9-2017 12:20 PM
kena bantuan pill ke partner nak capai lebih 30 mins???

he so tak kuat lah

if u mean penetration...i rasa no need sampai 30mins. Lainlah kalau u porn actor.

just enough time to get big 'O' dah memadai pun, . lama2 sgt pun tak best. bermesra tu yg pentingnya lama2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 04:26 PM | Show all posts
precious_chicas replied at 25-9-2017 02:53 PM
if u mean penetration...i rasa no need sampai 30mins. Lainlah kalau u porn actor.

just enough ...

woman can reach multiple o.....so selagi ada permintaan selagi tu dayung
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 04:40 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 25-9-2017 04:26 PM
woman can reach multiple o.....so selagi ada permintaan selagi tu dayung

multiple sekalipunnn...tgk stamina juga takut nanti tak terbangun pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 05:23 PM | Show all posts
precious_chicas replied at 25-9-2017 04:40 PM
multiple sekalipunnn...tgk stamina juga takut nanti tak terbangun pagi.

confirm hanyut!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2017 02:12 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 30-7-2018 05:03 PM
precious_chicas replied at 25-9-2017 04:40 PM
multiple sekalipunnn...tgk stamina juga takut nanti tak terbangun pagi.
edited due to sensitivity
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
The whole game kadang tu terpulang pada keadaan memang boleh lama berjam.
Tang sorong tarik penis dlm cipap tu, ikut kemahuan sendiri sebab suami pandai control bila nak pancut. Kalau I dah puas dan bagitau dia boleh pancut baru dia pancut. Mula dulu heran gak tapi dia kata it is all mind over matter.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 25-9-2017 04:26 PM
woman can reach multiple o.....so selagi ada permintaan selagi tu dayung

Yes!
My hubby's penis is my living dildo. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau sembang gajah pun boleh terbang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah votee ehem eheeemm eeehhheeemmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rainbowrainz at 28-11-2017 04:31 AM

Topik ni aiii likeee tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2017 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
watie_na replied at 19-1-2015 09:00 AM
buat apa lama2. apa seronoknya lama2. org nak tidur la. esok nak kerja. kalau boleh 3 minit sudah. : ...

Ooohhhmmaaiii lawaklah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2017 10:02 AM | Show all posts
isss...x payah la lama2..
kurang2..bagi spouse climax..tu yang penting..biar dia kepit2 pusing2 kaw kon ek, lps tu baru kasi sambung hayun sampai cum...
biasa dalam 10-15 minit.stle..
penah la sekali, sapu gambir...1stime guna..
jilakaaa....
dekat 1 jam hayun x pancut2 oi...
kebas...
tepaksa cuci balik2...lps tu nanti2 la sambung,,nyesal guna..puih...
(tersapu lebih)   
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2018 06:31 PM | Show all posts
dh vote, tp kadang lame kadang kejap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.191436s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list