Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
47897
View
143
Reply

masa permainan didalam gelanggang

[Copy link]

Author: abangbikerz       Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2014 09:24 AM | Show all posts
more than 1hour tu tak mo lah.  Lost interest kot lama2 sgt.  Esok malam lah pulak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2014 09:53 PM | Show all posts
vote dah dicemari lelaki gatal tangan nak vote
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2014 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sebenarnya tahap lama ke tak suami berada kat ranjang tu bgantung pada stamina.

dulu org bcerita.xpercaya.tp bila suami aktif bersukan.berbasikal..mmg masa untuk tahan tu lama.xmesti untuk bertahan dlm ranjang je..dulu balik rumah kul 8mlm penat je..lesu..skrg balik 8mlm.pg mengayuh.kul 10.30,balik.badan cergas je..apatah lagi masa waktu intim.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2014 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
saje nak intai...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2014 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ijamartgallery posted on 30-10-2014 11:03 AM
saje nak intai...

saje baik xyah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2014 04:56 PM | Show all posts
pernh sampi 2jam...fikir tak logik tp fakta..selagi pasangan pandai mengemudikan kapal..i follow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2014 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
buluhbetung posted on 25-11-2014 04:56 PM
pernh sampi 2jam...fikir tak logik tp fakta..selagi pasangan pandai mengemudikan kapal..i follow

U boy or girl
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2014 05:02 PM | Show all posts
abangbikerz posted on 25-11-2014 04:59 PM
U boy or girl

walau org tak kenal ai,tp tb2 segan terpost tadi..adehh.harp tkde org tanye lagi ai soklan lain..im girl,kalau nak tanye boleh pm
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2014 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz posted on 19-9-2014 10:00 PM
Bullshit...

Yes, mengarut
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2015 05:00 PM | Show all posts
buat apa lama2. apa seronoknya lama2. org nak tidur la. esok nak kerja. kalau boleh 3 minit sudah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2015 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
watie_na replied at 19-1-2015 05:00 PM
buat apa lama2. apa seronoknya lama2. org nak tidur la. esok nak kerja. kalau boleh 3 minit sudah. : ...


Aku gelar kau pompuan kering kontang

Klu esok cuti camne
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 08:38 AM | Show all posts
abangbikerz replied at 19-1-2015 06:24 PM
Aku gelar kau pompuan kering kontang

Klu esok cuti camne

tu la. org laki apa tau. tau nak sedapkan diri sendiri. esok subuh nak bangun, nak solat, nak siapkan sarapan, siapkan anak2 dah segala sakneka benda. ada korang pikir penat. dah la tu, kena usaha tak mau laki muncung sebab tak enjoy. kalau cuti lagi banyak kerja tau tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2015 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
watie_na replied at 20-1-2015 08:38 AM
tu la. org laki apa tau. tau nak sedapkan diri sendiri. esok subuh nak bangun, nak solat, nak siap ...

Malangnya suami ko dpt isteri cam ko
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:07 AM | Show all posts
abangbikerz replied at 20-1-2015 09:36 AM
Malangnya suami ko dpt isteri cam ko

laki aku tak pernah malang dapat aku. yang aku nak cerita kat sini, dia sedap, lena tidur. aku yang kena usaha lebih nak bagi dia sedap. ada dia fikir aku cam mana. aku simpan dalam hati je. berpura2 enjoy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2015 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
watie_na replied at 20-1-2015 10:07 AM
laki aku tak pernah malang dapat aku. yang aku nak cerita kat sini, dia sedap, lena tidur. aku yan ...

Ok ko isteri mithali
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang laluuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2015 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
watie_na replied at 20-1-2015 10:07 AM
laki aku tak pernah malang dapat aku. yang aku nak cerita kat sini, dia sedap, lena tidur. aku yan ...

Fhm perasaan akak.ckp ngn laki klu sume nk sedap,nk terhidang sila izin berenti keja.bg extra elaun.klu dpt tu sume ditanggung beres.service tiptop dijanjikan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2015 08:36 AM | Show all posts
naina replied at 21-1-2015 12:12 AM
Fhm perasaan akak.ckp ngn laki klu sume nk sedap,nk terhidang sila izin berenti keja.bg extra elau ...

setuju... boleh bagi lebih lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2015 08:58 AM | Show all posts
watie_na replied at 20-1-2015 10:07 AM
laki aku tak pernah malang dapat aku. yang aku nak cerita kat sini, dia sedap, lena tidur. aku yan ...

Akak...pnh ckp kt husband x?..
sedih la ramai suami layan mcm ni...
pmpn pendam rasa je...


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2015 05:15 PM | Show all posts
watie_na replied at 20-1-2015 02:07 AM
laki aku tak pernah malang dapat aku. yang aku nak cerita kat sini, dia sedap, lena tidur. aku yan ...

ehhh kalo laki chuols tuh adik akak, ko hint sket je cukup
terus aku pelempang lakimu ittewww
dulu akak homemaker, harus la serba serbi a-z tiptop
skang balik mesia, tak sampai 6bulan ni akak keja
laki akak pulak dok rumah, kalo keja pun ikut projek jeh
akak cakap kat dia, boleh ke i expect you service me as how i serviced you when we were in dubai?
hahahhhhhhhh
korang bayang kan lah expression laki aku caner
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092536s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list