Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37701
View
466
Reply

Geng Clash Of Clan

[Copy link]

Author: ultraman_nexus       Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2015 09:06 AM | Show all posts
@prettyuglybabe    @aLieNzDaToR    @abdulariff   @nist02    @revoc   

jom lepak sini pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2015 11:40 AM | Show all posts
Vellfire replied at 30-12-2015 09:06 AM
@prettyuglybabe    @aLieNzDaToR    @abdulariff   @nist02    @revoc   

jom lepak sini pulak

hahaha... hujung tahun ni bz..kat clan pun babe mintak cuti dulu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2015 11:44 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 30-12-2015 11:40 AM
hahaha... hujung tahun ni bz..kat clan pun babe mintak cuti dulu...

sebenarnya tak tau pun ada thread ni
vell baru jejak bod ni.. selalu lepak bod admin6 jer
skrg ni payah tul nak kumpul reta. nepal/bangla goyang kaki jer skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2015 11:48 AM | Show all posts
Vellfire replied at 30-12-2015 11:44 AM
sebenarnya tak tau pun ada thread ni
vell baru jejak bod ni.. selalu lepak bod admin6 jer
skrg  ...

ritu punya la beria kumpul duit nak upgrade naga..
dalam brp ribu lagi nak cukup, sekali kena rompak
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2015 02:09 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 30-12-2015 11:48 AM
ritu punya la beria kumpul duit nak upgrade naga..
dalam brp ribu lagi nak cukup, sekali kena rom ...

selalu mcm tu.. sebab tu kalo nak dekat2 nepal free baru etek xbenti
susah jugak nak kumpul dan simpan banyak2 skrg ni

dah tu nepal pun keja ambik masa lama sangat
naik bosan tunggu semua siap. 5 nepal pun tak cukup
tapi kalo dah ramai sgt duit pulak tak cukup

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 08:52 AM | Show all posts
gantzcry212 replied at 22-12-2015 02:09 PM
Salam, nak minx tips mcm mana korg upgrade defense satu2...aku nk beli archer yg besar tu pn black e ...

kena rajin cari loot bang.


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 08:53 AM | Show all posts
eniwei, clan aku sedang recruit new member.

semua dijemput join. ni clan baru setelah kami fedap dgn lida. kkeke

PUNISHER.

ayoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 03:44 PM | Show all posts
orang dah th 11 aku baru th8 ..ermmm.. larikkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 04:14 PM | Show all posts
kurunsing replied at 4-1-2016 08:53 AM
eniwei, clan aku sedang recruit new member.

semua dijemput join. ni clan baru setelah kami fedap  ...

ape nama clan? boleh vell skodeng?
tengah jalan2 ni sebab tak leh nak masuk war
skrg susah nak carik modal.. kena rajin etek
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 04:15 PM | Show all posts
nize replied at 4-1-2016 03:44 PM
orang dah th 11 aku baru th8 ..ermmm.. larikkk

ala kita org pun TH bawah jugak.. ilek jer
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 04:18 PM | Show all posts
Vellfire replied at 4-1-2016 04:14 PM
ape nama clan? boleh vell skodeng?
tengah jalan2 ni sebab tak leh nak masuk war
skrg susah nak  ...

Vell, ko search Punisher.
jumpa nama lida Hj. Samuri S.K, join ja. aku nk attch pic x reti lol.


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 04:18 PM | Show all posts
nize replied at 4-1-2016 03:44 PM
orang dah th 11 aku baru th8 ..ermmm.. larikkk

nize, ada clan belum. th11 pawa dah tu kott.

moh join kiki
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 04:20 PM | Show all posts
kurunsing replied at 4-1-2016 04:18 PM
Vell, ko search Punisher.
jumpa nama lida Hj. Samuri S.K, join ja. aku nk attch pic x reti lol.
...

mak aiii banyaknya clan nama gitu
dah ramai ke dalam tu? ada member cari jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 04:40 PM | Show all posts
kurunsing replied at 4-1-2016 04:18 PM
nize, ada clan belum. th11 pawa dah tu kott.

moh join kiki

aku baru th8 le , tak pe nanti aku carik itu punisher clan. sekarang tengah promo 1 gem utk boost production . sampai 7 hb 1 nih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2016 10:45 AM | Show all posts
meh join clan saya,

war no pressure, th 3,4,5 & 6 most welcome
CLAN NAME : KAKI FARM
LEADER : ARIKI

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 02:44 PM | Show all posts
ultraman_nexus replied at 7-1-2016 10:45 AM
meh join clan saya,

war no pressure, th 3,4,5 & 6 most welcome

saya dah masuk clan kwn
tadi skodeng clan kaki farm apasal closed pulak?
tomen pakai id apa?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 02:45 PM | Show all posts
ultraman_nexus replied at 7-1-2016 10:45 AM
meh join clan saya,

war no pressure, th 3,4,5 & 6 most welcome

jum kita tayang kampung masing2 nak?

@prettyuglybabe   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2016 06:49 PM | Show all posts
Vellfire replied at 8-1-2016 02:45 PM
jum kita tayang kampung masing2 nak?

@prettyuglybabe

ok la saya start dulu...
mohon otai2 tunjuk ajar...

IMG-20160108-WA0003.jpg

p/s: harap momod boleh kasi tacang dekat sape yg share base

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2016 09:53 AM | Show all posts
kalau sape2 nak dapatkan tips untuk attack clan war, boleh post war base yang nak diserang, nnt saya bgi tips nak pakai troop ape & step untuk attack.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2016 11:34 PM | Show all posts
ultraman_nexus replied at 8-1-2016 06:49 PM
ok la saya start dulu...
mohon otai2 tunjuk ajar...

Wah tomen dah TH10.  Saya masih TH9.  lagi byk benda belum upgrade.
ni pakai hp xdpt nak upload gambar.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.191870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list