Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37577
View
466
Reply

Geng Clash Of Clan

[Copy link]

Author: ultraman_nexus       Show all posts   Read mode

Post time 20-1-2016 04:48 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-1-2016 04:39 PM
kalo bz sgt etek sekali pun dah cukup babe..
team babe boleh tahan.. rasa nak join sana
tapi tak ...

nak segan apanya..
dorang biasa je..
dah biasa semua lelaki kot..
tau la lelaki kalu sesama mereka cam mana..
buat tak tau je sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 04:49 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-1-2016 04:48 PM
nak segan apanya..
dorang biasa je..
dah biasa semua lelaki kot..

xboleh nak masuk... dorang peramah sgt
tunggulah dah ilang segan nanti saya join
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2016 03:10 PM | Show all posts
bz berbasikal...hehee
war terbaru 100%
x kasi chance dekat lawan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 09:08 AM | Show all posts
ultraman_nexus replied at 25-1-2016 03:10 PM
bz berbasikal...hehee
war terbaru 100%
x kasi chance dekat lawan...

kita orang kadang menang kadang kalah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2016 07:35 AM | Show all posts
ape nama clan awak tu?
standard la menang kalah, tambah kalau seri tapi beza destruction je, tapi best...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 08:23 AM | Show all posts
ultraman_nexus replied at 27-1-2016 07:35 AM
ape nama clan awak tu?
standard la menang kalah, tambah kalau seri tapi beza destruction je, tapi b ...

smlm menang.. 3 jam nak habis war maintenance pulak



nama clan? huhu ni kena tanya ngan @aLieNzDaToR  

pagi tadi lepas etek 2x dpt mesej ni


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:16 AM | Show all posts
Vellfire replied at 30-12-2015 09:03 AM
fuhhh mesti dah TH11 skrg ni kan?

belum lagi. heroes masih belum max. mungkin lagi 3-4 bulan kot.
anyway, jarang gila buka forum nih. kakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 03:19 PM | Show all posts
FreeMen replied at 29-1-2016 09:16 AM
belum lagi. heroes masih belum max. mungkin lagi 3-4 bulan kot.
anyway, jarang gila buka forum ni ...

kita orang lagilah mungkin lagi 4-6 bulan baru dpt naik TH10
tu belum tau lagi... kot2 2-3 bulan nanti dah jemu memang lambat lagilah

apasal jarang gila masuk sini? bz banget ke?
haha boleh pakai jugak yer ayat "jarang gila"??


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 10:04 PM | Show all posts
macam best je..ada war war..kita suka perang-perang..

Addin jom main COC...

@NorAddin
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2016 04:57 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 2-2-2016 10:04 PM
macam best je..ada war war..kita suka perang-perang..

Addin jom main COC...

elle layan games apa skrg ni?
sebelum layan coc kita main mcm2 games jugak
dragon story, farm story, fesyen story, restoran story
memang nak jadi story laa sgt2
last2 semua games buang... games ni jer mcm besttt


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 04:43 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 18-1-2016 12:10 PM
memang dah banyak kena rompak..
sakit hati je

hi babe

coc apa citer? dah naik TH9?
coc vell dah beranak 3
ada TH4, TH5 dan TH7
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 04:45 PM | Show all posts
ultraman_nexus replied at 27-1-2016 07:35 AM
ape nama clan awak tu?
standard la menang kalah, tambah kalau seri tapi beza destruction je, tapi b ...

hari tu try nak join clan tomen
sekali tengok leader dah set required trophies 4000??
huhu memang tak bagi orang joinlah tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 04:46 PM | Show all posts
Vellfire replied at 17-2-2016 04:43 PM
hi babe

coc apa citer? dah naik TH9?

tetap sama je.. tak upgrade th pun..
ingat nak max kan upgrade semua benda kat level sedia ada, pastu baru naik th..
bz la vell... hari tu siap kena kick kejap pasal dah lama off war
yang clan member babe ni, tiap kali war dorang kena wasap..
klu tak ditiup angin lalu je la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:59 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-2-2016 04:46 PM
tetap sama je.. tak upgrade th pun..
ingat nak max kan upgrade semua benda kat level sedia ada, p ...

max kan dulu baru babe naikkan TH
kat clan babe, boleh mintak cuti selalu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:07 PM | Show all posts
Vellfire replied at 22-2-2016 11:59 AM
max kan dulu baru babe naikkan TH
kat clan babe, boleh mintak cuti selalu tak?

mintak je.. tapi kalu tak cukup dorang masukkan juga..
tapi bila war kena wasap la..
klu tak, sampai sudah tak attack
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 04:01 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-2-2016 12:07 PM
mintak je.. tapi kalu tak cukup dorang masukkan juga..
tapi bila war kena wasap la..
klu tak, sa ...

ok vell dah join clan babe pun
nanti bagi tunjuk ajar yer..
peramah sungguh kawan2 kat situ yer


Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 04:34 PM | Show all posts
Vellfire replied at 22-2-2016 04:01 PM
ok vell dah join clan babe pun
nanti bagi tunjuk ajar yer..
peramah sungguh kawan2 kat situ yer ...

clan keris ke? babe pun lama tak jenguk... bz amat..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:29 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-2-2016 04:34 PM
clan keris ke? babe pun lama tak jenguk... bz amat..

haah vell masuk clan keris... mlm nanti nak join war
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2016 09:27 AM | Show all posts
nak join gak..i dr clan malay royal..leader nama ivakouva...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2016 10:54 AM | Show all posts
Minami_Kotaro replied at 13-3-2016 09:27 AM
nak join gak..i dr clan malay royal..leader nama ivakouva...

masih aktif ke layan coc?
clan tomen tu closed..
ni dah TH berapa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153326s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list